Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

φίλε Νίκο θα τρελαθώ....μήπως μπορείς να μου υποδείξεις ακριβώς τον τρόπο που ανοίγει κανείς ένα thread γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

ψάχνω από δω ψάχνω από εκεί και το κεφάλι μου έχει γίνει σαν του αστυνόμου Μπεκα:flipout:

Ιδού...

Attachments

• picture 1.jpg
    picture 1.jpg
    78 KB · Views: 23
  • picture 2.jpg
    picture 2.jpg
    67.5 KB · Views: 24
συνακροατές
καλή μέρα και πάλι...

Εκπλήσσομαι.

Επαναλαμβάνω ότι ορισμένοι δεν θέλουν να ΑΚΟΥΣΟΥΝ περί διαχείρισης και ελέγχου και επιθυμούν κάθε δυνατή ελευθερία λόγου και πράξεων, ενώ μερικές φορές οι ίδιοι επιθυμούν ένα χωροφύλακα να βλέπει τα πάντα και να κάνει ντά στο κακό παιδί και μάλιστα ΜΟΛΙΣ γίνει κάτι.
Καταστάσεις σαν αυτήν που επικαλείται ο Δημήτρης έχουμε ξαναπεράσει και μάλιστα σε εντονότερο βαθμό.

Έχουμε επαναλάβει ότι οι διαχειριστές είναι άνθρωποι και θα δράσουν μέσα στις δυνατότητές τους και κατά την κρίση τους.
Δεν είναι μηχανές και δεν περνάνε τα λόγια από σουρωτήρι ή από ζυγό ακριβείας.

Ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες, κάποιοι αναφέρθηκαν ως "αριθμοί", και τράβηξε σε μάκρος.
Τόσο που είναι δύσκολο να το παρακολουθήσω και ούτε θα σας κάνω τέτοια χάρη, όσο και να σας συμπαθώ και να νοιάζομαι.
Είστε μεγάλα παιδιά.
Σίγουρα είμαστε αριθμοί, αλλά όχι με την έννοια που τέθηκε.
Οι περισσότεροι (ιδίως στην κατηγορία μουσικής) είμαστε πυρήνας και γνωριζόμαστε προσωπικά.
Μέχρι να μπεί στον πυρήνα, οποιοσδήποτε, εγώ θα ανεχθώ να με βλέπει σαν έναν αριθμό.
Από την άλλη ας δεχθεί όποιος μας βλέπει ως αριθμούς ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να δυσανασχετήσουμε ή να θεωρήσουμε ότι υποβιβαζόμαστε.

Στα χέρια μας (σας) είναι να διατηρθεί το καλό κλίμα.
Η αστυνόμευση είναι κάτι πολύ εύκολο. Πιστέψτε με.

Διαφωνω με τις διαγραφες και το ολο κλιμα. Το φορουμ ειναι τα μελη του, οποια κι αν ειναι αυτα. Τελικα σε ολα τα θεματα δημιουργουνται τσακωμοι και συμμαχιες και πεφτουν προσωπικοι χαρακτηρισμοι (το χειρότερό μου, περαν του οτι απαγορευεται).

Το φορουμ ειναι ή εγινε ενα κλειστο κλαμπ που εβαλε πορτιεριδες να ελεγχουν την εισοδο?

Το εχω ξαναγραψει. Προτιμω τα nicknames στο ιντερνετ. Με αυτον τον τροπο κρινονται τα γραφομενα και οχι τα προσωπα. Εχει δικιο σε αυτο ο meletov.

Και μια συμβουλη (σιχαινομαι να δινω συμβουλες μιας και δεν ειμαι ικανος να το κανω). Οποιανου το φορουμ ειναι η ζωη του (αναφερομαι μονο στα απλα μελη, φυσικα), ενα εχω να του πω. Get a life!!!

Last edited:
Πέτρο μην αρχίζεις δεύτερο γύρο...
είναι και δικό σου thread....
(btw καλές οι απόψεις σου)

Διαφωνω με τις διαγραφες και το ολο κλιμα. Το φορουμ ειναι τα μελη του, οποια κι αν ειναι αυτα. Τελικα σε ολα τα θεματα δημιουργουνται τσακωμοι και συμμαχιες και πεφτουν προσωπικοι χαρακτηρισμοι (το χειρότερό μου, περαν του οτι απαγορευεται).

Το φορουμ ειναι ή εγινε ενα κλειστο κλαμπ που εβαλε πορτιεριδες να ελεγχουν την εισοδο?

Το εχω ξαναγραψει. Προτιμω τα nicknames στο ιντερνετ. Με αυτον τον τροπο κρινονται τα γραφομενα και οχι τα προσωπα. Εχει δικιο σε αυτο ο meletov.

Και μια συμβουλη (σιχαινομαι να δινω συμβουλες μιας και δεν ειμαι ικανος να το κανω). Οποιανου το φορουμ ειναι η ζωη του (αναφερομαι μονο στα απλα μελη, φυσικα), ενα εχω να του πω. Get a life!!!

Πρόλαβες να διαβάσεις τα πρωϊνά "γραπτά" του meletov (που συμφωνείς) Πέτρο ?

Γιατί αν όχι,τα έχω τυπώσει για ώρα ανάγκης.Να στα στείλω να τα απολαύσεις..

Εκτός και αν προσέβαλλα και εσένα και δεν το θυμάμαι.Βλεπεις "ού γαρ μόνον.."

Πρόλαβες να διαβάσεις τα πρωϊνά "γραπτά" του meletov (που συμφωνείς) Πέτρο ?

Γιατί αν όχι,τα έχω τυπώσει για ώρα ανάγκης.Να στα στείλω να τα απολαύσεις..

Δεν τα διαβασα. Ανοιξα το πισί μετα τις διαγραφες αλλα καταλαβα απο το "6000" που εγραψες πριν.

Επισης δε μου αρεσε που εγραψε ο Κ.Λ. πως θελει να σβηστουν τα μηνυματα απο καποιο # και κατω και ετρεξε ο διαχειριστης να το κανει. Δε με νοιαζει αν ειχε δικιο. Στο κατω κατω, αν ο Μακρης ειναι καραγκιωζης, ας μενουν τα γραπτα του ωστε να ξερουν ολοι με ποιον εχουν να κανουν.

Εκτός και αν προσέβαλλα και εσένα και δεν το θυμάμαι.Βλεπεις "ού γαρ μόνον.."

Σχεδον ποτε δεν ασχολουμαι με το τι γραφουν για μενα.

Last edited:
Πέτρο δεν μ αρέσει να γίνομαι κακός αλλά δεν νομίζω οτι φταίει σε τίποτα ο ΚΛ ούτε ο διαχειριστής.

Ο μεν πρώτος φρίαξε με αυτά που διάβασε και σαν νοήμων άνθρωπος εξέφρασε την δυσφορία του.

και ο Διαχειριστής έπραξε κατά βούληση και πολύ πολύ αργότερα.Δεν "έτρεξε αμέσως"

και στην τελική έχεις δίκιο.
Δεν ασχολείσαι γιατί απλούστατα κανείς δεν γράφει για σένα προσωπικά.
Το πολύ πολύ να τοποθετηθούμε στα γραπτά σου..

Πέτρο δεν μ αρέσει να γίνομαι κακός αλλά δεν νομίζω οτι φταίει σε τίποτα ο ΚΛ ούτε ο διαχειριστής.

Δεν ειπα πως φταινε για κατι.

και στην τελική έχεις δίκιο.
Δεν ασχολείσαι γιατί απλούστατα κανείς δεν γράφει για σένα προσωπικά.

Εχει γινει αυτο και μαλιστα οχι μονο μια φορα, αλλα δε με νοιαζει. Για το φορουμ, ειμαστε τα γραπτα μας. Αλλωστε, εισαι βεβαιος πως ονομαζομαι Πετρος Μακρης? Πως ξερεις πως δεν ειμαι η ξανθια σεξοβομβα, ονοματι Σουλα, που ειναι στριπτιζεζ στη Συγγρου? Πως ξερεις οτι δεν ειμαι το ταδε στελεχος δισκογραφικης και προσπαθω να πουλησω δισκους της εταιριας μου? Γενικα, πως μπορεις να ξερεις τις προθεσεις του καθενος απο εδω μεσα, ιδιαιτερα αν αυτος ειναι πολυ εξυπνος και ξερει καλα να τις κρυβει?

Θα πρέπει να ξανασκεφτείς την τελευταία σου φράση.(εάν θές φυσικά)..Δεν νομίζω ότι μπορείς να διακρίνεις τούς λόγους που ο καθένας γράφει εδώ μέσα και εάν είναι η´ζωή´του ή όχι..
Mπορείς επίσης να μού ´δείξεις´τί διεγράφη επί τής ουσίας τού θέματος???
Οσον γιά τα nicknames και μέσω αυτών κρίνεις την περσόνα ενός ανθρώπου.
Και εξ όσων είδα δέν διεγράφη ή μπαναρίστηκε μέλος, αλλά πόστς.
Προσωπικά δεν μέ νοιάζει να γράφεται οτιδήποτε..Αλλά υπ´αυτό το πρίσμα θα μου επιτρέπεται να απαντώ όπως θέλω εγώ σε τσογλάνια(δεν αναφέρομαι στον meletov με αυτό).
To γεγονός ότι η διαχείριση δικαίως απο την μεριά της δεν θα μπορούσε να επιτρέψει να δώσω και εγώ την απολύτως κατάλληλη απάντηση όπου θίγομαι,με υποχρεώνει να συμβιβαστώ σέ ένα πλαίσιο όσο γίνεται.
Απο εκεί και πέρα μήπως προτείνεις να τιμωρηθεί και ο Λυμπερόπουλος??(αυτό πιάνω με το φτωχό μου το μυαλό)...

Θα πρέπει να ξανασκεφτείς την τελευταία σου φράση.(εάν θές φυσικά)..Δεν νομίζω ότι μπορείς να διακρίνεις τούς λόγους που ο καθένας γράφει εδώ μέσα και εάν είναι η´ζωή´του ή όχι..

Φυσικα και δεν μπορω να το διακρινω! Δεν ισχυριστικα κατι τετοιο.

Mπορείς επίσης να μού ´δείξεις´τί διεγράφη επί τής ουσίας τού θέματος???

Οχι, αφου πλεον λειπουν.

To γεγονός ότι η διαχείριση δικαίως απο την μεριά της δεν θα μπορούσε να επιτρέψει να δώσω και εγώ την απολύτως κατάλληλη απάντηση όπου θίγομαι,με υποχρεώνει να συμβιβαστώ σέ ένα πλαίσιο όσο γίνεται.

Συμφωνω

Απο εκεί και πέρα μήπως προτείνεις να τιμωρηθεί και ο Λυμπερόπουλος??(αυτό πιάνω με το φτωχό μου το μυαλό)...

Οχι βεβαια! Πως σου ηρθε αυτο? Επειδη εγραψα πως δε μου αρεσει κατι, προκύπτει πως θελω να τιμωρηθει αυτος που το εγραψε? Αλλωστε, ο Λυμπερόπουλος παρακαλεσε για κατι τη διαχειρηση, δεν εκανε τιποτα κακο. Θα προτιμουσα να τιμωρηθει για τον Scott Walker!:flipout:

Last edited:
Οχι βεβαια! Πως σου ηρθε αυτο? Επειδη εγραψα πως δε μου αρεσει κατι, προκύπτει πως θελω να τιμωρηθει αυτος που το εγραψε? Θα προτιμουσα να τιμωρηθει για τον Scott Walker!:flipout:

Αυτός μού ήλθε προχτές από Amazon οπότε θα μιλήσω σέ λίγες μέρες.:grandpa::idea:
Διεγραφησαν πόστς,πού ήταν διαρκώς εναντίον ενός μελους και αποκαλύφθηκαν ακόμα και πιμί.
Anyway φαίνεται πάντως πώς μερικοί κουβαλάνε πολλά απωθημένα για όσους συμμετέχουν στην μουσική κατηγορία...(και γιά σένα ως βασικότατο μέλος εννοείται).Aλλοιώς δεν εξηγείται τόση χολή ακόμα και γιά τα θέματα που παρουσιάζονται εδώ .
Εχω ζήσει την εποχή τής παντοδυναμίας Κουρή στην Ελλάδα και φαίνεται ότι πάντα θα υπάρχουν ανάλογα φαινόμενα έστω και σε μικροκλίμακες.
Οσα δεν φτάνει η αλεπού ,πού λένε...

Υ.Γ.
Επίσης έχει ενδιαφέρον να δείς συμπεριφορές ιδίων ατόμων εδώ και αλλού.Εδώ σού κάνουν τον φίλο και ότι ενδιαφέρονται και αλλού σέ ειρωνεύονται.Αυτό ειναι το χειρότερο .Και δεν έχει να κάνει με αληθινά ονόματα ή nicknames.

Last edited:
Παρακολούθησα όλο το νήμα , καθώς και τα υπόλοιπα στα οποία έγινε αναφορά ή ανοίχτηκαν μετά απο την συγκεκριμένη παρεξήγηση.
Πιστεύω πως σε καμία περίπτωση ο κ.Ιωάννου δεν δικαιολογείται να φύγει, διότι αποτελεί ενεργότατο και απαραίτητο μέλος τουλάχιστον στην μουσική κατηγορία στην οποία ουδέποτε προκάλεσε κάποιο πρόβλημα .
Ας αγνοήσει τα γραφόμενα του καθενός κι ας πορευτεί μαζί μας, γιατί ουσιαστικά σε αυτήν την παρέα ποτέ δεν αποκλείσαμε κανέναν και δεν απορρίψαμε ή χλευάσαμε κανέναν και καμία άποψη. Σεβόμαστε όλες τις απόψεις,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τις συμμεριζόμαστε.

Πέρα απο αυτό, καθένας είναι υπέυθυνος για την συμπεριφορά του και τα γραφόμενά του εδώ ή αλλού και μέσα απο αυτά αναδεικνύει το ήθος του.
Επίσης οποιοδήποτε μέλος ,πιστεύω ,έχει την ικανότητα να κρίνει τον καθένα μέσα απο τα όσα γράφει και να βγάλει ένα χ συμπέρασμα. Καλώς ή κακώς κάποιοι εδω μέσα γνωριζόμαστε και προσωπικά ( λίγο ή πολύ ) και ξέρουμε ή καταλαβαίνουμε το ύφος στα γραφόμενα.

Είναι θλιβερό όμως να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις επειδή δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε ή να εκφράσουμε κόσμια την αντίθεσή μας ή την δυσφορία μας και να δεχτούμε την διαφορετικότητα των άλλων απόψεων.

Επι προσωπικού δεν θα ασχοληθώ. Το θέμα είναι γενικό και πρέπει να δωθεί η απαραίτητη σημασία και ευαισθησία . Δεν χρειάζονται ούτε αστυνόμοι , ούτε υποδείξεις ούτε μεγάλος αδελφός για να μπορούμε κόσμια και πολιτισμένα να ανταλλάσουμε απόψεις σε ένα φόρουμ που όπως αναφέρθηκε είμαστε απλά λογαριασμού / users / αριθμοί .

Δεν θα λείψουν ούτε οι διαφωνίες ( απαραίτητο στοιχείο δημιουργικού διαλόγου ) , ούτε οι παρεξηγήσεις , ούτε οι διαξιφισμοί. Παρόλα αυτά είμαστε αρκετά μεγάλοι πιστεύω ώστε να μπορούμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας και τον τρόπο με τον οποίο τα εκφράζουμε , είτε μπαίνουμε εδώ ανώνυμα , είτε επώνυμα.

Το μήνυμά μου δεν είχε κάποιο στόχο , ούτε κάτι το προσωπικό. Σαν μέλος αυτής της κοινότητας εξέφρασα απλά την αποψή μου σχετικά με την αντιμετώπιση συγκεκριμένων καταστάσεων και πιθανούς τρόπους πρόληψης αυτών.

Και να προσθέσω και κάτι που ίσως μερικοί το αγνοόυν. Σε αυτό ή σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ δεν βρισκόμαστε επειδή με το ζόρι κάποιος μας έβαλε. Ήταν προσωπική επιλογή και συνεπώς οφείλουμε να σεβόμαστε κανόνες και να τηρούμε μια συμπεριφορά όχι περιορισμένη σε καλούπια, αλλά πολιτισμένη και με σεβασμό στους ανθρώπους και στον χώρο γενικότερα.
Όλοι κατα καιρούς κάνουμε λάθη , ξεφέυγουμε , λέμε κάτι που ίσως δεν έπρεπε. Όλα διορθώνονται αρκεί να υπάρχει θετική διάθεση.

Υ.Γ Προς τον φίλο Dabrutal , μην σε νοιάζει τι θα πούν οι άλλοι για αυτά που θα γράψεις ή θα παρουσιάσεις στην κατηγορία της μουσικής. Ας τα απορρίψουν χίλια άτομα , μία/ένας να βρεί ενδιαφέρον σε αυτά που γράφεις έχεις πετύχει τον σκοπό σου.

Last edited:
Tόχεις σέ καλή κατάσταση ή έχεις περπατήσει επάνω του???:flipout::flipout:

Αψογη όπως όλα . Μόνον ένα βινύλιο των Slade έχω κάψει για να δω πως λιώνει και ένα´του Demis Roussos έχω παίξει με βελόνα ραψίματος ένα τρακ για να δω αν ακούγεται .

Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Αψογη όπως όλα . Μόνον ένα βινύλιο των Slade έχω κάψει για να δω πως λιώνει και ένα´του Demis Roussos έχω παίξει με βελόνα ραψίματος ένα τρακ για να δω αν ακούγεται .

:flipout::flipout::flipout:..... βάνδαλοι ! τελικά ακούγεται ο Ρούσσος ;;; ...με την βελόνα εννοώ .

Slade.Ειχα και εγώ ένα βινύλιό τους στά 14.Οπως φυσικά καί τού Demis Roussos με την ψάθινη καπελαδούρα,μού φαίνεται(ντρίγκι-ντρίγκι mother mou):flipout::flipout: