Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

εγώ πάλι που αποχώρησα χωρίς να το πω σε κανέναν τι να πω....2 φορές άρχισα να γράφω κάτι και δωστου ειρωνεία .......δεν πειράζει...ας μείνουν αυτοί που έχουν "σπουδάσει" την μουσική,,,,απλά θα βλέπω για να μορφώνομαι....

και να εξηγούμε.....με το κόμμα του Meletov είμαι,,,,:flipout:
Εγω γενικά είμαι πιο εξτρεμιστής , ίσως και πιο κυνικός , και δεεννν σε πολλά ,,,
αλλά εαν το θέτεις σε ταυτοποίηση , εγώ Σουρλίζω ( :flipout: ποτέ θα κατέβουμε εκλογές ρε γαμώ !!!! :flipout: )

Re: Απάντηση: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Για αυτούς που έχουν κενά.

Ολα άρχισαν απ´το "πειραχτήρικο" ποστ μου # 130.
Η συνέχεια απ το ποστ του meletov #150 και μετά.

Δεν χρειάζεται νομίζω περαιτέρω σχολιασμός,τουλάχιστον απ την πλευρά μου.
Απλά νομίζω οτι οι επιθέσεις και οι ειρωνείες επί προσωπικού έχουν ένα όριο.Αν αυτό δεν ισχύει, εγώ δεν θα ξεκατινιάζομαι συνέχεια .Απλά αποχωρώ.
ΔΕΝ πας πουθενά κουφά@@ χαλάς την σειρά !!! ( τζιμης πανούσης ) ,,,,,, αιντε βρε χαλαρώστε !!!!!!!!

Αει μωρέ πού κάνετε σάν τίς ´κλαμένες χήρες´.
Εμένα ´ντέν μέ παίζουν´...:bigcry::bigcry:
Παίξε και βρές τήν θέση σου.

Live and let them Die.

Y.Γ.
Και πού να βλέπατε από τί συμπληγάδες περάσαμε παλιότερα.
Τώρα είμαστε Ουρσουλίνες εδώ μέσα.:flipout::flipout:
Υ.Γ.2
Αμα πιά.................

Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

εγώ πάλι που αποχώρησα χωρίς να το πω σε κανέναν τι να πω....2 φορές άρχισα να γράφω κάτι και δωστου ειρωνεία .......δεν πειράζει...ας μείνουν αυτοί που έχουν "σπουδάσει" την μουσική,,,,απλά θα βλέπω για να μορφώνομαι....

και να εξηγούμε.....με το κόμμα του Meletov είμαι,,,,:flipout:

ποιός σε ειρωνεύτηκε φίλε μου και πότε ; ( διότι εγώ δεν πήρα χαμπάρι και δεν συμμετείχα :flipout: )

Λοιπόν αφήστε τα χαζά .
Εχω καυγαδίσει τρείς φορές ( νομίζω ) με τον Σούρλα . Και πολύ πιό χοντρά από οποιονδήποτε άλλο . Κατά πάσα πιθανότητα θα καυγαδίσω κι άλλες . Στο κάτω κάτω σιγά να μην συμφωνώ με τον γιατρό . Και τι να κάνουμε δηλαδή ; Αφού δεν φεύγει ο γιατρός , δεν φεύγω κι εγώ :flipout::2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

ποιός σε ειρωνεύτηκε φίλε μου και πότε ; ( διότι εγώ δεν πήρα χαμπάρι και δεν συμμετείχα :flipout: )

όλοι αυτοί που και καλά αδικούνται ...ρίξε μια ματιά σε δικά μου προηγούμενα posts και θα καταλάβεις....

Λοιπόν αφήστε τα χαζά .
Εχω καυγαδίσει τρείς φορές ( νομίζω ) με τον Σούρλα . Και πολύ πιό χοντρά από οποιονδήποτε άλλο . Κατά πάσα πιθανότητα θα καυγαδίσω κι άλλες . Στο κάτω κάτω σιγά να μην συμφωνώ με τον γιατρό . Και τι να κάνουμε δηλαδή ; Αφού δεν φεύγει ο γιατρός , δεν φεύγω κι εγώ :flipout::2thumb22sup:

Aμα φύγεις εσύ τί θά κάνω εγώ???
Είναι(συγνώμη γιά το ποδοσφαιρικό παράδειγμα μιά και δέν...από μπάλλα:flipout::flipout:)σάν να μού έλεγαν να υποβιβάσουν τον ΠΑΟ κατηγορία.Πώς θα υπήρχα εγώ ο γαύρος???
Είναι υπαρξιακό το θέμα.Oταν στήν ουσία αναγνωρίζεις τον άλλον,τόν θές ΕΔΩ.

