Αμα σου αρεσει η μουσικη , τα ακους αργα η γρηγορα...ειτε τα αγορασες ειτε τα κατεβασες....πολλοι ειπαν οτι τα αγοραζουν και δεν προλαβαινουν να τα ακουσουν καν , αμα ρωτησεις πολλους θα παραδεχτουν οτι εχουν cdς ακομα με τις ζελατινες...αμα θες να τα δειχνεις..καταληγεις σαν εκεινο τον κινεζο που ειχε δεν ξερω ποσες χιλιαδες δισκους...δε λεω μπορει να τους εχει ακουσει ολους..αλλα αμφιβαλλω να πω την αληθεια..
Εγω εχω ακουσει και ευχαριστιεμαι οτιδηποτε εχω στον σκληρο...τα εχω σε φακελους περιποιημενα με τα εξωφυλλα τους , με τους στιχους κλπ
Δεν ειμαι συλλεκτης , μου αρεσει να ακουω μουσικη...και θα την ακουγα ακομα και απο κασσετες αν χρειαζοταν , η απο το ραδιοφωνο του winamp..
O Διονυσης ειπε οτι εχει 3000 mp3 περιπου ,τα μισα διπλοεγγραφες ..να πουμε 1500..δια του 10..150 αλμπουμ στο σκληρο...μπορει να μην λεει τιποτα μπορει να λεει και πολλα...βεβαια δεν ξερω τι ειδους μουσικης ειναι αυτα..
Οταν καποιος που ακουει κλασικη μουσικη κυριως και τζαζ αν καταλαβα εχει 1500 mp3 , ποσα πρεπει να εχει καποιος που ακουει απο κλασικο ροκ και ραπ μεχρι ρεπτετικο και ηλεκτρονικη μουσικη ποσα πρεπει να εχει αναλογικα ? Να πρωτοαγορασει τι ?
Το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο ειναι να ακους ενα ειδος μουσικης μονο..
Μονο το νομιμο του πραγματος για μενα ειναι σημειο που δεν μπορει να παραβλεψει καποιος (τουλαχιστον οτι υφισταται..)
Λυπαμαι δεν θα σταθω ουτε σε μυρωδιες ουτε σε αναζητησεις ...οταν καποιος πχ εχει κανει απειρες μουσικες συζητησεις στο soulseek και μετα πηγαινει και κατεβαζει ενα παλιο αλμπουμ blues που ξερει οτι δεν θα το βρει πουθενα...θεωρω οτι καποια μυρωδια εχει παρει...(δεν εννοω βεβαια εμενα απαραιτητα..μακαρι να παρω ποτε οσες μωρωδιες θα ηθελα )
Ολοι συνδυαζουν το downloading με το κατεβασμα της Βανδης απο το limewire πχ...εγω εχω συμμετεχει (οσο μπορουσα...)με ατομα στο νετ που εχουν φοβερες γνωσεις στη μουσικη και απιστευτες mp3 δισκοθηκες ..και γενικοτερα και ειδικοτερα σε ενα συγκεκριμενο ειδος μουσικης...
Κλασικη μουσικη , ροκ , τζαζ ..οτιδηποτε μπορει να φανταστει καποιος..
Καποτε διαβαζα την συζητηση που κανανε τρια ατομα για την ιστορια της τζαζ την εξελιξη της , τη συγχρονη μορφη της κλπ κλπ..μετανιωσα που τοτε δεν με ενδιεφερε και πολυ και δεν τα εκανα...κοπυ..
Παντως κοιταξα στα αρχεια τους...και ειδα οτι ο καθενας ειχε πανω απο ενα τεραbyte μουσικης μονο σε τζαζ (και κλασικη μουσικη )...(την εποχη που εγω ειχα ακομη την απλη 56 κ συνδεση...)
Η ανταλλαγη μουσικης ειναι κατι πολυ παραπανω απο αυτο που παρουσιαζεται και μπορει να συμβαλει στην διαδοση της μουσικης με τροπο ασυλληπτο...(ειπαμε τα διαφυγοντα κερδη ειναι αλλη κουβεντα

)