Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

δεν ξέρω αν εμένα θα με πτύσει κανείς, πάντως Ρούσσος και Ρηντ είναι μαζί.

Μετά οι Ρολινγκ Στοουνς....

Tον έβαλες για να...ισιώνουν οι αποκάτω δίσκοι;:idea:

Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

το πιο πιθανό είναι πως τότε, θα παρουσίαζα ...Ντέμη Ρούσσο ;) :D :BDGBGDB55: :ADFADF1:

Ελα ρέ.Θα φευγαμε οι περισσότεροι απο εδώ μέσα..
Οχι και να παρουσιάζεις ζαρζαβατικά...

Ασε που για μένα και 3-4 ακόμα παραμένεις ´κακή επιροή´.
Εχουμε το κουσούρι να δοκιμάζουμε τά ´φαγητά´πού προτείνεις.
Δεν χρειάζονται παραπάνω.

Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Επανέρχομαι στο θέμα με την αψιμαχία του Δημήτρη και του meletov.

Οταν διάβασα τα ανωτέρω σχόλια σου , Κώστα ( σε άλλο θρεντ από το οποίο το μεταφέρω αυτούσιο ) , είχα προς στιγμήν την αίσθηση ότι ίσως είσαι λίγο αυστηρός και απότομος . Στο κάτω κάτω δεν έχουμε κανένα λόγο να δείχνουμε ακατάδεχτοι , ακόμα και σ' αυτούς που έχουν τω όντι περιορισμένες αντιληπτικές ικανότητες . Δεν είναι θέμα επιλογής και σίγουρα δεν φταίνε αυτοί . Βέβαια αυτός ο εκ φύσεως , εγγενής , περιορισμός δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία γιά άλλου είδους συμπεριφορές που σίγουρα σε άλλους διαδικτυακούς τύπους βρίσκουν την ευκαιρία να αναδειχθούν μιά και το κλίμα και το χαμηλό επίπεδο τις ευνοεί .

Προσπάθησα μάλιστα για να "διασκεδάσω" λίγο την κατάσταση με το Δημήτρη να κάνω και κάποια - ίσως υπερ το δέον ευγενή και πολιτισμένα - σχόλια προς το πρόσωπο του meletov και προς ορισμένες μουσικές του επιλογές , ώστε να μην αισθανθεί ότι όλοι παίρνουμε το μέρος του Δημήτρη -ως παλιοσειράς - καίτοι θα οφείλαμε.

Mea culpa. Και στις δύο περιπτώσεις . Πρώτον , διότι οι χαρακτηρισμοί του Κώστα , ήταν μάλλον επιεικείς τελικά και δεύτερον διότι ευγενικά και πολιτισμένα σχόλια κατά τεκμήριο γίνονται αντιληπτά από αυτούς που δύνανται και όχι από αυτούς με περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα .

Ολα τούτα δεν θα τα έγραφα , εάν δεν συνέπιπταν με την εγγραφή ενός νέου μέλους σήμερα στο avclub και με το πρωτο της(?) ποστάρισμα στο φόρουμ , όλως περιέργως - τελικά - στο θρεντ του Δημήτρη "Ιστορίες της Μουσικής και Αποχεραιτισμοί στα όπλα" . Μιλάω για την XRISTINA KELLER , παλιό μέλος του avsite ( ως XRISTINA K.), η οποία διάλεξε το συγκεκριμένο θρεντ για το παρθενικό της ποστ .

Λοιπόν αυτή η "σώφρων" , "εύχαρις" και "αντικειμενική" κυρία , λίγο αργότερα σε θέμα του meletov στο avsite με τίτλο "Μα να μην με ενημερώσει κανείς" , αναφερόμενο στην παγκοσμίου φήμης ευειδή καλλιτέχνιδα Σάσα Μπάστα , προβαίνει στον ακόλουθο διάλογο με τον meletov τον οποίο σας μεταφέρω αυτούσιο μιά και μάλλον χρειάζεται εγγραφή για να τον διαβάσετε. ( το σχετικό λινκ πάντως είναι εδώ

meletov:
OTI H ΣΑΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ CD !!! ...KAI ME ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

XRISTINA K.:
Μελετη,εσυ ξερεις......

"Αλλου τρως,αλλου πινεις.....αλλου....."αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Θα σε δει....Δεν θα σε δει?Αχαχαχαχχαχαχαχχα

meletov:
Mπα σε καλο σου..θα με πνιξεις βρε...πανω που ξενοεπινα και το νερο μου..

Αυτός λοιπόν ο γραφικός , αγενής και περιορισμένης αντιλήψεως με το ρωσσοποντιακό nickname τυπάκος , ο οποίος έχει τελικά και το θράσος να ζητάει και τα ρέστα όταν του γίνεται μιά επισήμανση και ακολούθως να αναλίσκεται σε ποταμούς ακατάσχετης κενόλογης φλυαρίας , την οποίαν διανθίζει με ανόητες φωτογραφίες , ιδανικές για να αστειευτεί κανείς με τρίχρονα , και η προστρέξασα ασμένως , να ποστάρει , "συμπαθής" κυρία από το άλλο φόρουμ , έχουν βεβαίως κάθε δικαίωμα να κουτσομπολεύουν εκεί που τους επιτρέπεται και να επιβεβαιώνουν ανα πάσα στιγμή , πόσο εύστοχος υπήρξε ο Κώστας στους χαρακτηρισμούς του και πόσο ευγενής .

Αλλά καλόν θα ήταν να παραμείνουν εκεί όπου αισθάνονται άνετα , εκεί όπου είναι το φυσικό τους περιβάλλον , εκεί τελικά όπου η Σάσα Μπάστα θεωρείται καλλιτέχνις . Δεν είναι κακό . Απλώς το να λερώνουν τον χώρο εδώ μέσα , επειδή έτσι έχουν συνηθίσει αλλού και το βρίσκουν φυσικό , δεν μας χρειάζεται . Και ορισμένα συμπαθή τετράποδα άλλωστε , έχουν ως φυσικό περιβάλλον την λάσπη και όπου πάνε λερώνουν . Σπανίως είναι ευπρόσδεκτα αλλού όμως .

Θα προσπαθησω να στα εξηγησω οσο καλυτερα μπορω.
Δεν διαβασα ολο το ποστ σου αλλα δεν εχει σημασια.

Στο ΑVSITE υπαρχουν παιδια με αγνο ισοπεδωτικο χιουμορ , και αν δεις τα περισσοτερα θεματα που ανοιγουμε θα καταλαβεις οτι γινεται πολλες φορες αθωα πλακα , αθωα πειραγματα ο ενας προς τον αλλο αλλα δεν λειπουν και οι αυτοσαρκασμοι πολλες φορες. Ειναι κατι που γουσταρω πολυ στο AVSITE ,αυτη η ελευθερια που υπαρχει απαλλαγμενη απο καχυποψιες και πισωμαχαιρωματα. Δεν λεω οτι δεν θα υπαρχουν και αυτα αλλα στα γενικα θεματα που ανοιγουμε ειναι σπανιοτατο φαινομενο.

Αλλα δεν συνεχιζω γιατι θα θεωρηθει οτι κανω διαφημιση και το σαιτ δεν την χρειαζεται εχει την δικια του δυναμη , οπως πολυ αξιολογο θεωρω και το avclub παρα τα οσα εχουν συμβει.

Οταν λοιπον εγινε αυτος ο διαλογος στα πλαισια των παραπανω εγω εκανα ενα απλο αστειο.Μετα συνειδητοποιησα οτι αν το διαβασεις εσυ που δεν γνωριζεις πως γραφουμε εκει και με οσα εχουν προηγηθει δεν θα το εκλαβεις ετσι και με το δικιο σου..

Ηταν ομως αργα για να κανω edit .Σκεφτηκα να σου στειλω ενα πριβε να σου εξηγησω αλλα πρωτον το θεωρησα λιγο παιδικο και δευτερο το θεωρησα περιττο γιατι ειδα οτι δεν το ειχες διαβασει το θεμα ουτε τις επομενες μερες, προφανως γιατι δεν σε ενδιεφερε....και το αφησα..

Δεν θα απαντησω σε χαρακτηρισμους Δημητρη , δες το λιγο πιο ψυχραιμα , διωξε απο το μυαλο σου οσα εχουν προηγηθει εδω μεσα και απλως δεξου αυτα που σου λεω..γιατι αυτη ειναι η αληθεια .Αν εκανες το κοπο να διαβασεις και αλλα θεματα που εχουμε ανοιξει θα καταλαβαινες οτι τα αστεια που κανουμε , τα πειραγματα και οι..ντοματες ειναι περα για περα αθωες..τουλαχιστον απο την συντριπτικη πλειοψηφια οσων συμμετεχουν.

Κανε μου μια χαρη ομως....μην ανακατευεις την Χριστινα ....δεν της αξιζει κατι τετοιο επ ουδενι..και μην χαρακτηριζεις τοσο ευκολα καποιον....

Δυστυχως το κλιμα των τελευταιων ημερων μας εχει επηρεασει ολους πολυ ασχημα...ελπιζω καποιοι απο εμας (και εγω μαζι )να σκεφτουμε καποια πραγματα πιο ψυχραιμα..

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Γνώμη μου ...
1)Δέν θα κοινοποιούσα ποτέ p.m. ούτε και εάν έγραφε μόνον ´Καλημέρα´.
2)Αφού ενδιαφέρεσαι για τό μουσικό φόρουμ ποιός ο λόγος να κοινοποιήσεις μιά φιλονικία που συνέβη εδώ στην cafe??Ποιό το όφελος ??
3)Σε αυτό τοποθετήθηκε(μέ πρόλαβε) μόλις ο Ντόκ...
Πολλοί συμμετέχουμε σέ διάφορα φόρα...Οταν όμως συνομιλώ κάπου έστω και μέ νούμερα,κατά την προσφιλή σου έκφραση,δέν ειρωνεύομαι αλλού αυτά τά ´νούμερα´.Κινδυνευω να θεωρηθώ διπρόσωπος...Φροντίζω να διατηρώ στοιχειωδώς καλές σχέσεις..Αλλοιώς ,όπως ο καθείς μας έχει δικαίωμα επιλέγω τι μου ταιριάζει καλύτερα...
Ποτέ δεν θάγραφα κάπου πού δέν μού ταιριάζει γιατί θα προσέβαλλα τούς εκεί συμμετέχοντες που θεωρούν οτι τούς ταιριάζει..Γι´αυτό και δέν έχω γράψει ποτέ.
Αυτά τά ολίγα(τώρα ίσως γίνει πιό κατανοητό το σχόλιο περί Σάσας).

1.Ειναι η πρωτη φορα και τελευταια ελπιζω που κοινοποιω prive.Ομως το μηνυμα μονο αθωο δεν ηταν,τον λογο τον εξηγησα και δεν επανερχομαι..και μαλιστα σταλθηκε με πραφαση τις ευχες.

2.Ο πρωτος αν δεν κανω λαθος που διαβασε τα μηνυματα μου και αν δεν κανω λαθος στις 6.30 το πρωι (δεν θα κατσω να τα ψαξω κιολας ) ηταν ο Λυμπεροπουλος ο οποιος αμεσως αρχισες τις φωνες να σβηστουν τα παντα..απο την αρχη που αρχισα να γραφω εγω και μετα..ξεροντας εκ των προτερων την καταληξη , ξεροντας οτι δεν θα εχω την ευκαιρια να απαντησω , ξεροντας οτι αυτοι που θα διαβαζαν το θεμα πολυ αργοτερα θα εβρισκαν μονο οτι ηθελαν καποιοι να βρουν το ποσταρισμα στην καφε με την μεγαλυτερη κινηση δυστυχως ηταν η λυση που σκεφτηκα εκεινη τη στιγμη...

3.....

Υ.Γ Δεν μπαινω αργα για να αποφυγω τις αμεσες..απαντησεις και επειδη λειπουν οι συντονιστες..απλως τετοιες ωρες γυρναω απο τις βολτες .και πολλες φορες πριν κοιμηθω ακουω λιγο μουσικουλα και ριχνω μια ματια στα 3 , 4 σαιτ που συνηθως μπαινω...συγχωρεστε με..

Υ.Γ 2 Ο παραπανω διαλογος που περιγραφει ο Κ.Ντοκατζης εγινε πριν την αψιμαχια μου με τον Κ.Ιωαννου και η Κ.ΚΕLLER (του ιδιου ...χωρου και με ηδη προηγουμενη ιντερνικη γνωριμια μαζι μου μεσω ποστ ) τοποθετηθηκε με το πρωτο της ποστ επι του συγκεκριμενου θεματος...δεν επιθυμω να φυγει ο Κ.Ιωαννου για οποιοδηποτε λογο και για οποιοδηποτε meletov...!!! .....

Υ.Γ 3 Ξερω οτι ...ανεβαζω την κινηση .... αλλα δεν εχω τιποτα αλλο να πω ειλικρινα και εδωσα οσες απαντησεις επρεπε να δωσω...

Καληνυχτα στους ξενυχτηδες και καποια στιγμη τα ξαναλεμε...θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

..............

Μία απο τις ειδοποιούς διαφορές,μεταξύ των δύο φόρουμ,είναι ακριβώς αυτός ο επονομαζόμενος "αυθορμητισμός" δίκην "Παρατράγουδων".Σαν απλός αναγνώστης,έχω παρακολουθήσει πολλαπλά επεισόδεια απείρου κάλους,ανταλλαγή χαρακτηρισμών-ύβρεων,αποκαθηλώσεις προσώπων,μεθοδευμένες κρίσεις για άνοδο της αναγνωσιμότητας κλπ.Οι αιτίες,πάντα αστείες,δεδομένου ότι περιστρέφονται γύρω απο ένα χόμπυ.
Τα συνεχή επιθετικά-προσβλητικά μηνύματα,οι ανούσιες απαντήσεις επι απαντήσεων,μόνο σαν τουλάχιστον εγωκεντρικές εκδηλώσεις μπορούν να γίνονται αντιληπτές.Να προσθέσω,ότι δεν είναι πρώτη φορά,που γίνεται προσπάθεια,να περάσει αυτό το κλίμα και σ' αυτό το φόρουμ. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το επεισόδειο με τα "έτσι.... ο ΠΑΟΚ στην Hi End".Αν όλα αυτά ερμηνεύονται σαν χαριτωμένες εκδηλώσεις "δημοκρατικότητας",χάρισμά σας.

Η ευγένεια,η εποικοδομητική συζήτηση της άλλης άποψης-έστω και της λανθασμένης,ο σεβασμός της προσωπικότητας του συνομιλητή είναι και παραμένουν βασικά συστατικά στην όποιου είδους ανθρώπινη επικοινωνία.

Last edited:
Λοιπόν, ακούστηκαν και οι δυο πλευρές.
Εγώ θα συμφωνήσω με τα όσα έγραψε ο φίλτατος dipie και θα προσθέσω επίσης.
Οι δυό διαδικτυακοί τόποι συνυπάρχουν μαζί με πολλούς άλλους.
Ο κάθε ένας έχει τη φυσιογωμία του και το κλίμα του που διαμορφώθηκε με την πάροδο του χρόνου.
Κάθε μέλος πιστεύω, θα πρέπει όταν γράφει στο avclub στο ύφος του avclub και όχι όπως έχει συνηθίσει αλλού.
Δεν μπορείς να έρθεις σε μιά παρέα χορτοφάγων πχ και να προσπαθείς να ταίσεις φιλετάκια. Θα υπάρχει αντίδραση.
Όποιος θέλει ας γράφει όπου θέλει.
Ας σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί.
Επίσης είναι ιδιαίτερα άκομψο να κριτικάρονται και να σχολιάζονται στάσεις μελών του avclub σε άλλα fora, τις περισσότερες φορές εν αγνοία τους και πολλές φορές μάλιστα να σχολιάζονται μέλη που δεν έχουν καν εγγραφεί στο εν λόγω site.
Πάντως επί του παρόντος θέματος, προσωπικά δυσανασχέτησα όταν διάβασα τι συνέβη.
Σήμερα δόθηκε μιά εξήγηση και ασχέτως αν θεωρώ ότι με καλύπτει ή όχι προτιμώ να κλείσει το θέμα εδώ.

738776m.jpg

Track list:

This Is Your Life
Stay Awake
Because Of You
Who Killed Bruce Lee
Avoiding The Issue
Police State
It's Irrational
Burning
Flesh
She Went To Pieces (Live)
Christine Keeler
Nova Bossa Nova
Promised Land
Maximum Sexual Joy
This Is Your Vendetta
Seven Days
Shake (The Foundations)
Time Out, Lost Causes
Tell Me
Punkjazz

Ακούστε περικαλώ το κοματάκι.. από τα κοντινά '80ς..

Λοιπόν, ακούστηκαν και οι δυο πλευρές.
Εγώ θα συμφωνήσω με τα όσα έγραψε ο φίλτατος dipie και θα προσθέσω επίσης.
Οι δυό διαδικτυακοί τόποι συνυπάρχουν μαζί με πολλούς άλλους.
Ο κάθε ένας έχει τη φυσιογωμία του και το κλίμα του που διαμορφώθηκε με την πάροδο του χρόνου.
Κάθε μέλος πιστεύω, θα πρέπει όταν γράφει στο avclub στο ύφος του avclub και όχι όπως έχει συνηθίσει αλλού.
Δεν μπορείς να έρθεις σε μιά παρέα χορτοφάγων πχ και να προσπαθείς να ταίσεις φιλετάκια. Θα υπάρχει αντίδραση.
Όποιος θέλει ας γράφει όπου θέλει.
Ας σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί.
Επίσης είναι ιδιαίτερα άκομψο να κριτικάρονται και να σχολιάζονται στάσεις μελών του avclub σε άλλα fora, τις περισσότερες φορές εν αγνοία τους και πολλές φορές μάλιστα να σχολιάζονται μέλη που δεν έχουν καν εγγραφεί στο εν λόγω site.
Πάντως επί του παρόντος θέματος, προσωπικά δυσανασχέτησα όταν διάβασα τι συνέβη.
Σήμερα δόθηκε μιά εξήγηση και ασχέτως αν θεωρώ ότι με καλύπτει ή όχι προτιμώ να κλείσει το θέμα εδώ.

Aλλιως θα μιλησεις οταν βρισκεσαι με τους κολλητους σου φιλους , αλλιως οταν βρισκεσαι με τον διευθυντη της εταιρειας σου αλλιως με τον εναν αλλιως με τον αλλο...δεν μπορω να καθομαι να προσεχω ποιος παρακολουθει η κοιταει απο μια κλειδαροτρυπα. Αν θιγω καποιον αθελα μου τοτε προσπαθω να του εξηγησω απλως τι πραγματικα συνεβη και οτι δεν ηταν εσκεμμενο.

Στασεις σχολιαζονται εκατερωθεν, για πολλους και για μερικους που δεν εχουν γραφτει ουτε στο ενα σαιτ ουτε στο αλλο..δυστυχως.

............................

ΕΝD...............