Υ.Γ.
Αλλους καυγάδες μήν περιμένεις(δέν παίρνω και όρκο..:flipout:.)αλλά αφού ´χώρια δέν μπορούμε ´προτιμώ τό ´μαζί κάνουμε´(τήν άλλαξα λίγο την παροιμία).;);)

Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

όλοι αυτοί που και καλά αδικούνται ...ρίξε μια ματιά σε δικά μου προηγούμενα posts και θα καταλάβεις....

άσε που από τον πρώτο μηνα που έκανα εγγραφή και μετά δεν μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα,,,,,τον λόγο δεν τον ξέρω....έκανα κάποιες αναφορές σε συντονιστές κατηγορίας αλλά δεν έβγαλα άκρη...
οπότε αφού δεν μπορώ να κάνω παρουσιάσεις δίσκων (που θα το ήθελα πολύ) δεν υπάρχει και λόγος να γράφω συνέχεια σε θέματα άλλων ,,,που τις περισσότερες φορές δεν κατέχω κιόλας....

οπότε τι μου μένει??:behead:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Συνονόματε και συμπατριώτη ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά.
Και ο γράφων ´εκτίθεται´.
Και τά ´λέει´καί τά ´ακούει´.
Αυτό πού εύχομαι(θα τόθελα δηλαδή)είναι νά πειστείς ότι χωράνε όλοι,με τίς ιδιοτροπίες τους και τίς παραξενιές τους αλλά και τά καλά τους.
Υ.Γ.
Σιγά μήν συμφωνήσω μαζί σου γιά τούς Radiohead.:flipout::flipout::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβει τσάμπα?

Συνονόματε και συμπατριώτη ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά.
Και ο γράφων ´εκτίθεται´.
Και τά ´λέει´καί τά ´ακούει´.
Αυτό πού εύχομαι(θα τόθελα δηλαδή)είναι νά πειστείς ότι χωράνε όλοι,με τίς ιδιοτροπίες τους και τίς παραξενιές τους αλλά και τά καλά τους.
Υ.Γ.
Σιγά μήν συμφωνήσω μαζί σου γιά τούς Radiohead.:flipout::flipout::ernaehrung004:

Σπύρο δεν αναφέρομαι σε εσένα και το ξέρεις καλά.....εσύ μας ξεστραβώνεις,,,,και έναν άνθρωπο που με ξεστραβώνει τον σέβομαι

Aμα φύγεις εσύ τί θά κάνω εγώ???
Είναι(συγνώμη γιά το ποδοσφαιρικό παράδειγμα μιά και δέν...από μπάλλα:flipout::flipout:)σάν να μού έλεγαν να υποβιβάσουν τον ΠΑΟ κατηγορία.Πώς θα υπήρχα εγώ ο γαύρος???
Είναι υπαρξιακό το θέμα.Oταν στήν ουσία αναγνωρίζεις τον άλλον,τόν θές ΕΔΩ.

Υ.Γ.
Αλλους καυγάδες μήν περιμένεις(δέν παίρνω και όρκο..:flipout:.)αλλά αφού ´χώρια δέν μπορούμε ´προτιμώ τό ´μαζί κάνουμε´(τήν άλλαξα λίγο την παροιμία).;);)

Aσε , ξέρω τι εννοείς . Με υπονομεύεις υπογείως . Μ' έβαλες και πήρα τα κουαρτέτα του Μπετόβεν . Τι έφταιξα ;. Πιό εύκολος μου φαίνεται ο Στοκχάουζεν . :drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιός ο λόγος να αγοραστεί από το να κατέβε

Σπύρο δεν αναφέρομαι σε εσένα και το ξέρεις καλά.....εσύ μας ξεστραβώνεις,,,,και έναν άνθρωπο που με ξεστραβώνει τον σέβομαι

Σε ευχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια,αλλά τάχω σούρει και μού τάχουν επίσης..
Δεν αναφέρομαι σε 2-3 κομπλεξάρες πού τούς ενοχλεί η ύπαρξή μου γιατί δέν έχουν επιχειρήματα.
Αναφέρομαι σέ ανθρώπους που θεωρώ ,δυνάμει και επί τής ουσίας,φίλους μου.
Υ.Γ.
Για new threads πιστεύω ότι θά στο λύσουν το θέμα τά παιδιά τής Διαχείρισης.

Aσε , ξέρω τι εννοείς . Με υπονομεύεις υπογείως . Μ' έβαλες και πήρα τα κουαρτέτα του Μπετόβεν . Τι έφταιξα ;. Πιό εύκολος μου φαίνεται ο Στοκχάουζεν . :drummer:

Εχω πάρει καί εγώ Gong.:ADFADF1:
Και άλλααα...