Ποιος θα φερει το Ιpad?

Re: Απάντηση: Ποιος θα φερει το Ιpad?

Eυχαριστω πολυ Τασο!
Μεγαλη οθονη, πιο γρηγορο κλπ κλπ που σιγουρα θα εχεις διαβασει ηδη
ενταξει την ιδια δουλεια κανει πανω κατω ΑΛΛΑ αν εισαι gadgetmaniac .........;)

ps
ακομα δεν εχω ασχοληθει πολυ μαζι του.
αα και δεν υπαρχει ακομα appstore

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας US account και είναι πολύ απλή.
1. Στο itunes store πάτε κάτω δεξιά και επιλέγετε την Αμερικανική σημαία.
2. Δημιουργείτε ένα νέο account χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε email του τύπου "hotmail.com, gmail.com...κοκ"
3. Βάζετε μία οποιαδήποτε δ/νση στις ΗΠΑ (την βρίσκετε μέσω ιντερνετ, ίσως από κάποιο κατάστημα)
4. Στο τηλέφωνο φροντίστε να βαλετε τον σωστό τριψήφιο κωδικό τηε περιοχής που δηλώνετε και μετά ότι να ναι.(εγω εβαλα του σπιτιου μου στην Αθηνα πχ)
5. Στην επιλογή για πιστωτική κάρτα επιλέξτε "όχι"

You are done!

Θα περιμένετε ένα email επιβεβαίωσης και μετά καλά downloads απο το US store.

Σε περίπτωση ανάγκης για αγορά κάποιας εφαρμογής, προμηθευτείτε από to ebay κάποιο gift card και βουρ στον πατσά!

Ελπίζω να βοήθησα.

Απάντηση: Re: Ποιος θα φερει το Ιpad?

Το έχεις δοκιμάσει? Δουλεύει με όλες τις εφαρμογές?
Για e-mail ειναι αλλα μπορεις να κανεις copy/paste οπου αλλου θελεις.
Προς το παρον ειναι οk μεχρι να ......................

Πάντως ρε παιδιά, κοιτάω στο ebay που βρωμάει ο τόπος από auctions για iPad και προσπαθώ να βρω έναν λόγο για να το "κτυπήσω"....μιλάμε δεν μου κάνει αίσθηση ούτε για μεταφορικά να ρωτήσω, σε αντίθεση με τα iphone που τα παιρνα δύο δύο και σε εποχή που δεν γνωρίζαμε τι κάνει καλά καλά.

Τέτοια περιττή γκατζετιά έχω καιρό να δω.

Ενας φιλος παντως που παρελαβε απο Αμερικη, δηλωνει ενθουσιασμενος...
Και εγω δεν ψηνομαι να το αγορασω (λογω του οτι εχουμε ηδη 2 13αρια macbook σπιτι) αλλα "ζοριζομαι" οποτε βλεπω βιντεακια στο νετ με ipad! :p
Μπορει απλα να το παρω για να εχουν internet οι καλεσμενοι! :p

Πάντως ρε παιδιά, κοιτάω στο ebay που βρωμάει ο τόπος από auctions για iPad και προσπαθώ να βρω έναν λόγο για να το "κτυπήσω"....μιλάμε δεν μου κάνει αίσθηση ούτε για μεταφορικά να ρωτήσω, σε αντίθεση με τα iphone που τα παιρνα δύο δύο και σε εποχή που δεν γνωρίζαμε τι κάνει καλά καλά.

Τέτοια περιττή γκατζετιά έχω καιρό να δω.

Υou must resist my friend!!!

Ο μόνος λόγος υπαρξης της gadgetιας (για μενα) ειναι στο σαλόνι και να βλεπω δεκαδες φωτο καταχωνιασμένες τωρα στον hdd. Αλλα 700 για αυτή την πολυτέλεια παει πολυ....

Δεν διαφωνώ, είναι έρωτας, γκατζετιά, όμορφο, αλλά κανένας δεν μας λέει που χρησιμεύει και ειδικά στα δικά μας σπίτια που είμαστε δικτυωμένοι μέχρι και στην τουαλέτα...

