Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

ασε δηλαδή που του αρέσει ( του dabrutal ) το Octopus των Gentle Giant .
( πρόσεξε τώρα πως γίνεται το θάψιμο με το βαμβάκι )

Βέβαια , πως ταιριάζει τώρα η φολκορική μπαρόκ ματιά των Gentle Giant με το το metal στο οποίο αρέσκεται ο dabrutal δεν μπορώ να καταλάβω .

:Banane0::Banane0::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κα

Σε ευχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια,αλλά τάχω σούρει και μού τάχουν επίσης..
Δεν αναφέρομαι σε 2-3 κομπλεξάρες πού τούς ενοχλεί η ύπαρξή μου γιατί δέν έχουν επιχειρήματα.
Αναφέρομαι σέ ανθρώπους που θεωρώ ,δυνάμει και επί τής ουσίας,φίλους μου.
Υ.Γ.
Για new threads πιστεύω ότι θά στο λύσουν το θέμα τά παιδιά τής Διαχείρισης.

και εγώ για το θέμα των νέων threads ελπίζω να μου το λύσει κάποιος (HELLOOO)....

απ την άλλη κάποιος που για σένα μπορεί να είναι φίλος σου εμένα μπορεί να μου κάθεται στο στομάχι....(ποτέ όμως δεν το έχω κάνει θέμα και προσπαθώ με φιλικό τρόπο να περάσω απαρατήρητος)....

πίστεψε με ότι δεν είμαι εδώ για να κάνω εχθρούς ούτε και οι περισσότεροι από εμάς νομίζω,,,,,
είμαι εδώ για να μάθω πράγματα και να δώσω αυτό το λίγο που έμαθα από μικρο παιδί μέσα στην μουσική....

όταν όμως έρχεται ο άλλος και σε πιάνει απ το αυτί χωρίς λόγο τότε τα πράγματα αγριευουν μέσα μου....

ένας τρόπος άμυνας λοιπόν είναι και η αποχη

Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

ασε δηλαδή που του αρέσει ( του dabrutal ) το Octopus των Gentle Giant .
( πρόσεξε τώρα πως γίνεται το θάψιμο με το βαμβάκι )

Βέβαια , πως ταιριάζει τώρα η φολκορική μπαρόκ ματιά των Gentle Giant με το το metal στο οποίο αρέσκεται ο dabrutal δεν μπορώ να καταλάβω .

:Banane0::Banane0::ernaehrung004:

ο καλός ο μύλος είπαμε:flipout:......δεν είναι θέμα ταιριάσματος,,,είναι θέμα ταξινόμησης μέσα στον εγκέφαλο.....με λίγη προσπάθεια χωράνε και οι VITAL REMAINS και οι ZERO 7 (για παράδειγμα).....πέφτει λιγο στρίμωγμα βέβαια αλλά γίνεται)

Bρέ Dabrutal δέν βρίσκω νάχεις γράψει κάτι στό παρόν thread.
Μέ τούς φίλους μου θά ´φαγωθώ´καμιά φορά-μέ την καλή έννοια πάντα..-αλλά συνήθως-πλήν εξαιρέσεων πού δέν θάπρεπε να ασχολούμαι κάν-αυτό έχει τό νόημα αντιπαραθέσεων,που συμβαίνουν και διά ζώσης...
Υ.Γ.
Φυσικά μπορεί κάποιοι πού είναι φίλοι μου να σού κάθονται στό στομάχι-αλλοίμονο,εντελώς φυσιολογικό-αλλά και πάλι ειπώθηκαν τόσες διαφορετικές γνώμες εδώ μέσα ,που δεν καταλαβαίνω τί ´πήρες προσωπικά´,απο την στιγμή που δεν μπήκες σέ απ´ευθείας διάλογο με κανέναν εδώ.

Φίλε dabrutal, θέλεις σε παρακαλώ να προσδιορίσεις τουλάχιστον το επίμαχο thread ?

δεν θα το κάνω γιατί όπως είπα δεν θέλω να μένω στο μυαλό του άλλου σαν "ρίζα του κακού"..δεν έχει σημασία,,,,σημασία εχει να μαθαίνει ο ένας απ τον άλλον ,,,άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του forum

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

δεν θα το κάνω γιατί όπως είπα δεν θέλω να μένω στο μυαλό του άλλου σαν "ρίζα του κακού"..δεν έχει σημασία,,,,σημασία εχει να μαθαίνει ο ένας απ τον άλλον ,,,άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του forum

Πολλές φορές μαθαίνουμε ,αλλά δέν αλλάζουμε κιόλας...
Τουλάχιστον να προσέχουμε γιά νά έχουμε.;)
Και εγώ υπ´αυτήν την έννοια σέ ρώτησα πού και γιατί τά ´πήρες´??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί απ

και εγώ για το θέμα των νέων threads ελπίζω να μου το λύσει κάποιος (HELLOOO)....

Έχεις επικοινωνήσει για το θέμα αυτό με τον Νίκο τον Μπαβιόλη, που είναι ο administrator?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστε

Έχεις επικοινωνήσει για το θέμα αυτό με τον Νίκο τον Μπαβιόλη, που είναι ο administrator?

έστειλα παλαιότερα p.m σε 2 άτομα τα οποία είναι συντονιστές κατηγορίας...ο ένας είναι ο Δημήτρης Μανωλακος αν θυμάμαι καλά ο οποίος το μου είπε να απευθυνθώ στον κύριο Παναγιωτιδη αλλά είχα προβλήματα μετά με την σύνδεση για κάποιο διάστημα και το αμέλησα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος ν

άσε που από τον πρώτο μηνα που έκανα εγγραφή και μετά δεν μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα,,,,,τον λόγο δεν τον ξέρω....έκανα κάποιες αναφορές σε συντονιστές κατηγορίας αλλά δεν έβγαλα άκρη...

έστειλα παλαιότερα p.m σε 2 άτομα τα οποία είναι συντονιστές κατηγορίας...ο ένας είναι ο Δημήτρης Μανωλακος αν θυμάμαι καλά ο οποίος το μου είπε να απευθυνθώ στον κύριο Παναγιωτιδη αλλά είχα προβλήματα μετά με την σύνδεση για κάποιο διάστημα και το αμέλησα....

Με την άδειά σου, ενημερώνω αμέσως τον Νίκο τον Μπαβιόλη και αυτό το θέμα σου είμαι σίγουρος πως θα λυθεί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγ

Με την άδειά σου, ενημερώνω αμέσως τον Νίκο τον Μπαβιόλη και αυτό το θέμα σου είμαι σίγουρος πως θα λυθεί.

σ ευχαριστώ,,,,,:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Μητσε Ιωαννου αν μου καει το lazer αλλοιμονο σου!!!!!:violent-smiley-030:
ακομα παιζουν οι ABBA:flipout:

Μιχάλη ευχαριστώ αλλά άνοιξα άλλο θρεντ για να μη τσακίζουμε αυτό άλλο πιά.

Αγαπητε φιλε Dabrutal μολις ελεγξα το account που εχεις και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Απο την στιγμη που απαντας και σε ποστ μπορεις να ανοιξεις και θεμα. Απο αλλον υπολογιστη δοκιμασες ? Επισης μπορεις να μου πεις ακριβως την κατηγορια που προσπαθεις να ανοιξεις νεο θεμα ? Αν προσπαθεις σε κεφαλικη κατηγορια δεν μπορεις παρα μονο σε υποκατηγοριες. Αν τα εχεις δοκιμασει ολα θα ηθελα το ακριβες μυνημα λαθους που σου δινει η πλατφορμα. Επειδη μπορει εδω να μην δω την απαντηση σου στειλε ενα πμ να το δω σιγουρα. Επισης στα θεματα που αφορουν τα τεχνικα του φορουμ καλο ειναι να ρωτατε εμενα η τον Τασο Οικονομου ωστε να παιρνετε αμεση απαντηση.

Αγαπητε φιλε Dabrutal μολις ελεγξα το account που εχεις και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Απο την στιγμη που απαντας και σε ποστ μπορεις να ανοιξεις και θεμα. Απο αλλον υπολογιστη δοκιμασες ? Επισης μπορεις να μου πεις ακριβως την κατηγορια που προσπαθεις να ανοιξεις νεο θεμα ? Αν προσπαθεις σε κεφαλικη κατηγορια δεν μπορεις παρα μονο σε υποκατηγοριες. Αν τα εχεις δοκιμασει ολα θα ηθελα το ακριβες μυνημα λαθους που σου δινει η πλατφορμα. Επειδη μπορει εδω να μην δω την απαντηση σου στειλε ενα πμ να το δω σιγουρα. Επισης στα θεματα που αφορουν τα τεχνικα του φορουμ καλο ειναι να ρωτατε εμενα η τον Τασο Οικονομου ωστε να παιρνετε αμεση απαντηση.

φίλε Νίκο θα τρελαθώ....μήπως μπορείς να μου υποδείξεις ακριβώς τον τρόπο που ανοίγει κανείς ένα thread γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

ψάχνω από δω ψάχνω από εκεί και το κεφάλι μου έχει γίνει σαν του αστυνόμου Μπεκα:flipout: