Ποιός θα είναι ο επόμενος James Bond?

Ωωωωωωω

Sent from my XT1092 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το night manager ήταν ή απόλυτη audition

Sent from my XT1092 using Tapatalk

Δηλαδη, δεν υπηρχε τιποτα αρρενωποτερο ? .....

Συγκριτικα ο Moore ... φανταζει Νεατερνταλ ! :icon15:

Λεσβιες επιλεγουν το νεο "προτυπο" αρρενωποτητας ? ...

(θελω να γραψω και αλλα .... ομως ειναι ακομα 9 το πρωι !)

Πάντως στο The Graham Norton show, το αρνήθηκε παντελώς. Ακόμα και όταν του είπε ότι το λες για να το πεις, δεν φάνηκε κάποια έκφραση που να το αποδεικνύει. Όσο για το εάν είναι κατάλληλος, εννοείται. Εκτός από καταπληκτικός ηθοποιός, έχει και το τέλειο Αγγλικό στυλ. Και σχετικά με το αρρενωπός, ποιος είπε ότι ο γυναικοκατακτητής, που όλοι υποτιμούν σαν αντίπαλο, Bond, πρέπει να είναι αρρενωπός.

Γουσταρω Τομ.
Να βαλουνε και για κακο τον Καμπερμπατς και μπορω να δω απο τωρα το story να εκτυλισσεται με τους δυο τους γυρω απο ενα τραπεζι,πινοντας earl grey και διαγωνιζομενοι στο ποιος απο τους δυο ξερει καλυτερα απ'εξω τον Σαιξπηρ....:music-smiley-005:
Στο τελος θα χαιρετηθουν δια χειραψιας σαν καλοι sportsmen και στο τσακιρ κεφι θα πανε και στην pub για κανενα pint,βλεποντας τον τελικο του Wimblendon...:ADFADF1:
Anyone for tennis?

Περα απο την πλακα δεν με χαλαει καθολου ο Τομ.Αν και θεωρω ψιλομουφα το ρεπορταζ αφου βαζει και τον Μεντεζ στο παιχνιδι ενω ο ιδιος εχει δηλωσει οτι τελειωσε με το Spectre.

Δηλαδη, δεν υπηρχε τιποτα αρρενωποτερο ? .....

Συγκριτικα ο Moore ... φανταζει Νεατερνταλ ! :icon15:

(θελω να γραψω και αλλα .... ομως ειναι ακομα 9 το πρωι !)

Συμφωνω 100% και βαλε !

Τιποτα δεν αποκλειω "στον χωρο" την σημερον ημερα

Γουσταρω Τομ.
Να βαλουνε και για κακο τον Καμπερμπατς και μπορω να δω απο τωρα το story να εκτυλισσεται με τους δυο τους γυρω απο ενα τραπεζι,πινοντας earl grey και διαγωνιζομενοι στο ποιος απο τους δυο ξερει καλυτερα απ'εξω τον Σαιξπηρ....:music-smiley-005:
Στο τελος θα χαιρετηθουν δια χειραψιας σαν καλοι sportsmen και στο τσακιρ κεφι θα πανε και στην pub για κανενα pint,βλεποντας τον τελικο του Wimblendon...:ADFADF1:
Anyone for tennis?

Περα απο την πλακα δεν με χαλαει καθολου ο Τομ.Αν και θεωρω ψιλομουφα το ρεπορταζ αφου βαζει και τον Μεντεζ στο παιχνιδι ενω ο ιδιος εχει δηλωσει οτι τελειωσε με το Spectre.

:flipout:
Δε γουσταρω Καμπερμπατς για κακο, γιατι ειναι τοσο καλος που θα με κανει να ειμαι παλι με το μερος του οπως στο Σταρ Τρεκ...
Παντως, σκεψου να εβαζαν αυτον για Μποντ (που εχει και παρελθον ακτιβισμου υπερ των δικαιωματων των ομοφυλοφιλων), τι αντιδρασεις θα ειχαμε απο οσους ανα τον κοσμο οπαδους θελουν πιο... ματσό Μποντ.:bigcry:

Δεν προκειται να θελησει ο ιδιος τετοιον ρολο πιστευω.

Μια χαρα παει η καριερα του σε πολλαπλα επιπεδα γιατι να θελησει να καταστραφει με αλλο ενα φραντσαιζ ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως στο The Graham Norton show, το αρνήθηκε παντελώς. Ακόμα και όταν του είπε ότι το λες για να το πεις, δεν φάνηκε κάποια έκφραση που να το αποδεικνύει. Όσο για το εάν είναι κατάλληλος, εννοείται. Εκτός από καταπληκτικός ηθοποιός, έχει και το τέλειο Αγγλικό στυλ. Και σχετικά με το αρρενωπός, ποιος είπε ότι ο γυναικοκατακτητής, που όλοι υποτιμούν σαν αντίπαλο, Bond, πρέπει να είναι αρρενωπός.

Παω να δω το the night Manager .Αυτη η σειρα ηταν που τον εβαλε τοσο δυνατα στο καδρο του νεου 007.

Απάντηση: Re: Ποιός θα είναι ο επόμενος James Bond?

Ο Cumberbatch είναι από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς της νέας γενιάς, αλλά δε θέλω με τίποτα να τον δω στο ρόλο τουΜποντ. Με τίποτα.

Για να ειμαι ειλικρινης ουτε γω.
Οχι γιατι θεωρω οτι δε θα ηταν καλος. Σπουδαιος θα ηταν κι εκει.
Δε θελω ομως με τιποτα να τον χασουμε επι χρονια απο ολους τους αλλους ρολους που θα μπορουσε να παιξει.

http://www.slashfilm.com/who-should-play-james-bond/
ενα ακομα απο τα απειρα αντιστοιχα αρθρα που εχουν γραφτει. Δεν ξερω καν αν ολοι αυτοι που αναφερει το αρθρο ειναι αγγλοι. Φοβερη πλακα οτι εχει μεσα και 2 γυναικες, ενω εκτος απο τον Hiddleston δεν υπαρχει αλλο ονομα (που τουλαχιστον εγω) εχω ακουσει να παιζει για τον ρολο. O Dan Stevens παντως ειναι ενδιαφερουσα σκεψη....

james-bond-idris-elba-862717.jpg

Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπροκόλι ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο»

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...cer-admits-time-non-white-actor-play-007.html

Λιγο σιτεμενη επιλογη πλεον...... τοσα χρονια τον συζηταμε ασπρισαν τα μαλλια του....

Tι αργα ειναι ρε συ....46 χρονων πηγε και το κακο ειναι οτι φαινεται στα ματια του το γηρας παρολο που στους μη λευκους καμια φορα ξεγελαει η ηλικια.