Μαζευόμαστε οι καλεσμένοι ή η οικογένεια στο σαλόνι και θέλουμε να δούμε τις φωτογραφίες μας έτσι; ΟΚ

Τι είναι προτιμότερο; να βγάλουμε τα μάτια μας στις 9.7 ιντσούλες και να "παίρνουμε τζούρα" δίνοντας την ταμπλέτα ο ένας στον άλλον, ή να ανοίξουμε την τηλεόραση (που εννοείται θα είναι δικτυωμένη με χίλιους δυό τρόπους) και να τις ευχαριστηθούμε στις 50 ίντσες ή όσες είναι τέλος πάντων;

Μην τρελαθούμε.

Υ.Γ. Κι αν είναι "πιασμένη" η τηλεόραση στο σαλόνι, τότε πάμε στην άλλη στο δωμάτιο (που εννοείται θα είναι κι αυτή δικτυωμένη). Επιμένω ότι το iPad κατά συντριπτική πλειοψηφία θα μπει σε σπίτια ψαγμένων και όχι σε 80άχρονους.

Last edited:
Θέλω να πω, πολύς κόσμος θα το αγοράσει, δεν είμαι σίγουρος πόσοι από αυτούς θα το κρατήσουν πάνω από μήνα..

Γιατί, και το iPhone είναι χαριτωμένο.. αλλά αν δεν ήταν και τηλέφωνο (δηλαδή, χρήσιμο..), θα το κουβάλαγες μαζί σου παντού; Θα το αγόραζες γενικότερα;

Θυμάμαι πριν 10 χρόνια είχα πάρει το πρώτο μου PDA. Μετά από έναν μήνα μπήκε στο ντουλάπι και δεν ξαναβγήκε.. Είπα, είναι ασπρόμαυρο, δεν έχει αρκετή πλάκα..

ΟΚ.. μετά από λίγα χρόνια πήρα το επόμενο PDA μου. Ήταν έγχρωμο, έδειχνε φωτογραφίες, είχε διάφορα καλούδια, αλλά και πάλι στο ντουλάπι κατέληξε..

Για να δούμε τι θα γίνει με τα λογής λογής pads..

Δεν διαφωνώ, είναι έρωτας, γκατζετιά, όμορφο, αλλά κανένας δεν μας λέει που χρησιμεύει και ειδικά στα δικά μας σπίτια που είμαστε δικτυωμένοι μέχρι και στην τουαλέτα...

Μαζευόμαστε οι καλεσμένοι ή η οικογένεια στο σαλόνι και θέλουμε να δούμε τις φωτογραφίες μας έτσι; ΟΚ

Τι είναι προτιμότερο; να βγάλουμε τα μάτια μας στις 9.7 ιντσούλες και να "παίρνουμε τζούρα" δίνοντας την ταμπλέτα ο ένας στον άλλον, ή να ανοίξουμε την τηλεόραση (που εννοείται θα είναι δικτυωμένη με χίλιους δυό τρόπους) και να τις ευχαριστηθούμε στις 50 ίντσες ή όσες είναι τέλος πάντων;

Μην τρελαθούμε.

Υ.Γ. Κι αν είναι "πιασμένη" η τηλεόραση στο σαλόνι, τότε πάμε στην άλλη στο δωμάτιο (που εννοείται θα είναι κι αυτή δικτυωμένη). Επιμένω ότι το iPad κατά συντριπτική πλειοψηφία θα μπει σε σπίτια ψαγμένων και όχι σε 80άχρονους.

Εξαρταται τι χρηση του κανεις: Πχ, αντι να ανοιξεις laptop, σερφαρεις στον καναπε και βλεπεις ομορφα φωτος. Και οταν λεμε ομορφα, εννοουμε πολυ ομορφα. Μονο αν εχεις ελαφρυ macbook δεν θα μπεις στον πειρασμο. Γιατι με νετμπουκ και λοιπες παπαριες, ασε καλυτερα..
Στην Αμερικη το χρησιμοποιουν ηδη για να βλεπουν και tv (πχ το abc στριμαρει κανονικα ολο το προγραμμα με σουπερ ποιοτητα απο οτι λενε).
Γενικα, εχεις πραγματα να το κανεις, θα το ευχαριστηθεις, αλλα δεν ειναι και απαραιτητο. Εγω αν ειχα μονο ενα macbook , θα το αγοραζα για την γυναικα μου που με το που γυρνα απο την δουλειa, χαλαρωνει στον καναπε σερφαροντας κυριως στο facebook..

ΥΓ. Θα εκπλαγεις με το ποσοι "μη ψαγμενοι" θα το αγορασουν... Αλλωστε, η απλοτητα του ειναι βασικο sellling point και γιαυτο οι πωλησεις εχουν ξεπερασει ηδη καθε προσδοκια..

Απάντηση: Re: Ποιος θα φερει το Ιpad?

Θυμάμαι πριν 10 χρόνια είχα πάρει το πρώτο μου PDA. Μετά από έναν μήνα μπήκε στο ντουλάπι και δεν ξαναβγήκε.. Είπα, είναι ασπρόμαυρο, δεν έχει αρκετή πλάκα..

ΟΚ.. μετά από λίγα χρόνια πήρα το επόμενο PDA μου. Ήταν έγχρωμο, έδειχνε φωτογραφίες, είχε διάφορα καλούδια, αλλά και πάλι στο ντουλάπι κατέληξε..

Για να δούμε τι θα γίνει με τα λογής λογής pads..

Α καλά.... να μην θυμηθώ που είχα υποχρεωθεί σε γνωστό κιόλας να μου φέρει από αμερική το HP Jornada με τα 16MB μνήμη, ένα σορό λεφτά, που έχει καταλήξει...

Εξαρταται τι χρηση του κανεις: Πχ, αντι να ανοιξεις laptop, σερφαρεις στον καναπε και βλεπεις ομορφα φωτος.
Προφανως αυτές ειναι βασικά οι χρήσεις του.

Και είναι υπεραρκετές (ειδικά όσον αφορά το web surf).

Ενσταση εχω μόνο για τις φωτο γιατί δεν ξέρω ακόμη αν μπορείς να τις βλέπεις μέσω δικτύου ή πρέπει αναγκαταστικά να τις κατεβάσεις στο ipad.

ΥΓ. Θα εκπλαγεις με το ποσοι "μη ψαγμενοι" θα το αγορασουν... Αλλωστε, η απλοτητα του ειναι βασικο sellling point και γιαυτο οι πωλησεις εχουν ξεπερασει ηδη καθε προσδοκια..

Εγώ θα εκπλαγώ αν το αγοράσει και κάποιος ψαγμένος.. :p :D

Α καλά.... να μην θυμηθώ που είχα υποχρεωθεί σε γνωστό κιόλας να μου φέρει από αμερική το HP Jornada με τα 16MB μνήμη, ένα σορό λεφτά, που έχει καταλήξει...

Καλα, απο πεταμενα τετοια λεφτα, αστα να πανε..Και εγω καποτε ειχα παρει ενα casio pad με windows mobile το οποιο πηγε απατο.. Ξερεις ομως γιατι; Διοτι δεν ηταν αρκετα ευχρηστο ωστε να το απολαμβανεις καθημερινα..
Και εδω διαφοροποιειται η Αpple: Ολα τις τα προιοντα προσφερουν απολαυση χρησης! Πχ. δειτε το Iphone vs every other smartphone. Δεν ειναι τα τεχνικα χαρακτηριστικα τοσο, οσο η απολαυστικη εμπειρια χρησης..
Γιαυτο και πιστευω οτι η αγορα ενος Ipad δεν ειναι τοσο αχρηστη οσο πιθανον φαινεται σκεπτομενος με ψυχρη λογικη...

Ποιές χρήσεις;
θα μπορείς να κάνεις download ένα αρχειάκι (δεν μιλάω για ταινίες και torrents κλπ) που θες και να το αποθηκεύσεις στο δίκτυο για να το χρησιμοποιήσεις αργότερα; ή θα πρέπει να αρχίσεις τα σπαστήρια α'λα iphone;

Ποιές χρήσεις;;;;;;; που δεν παίζει ούτε flash; παραμυθιαζόμαστε;

Επιμένω ότι το iphone είναι αρκετό γι αυτά. Οποιος θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει το Iphone, θα ανοίξει laptop ή macbook. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να πείσουμε τον εαυτό μας για αγορά.

Last edited: