Ποιός θα είναι ο επόμενος James Bond?

Nα μην μου στεναχωριεται το ποπολο .... :smash:

6a00d8341c994053ef010535f2d31e970b-pi

Ενταξει ? :p

Ευχαριστημενοι ολοι ? :p

Το να προσπαθείς να συνδέσεις όλα τα θέματα με star wars, star trek και τα συναφή κάπου καταντάει αηδία... Άφησέ μας να παρακολουθήσουμε και μια συζήτηση! Αμάν πια.

Μου ήρθε μιά περίεργη ιδέα. Αν πρέπει σώνει και καλά ο νέος James Bond να είναι politically correct...μαύρος, γκέι bisexual ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο γιατί δεν τον κάνουν κατευθείαν...γυναίκα να τελειώνουμε;

Για σκεφτείτε το λίγο: μιά εγγλέζα αντροφάγα σκύλα με ψυχρό βλέμμα, θανατηφόρο κορμί και γκρίζο τουίντ ταγέρ να λέει My name is "Bond. Jane Bond". Θα μπορούσε να είναι η Haley Atwell, η Emily Blunt ή η Kate Beckinsale (στα νιάτα της, τώρα σίτεψε). Φαντάζομαι και την πρώτη σκηνή της: Κάπου σε μιά πλατεία στο Αφγανιστάν ετοιμάζουν τη δημόσια εκτέλεση 5-6 εγγλέζων ομήρων, σε ζωντανή μετάδοση μέσω Ιντερνετ. Ξαφνικά μιά από τις Αφγανές που ήρθαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα πετάει τη μπούρκα και αποκαλύπτεται η δικιά μας, που σώζει τους όμηρους τελευταία στιγμή καθαρίζοντας και 15-20 Ταλιμπάν με την καλημέρα.

Θα μου πείτε: θα χάσουμε τα Bond-Girls. Έτσι που είναι τα μοντέρνα ήθη στο σινεμά, δεν είναι υποχρεωτικό...

Μου ήρθε μιά περίεργη ιδέα. Αν πρέπει σώνει και καλά ο νέος James Bond να είναι politically correct...μαύρος, γκέι bisexual ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο γιατί δεν τον κάνουν κατευθείαν...γυναίκα να τελειώνουμε;

Για σκεφτείτε το λίγο: μιά εγγλέζα αντροφάγα σκύλα με ψυχρό βλέμμα, θανατηφόρο κορμί και γκρίζο τουίντ ταγέρ να λέει My name is "Bond. Jane Bond". Θα μπορούσε να είναι η Haley Atwell, η Emily Blunt ή η Kate Beckinsale (στα νιάτα της, τώρα σίτεψε). Φαντάζομαι και την πρώτη σκηνή της: Κάπου σε μιά πλατεία στο Αφγανιστάν ετοιμάζουν τη δημόσια εκτέλεση 5-6 εγγλέζων ομήρων, σε ζωντανή μετάδοση μέσω Ιντερνετ. Ξαφνικά μιά από τις Αφγανές που ήρθαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα πετάει τη μπούρκα και αποκαλύπτεται η δικιά μας, που σώζει τους όμηρους τελευταία στιγμή καθαρίζοντας και 15-20 Ταλιμπάν με την καλημέρα.

Θα μου πείτε: θα χάσουμε τα Bond-Girls. Έτσι που είναι τα μοντέρνα ήθη στο σινεμά, δεν είναι υποχρεωτικό...

Εσύ δεν έχεις ιερό και όσιο... Ντροπής!

Μετα την επιτυχια των Κονερι και Μουρ σε δευτερη φαση,οι επομενοι Μποντ ηταν λιγοι κατ εμε,ουτε ο Λαζενμπι ουτε ο "θεατρικος"Νταλτον ουτε ο Πιρς καταφεραν να δωσουν κατι νεο η να προσεγγισουν την δοξα των δυο προαναφερθεντων,και ερχεται ο σαλεπιτζης και τα σπαει..εγω μολις τον ειδα λεω απο το κακο στο χειροτερο και ομως ο σαλεπιτζης δινει νεα πνοη στον Μποντ που αρεσει,ειναι πιο συναισθηματικος πιο παθιασμανος πιο ανθρωπινος φυσικα τον πλαισιωνουν καλοι σκηνοθετες,η τελευταια ταινια Μποντ απο τις καλυτερες ever,θα προτιμουσα να συνεχισει ο Ντανιελ αν οχι πιστευω οτι ο Χαρντι θα μπορει να τον προσεγγισει η να δωσει κατι νεο, ο Τζακμαν ειναι πιο κοντα στον Πιρς που εμενα μου φαινοταν ξυλο απελεκητο στα Μποντ..

Αν και ο Τζάκμαν μου αρέσει σαν φιγούρα και έχει στιλ που θα μπορούσε να είναι καλός Bond, δεν θα ήθελα να τον δω ως τον επόμενο James Bond. Θα προτιμούσα κάποιον νεότερο 30άρη με στιλ και χιούμορ που δεν τον έχουμε πολύ δει στην οθόνη, ιδανικά να είναι και τελείως άγνωστος ώστε να ταυτιστεί καλύτερα με τον ρόλο και να έχει και μέλλον μπροστά του για αρκετές ταινίες. 'Όπως ήταν περίπου ηλικιακά ο Κόνερι όταν ξεκίνησε με το Dr. No. Μόνο έτσι πιστεύω θα μπορέσει να δώσει νέα πνοή στον χαρακτήρα. Όμως για εμένα απαραίτητη προϋπόθεση είναι από σκηνοθετική μεριά να το πιάσουν αλλιώς το όλο θέμα. Να ξεφύγουν από τον δήθεν ρεαλισμό της ωμής βίας, των συναισθημάτων και των υπαρξιακών ανησυχιών του Craig (οι πράκτορες στην πραγματικότητα είναι τύποι με κοιλιές και μούσια και κυκλοφορούν με σαράβαλα αυτοκίνητα που ούτε που υποψιάζεσαι περί τίνος πρόκειται) και να τονίσουν περισσότερο το κατασκοπευτικό-θρίλερ στοιχείο παρά την δράση και το ξύλο, Ο Bond χρειάζεται να ξαναβρεί τον σουρεαλισμό των παλιών καλών καιρών του Κόνερι, του Μουρ και του Μπρόσναν σε ένα φρέσκο πρόσωπο με ξεχωριστό στιλ που θα γράφει στην κάμερα από μόνο του.

Last edited:

Δεν είναι απαραίτητo .... εκτός από ''...εγγλέζα αντροφάγα σκύλα με ψυχρό βλέμμα, θανατηφόρο κορμί και γκρίζο τουίντ ταγέρ...''', κάλλιστα θα μπορεί να είναι homo ή έστω bi ...

Δεν είναι απαραίτητo .... εκτός από ''...εγγλέζα αντροφάγα σκύλα με ψυχρό βλέμμα, θανατηφόρο κορμί και γκρίζο τουίντ ταγέρ...''', κάλλιστα θα μπορεί να είναι homo ή έστω bi ...

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα, πως με καταλαβαίνεις....

Επιτέλους, η επιλογή έγινε! Αυτός θα είναι ο επόμενος James Bond!

http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/homelands-damian-lewis-set-become-6522939

Mετα απο εναν ξανθο τωρα θα τον κανουν και κοκκινοτριχη με φακιδες ?

Εχουν ορεξη να τα ακουσουν μου φαινεται....

Παντως εγω τον θεωρω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ηθοποιο πολυ καλυτερο του ηδη καλου Κρεγκ. Αν ειναι να παμε σε μαυρο ηθοποιο προτιμω αυτον.

Αν ψηφιζα καποιον θα ηταν ο Michael Fassbender με δευτερο τον Henry Cavill του οποιοιυ οι ρετρο-πρακτορικες μετοχες ανεβηκαν μετα το uncle.

Δεν μου αρεσει, αν και αναγνωριζω την δυναμη της συνηθειας , καθολου η υποψηφιοτητα του elba.Αν και εχει την φινετσα του τον φανταζομαι περισσοτερο σαν ...πρακτορα του fbi