Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Slade.Ειχα και εγώ ένα βινύλιό τους στά 14.Οπως φυσικά καί τού Demis Roussos με την ψάθινη καπελαδούρα,μού φαίνεται(ντρίγκι-ντρίγκι mother mou)![]()
ε ναι . Αυτό όργωσα . "Rebecca" νομίζω το τρακ .
Slade.Ειχα και εγώ ένα βινύλιό τους στά 14.Οπως φυσικά καί τού Demis Roussos με την ψάθινη καπελαδούρα,μού φαίνεται(ντρίγκι-ντρίγκι mother mou)![]()
Το φαινόμενο!!!
![]()
Αναστήθηκε ο Εμιλιάνο Ζαπάτα...
Η η πιό μουσάτη εκδοχή από ´Τά Κορίτσια στον Ηλιο´.
Διαλέγετε και παίρνετε![]()
Θα πρέπει να ξανασκεφτείς την τελευταία σου φράση.(εάν θές φυσικά)..Δεν νομίζω ότι μπορείς να διακρίνεις τούς λόγους που ο καθένας γράφει εδώ μέσα και εάν είναι η´ζωή´του ή όχι..
Mπορείς επίσης να μού ´δείξεις´τί διεγράφη επί τής ουσίας τού θέματος???
Οσον γιά τα nicknames και μέσω αυτών κρίνεις την περσόνα ενός ανθρώπου.
Και εξ όσων είδα δέν διεγράφη ή μπαναρίστηκε μέλος, αλλά πόστς.
Προσωπικά δεν μέ νοιάζει να γράφεται οτιδήποτε..Αλλά υπ´αυτό το πρίσμα θα μου επιτρέπεται να απαντώ όπως θέλω εγώ σε τσογλάνια(δεν αναφέρομαι στον meletov με αυτό).
To γεγονός ότι η διαχείριση δικαίως απο την μεριά της δεν θα μπορούσε να επιτρέψει να δώσω και εγώ την απολύτως κατάλληλη απάντηση όπου θίγομαι,με υποχρεώνει να συμβιβαστώ σέ ένα πλαίσιο όσο γίνεται.
Απο εκεί και πέρα μήπως προτείνεις να τιμωρηθεί και ο Λυμπερόπουλος??(αυτό πιάνω με το φτωχό μου το μυαλό)...
![]()
:worshippy:
Τώρα τι διαφορά έχουν οι Abba από τον Ντέμη Ρούσο , μόνον ο Δημήτρης μπορεί να μας εξηγήσει![]()
ριχτα Δημητρη Ιωαννου ολο και καποιο θα καταλαβουμε...
να πω ενα?
τον αμπαχο που τρωει ο Ντεμης για πρωινο θελουν ολοι η ΑΒΒΑ σε δυο μερες
Συγγνώμη κι όλας αλλά μήπως μπορεί κάποιος να θυμηθεί το αρχικό τόπικ ποιό ήταν ??:BDBDG54:![]()
Κωστας Λυμπεροπουλος said:Παρακαλώ τη Διαχείριση της Κατηγορίας να σβήσει όλα τα posts του ...ντοματοπαραγωγού από το #19 και κάτω.
Το ύφος τους είναι απαράδεκτο και λερώνουν την Κατηγορία.
Αν θέλει "να πετάει ντομάτες" υπάρχουν και άλλοι διαδικτυακοί τόποι για να το κάνει.
Σίγουρα θα βρεί κάποιους απ αυτούς...
Κωστας Λυμπερόπουλος said:Δεν μπορείς να μας παρακολουθήσεις: υπερβαίνουμε τις αντιληπτικές σου ικανότητες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.