Ποιος θα φερει το Ιpad?

Ποιές χρήσεις;
θα μπορείς να κάνεις download ένα αρχειάκι (δεν μιλάω για ταινίες και torrents κλπ) που θες και να το αποθηκεύσεις στο δίκτυο για να το χρησιμοποιήσεις αργότερα; ή θα πρέπει να αρχίσεις τα σπαστήρια α'λα iphone;

Ποιές χρήσεις;;;;;;; που δεν παίζει ούτε flash; παραμυθιαζόμαστε;

Επιμένω ότι το iphone είναι αρκετό γι αυτά.

Ρε Τασο, δεν ειναι κατεβαστηρι, ουτε προοριζεται γιαυτο.
Ειναι μια συσκευη μεταξυ iphone και laptop με τελειως συγκεκριμενες χρησεις (που εχουμε ηδη πολυ-συζητησει)...

Επιμένω ότι το iphone είναι αρκετό γι αυτά. Οποιος θέλει να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει το Iphone, θα ανοίξει laptop ή macbook. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να πείσουμε τον εαυτό μας για αγορά.

Ε, εσυ δες το ως ενα τεραστιο remote. Ετσι και αλλιως φθηνοτερο ειναι απο το pronto που ειχες παρει και κανει και 1.000.000 πραγματα περισσοτερα...

:p

Με wifi ή/και ανταπτορες. Ολες οι μεγαλες εταιριες αυτοματισμου εχουν ηδη κυκλοφορησει απιθανες εφαρμογες. Μπορεις να ελεγχεις ολο το σπιτι (απο καμερες μεχρι στερεοφονικα)..

Re: Απάντηση: Ποιος θα φερει το Ιpad?

Εγώ θα εκπλαγώ αν το αγοράσει και κάποιος ψαγμένος.. :p :D
Ε, ρε περπάτημα που έχεις να ρίξεις το Σ/Κ u little weasel....:p

Remote;;;τι remote ; από που κι ως που; τι έχει; infrared ή RF;
Remote για το (πολυαγαπημένο σου Τάσο) itunes

Με wifi ή/και ανταπτορες. Ολες οι μεγαλες εταιριες αυτοματισμου εχουν ηδη κυκλοφορησει απιθανες εφαρμογες. Μπορεις να ελεγχεις ολο το σπιτι (απο καμερες μεχρι στερεοφονικα)..

ΟΚ, γιατί από το iphone δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά; Μην πιέζεσαι να αποδείξεις τι παραπάνω κάνει από ένα Iphone, γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι. Μόνο το μέγεθος -bye- (και το οποίο βέβαια ΕΚΤΟΣ σπιτιού είναι μειονέκτημα) εκτός αν πάτε για ένα καφέ και κυκλοφορείτε σαν businessmen με χαρτοφύλακες ....

ΟΚ, γιατί από το iphone δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά; Μην πιέζεσαι να αποδείξεις τι παραπάνω κάνει από ένα Iphone, γιατί απλά δεν υπάρχει κάτι. Μόνο το μέγεθος -bye- (και το οποίο βέβαια ΕΚΤΟΣ σπιτιού είναι μειονέκτημα) εκτός αν πάτε για ένα καφέ και κυκλοφορείτε σαν businessmen με χαρτοφύλακες ....

Ρε, εσυ δεν ειχες πει SIZE DOES MATTER???!!
:flipout::flipout::flipout:

Φωτογραφιες στο iPad. Καθομαι στο σαλονι και θελω να δω φωτογραφίες? Και γιατί να μην τις δω στην TV? Παω στο δωματιο και εκει επισης υπαρχει tv. Σε καποιο αλλο δωματιο υπαρχει υπολογιστής. Που αλλου στην κουζινα ή στο μπανιο? Η μηπως στο μπαλκονι το καλοκαιρι? Αν ειναι για εκει παω πασο!!!!!!!!

Γιατι ρε παιδια, ''εργασίες'' όπως web surf + photo browsing ειναι, πάνω απ' όλα fun - πρεπει να το απολαμβάνεις.

Και αυτό επιτυγχάνει η Apple με το interface / ταχύτητα / touch.

Εγω πχ πολλες φορες βαριέμαι / δεν μου κάθεται να ανοιξω laptop ή tv για τα πράγματα αυτα (κι αυτό το ειχα σκεφτει προ Ipad).

Επισης η αισθηση της αφης δίνει άλλον αέρα σε αυτά τα πράγματα.

Απάντηση: Re: Ποιος θα φερει το Ιpad?

Γιατι ρε παιδια, ''εργασίες'' όπως web surf + photo browsing ειναι, πάνω απ' όλα fun - πρεπει να το απολαμβάνεις.

Εγω πχ πολλες φορες βαριέμαι / δεν μου κάθεται να ανοιξω laptop ή tv για τα πράγματα αυτα (κι αυτό το ειχα σκεφτει προ Ipad).

+1

Εδω πχ το πρωι, πριν φυγω για γραφειο, βαριεμαι να ανοιξω το HTPC για να ακουσω μουσικη μεχρι να ετοιμαστω (το οποιο με SSD δισκο ανοιγει σφαιρα).

Αρχιζεις και χαλας επικινδυνα εσυ... :slapface:

Re: Απάντηση: Re: Ποιος θα φερει το Ιpad?

+1

Εδω πχ το πρωι, πριν φυγω για γραφειο, βαριεμαι να ανοιξω το HTPC για να ακουσω μουσικη μεχρι να ετοιμαστω (το οποιο με SSD δισκο ανοιγει σφαιρα).

και θα ακουσεις απο το ipad?

Οχι βρε, ενα παραδειγμα εφερα απλης φαινομενικα εργασιας την οποια δεν κανεις λογω ελλειψης απλοτητας/ευχρηστιας..

Ε, ρε περπάτημα που έχεις να ρίξεις το Σ/Κ u little weasel....:p

Εσύ εξαιρείσαι.. Ως γνωστό, το αγοράζεις κυρίως για να μπορείς να το βρίζεις / θάβεις.. :p

Ενταξει, εγω παω να βαλω θερμόμετρο τώρα (για προφανείς λόγους)....:p

Οχι βρε, ενα παραδειγμα εφερα απλης φαινομενικα εργασιας την οποια δεν κανεις λογω ελλειψης απλοτητας/ευχρηστιας..

Έχεις ακουστά το ραδιόφωνο; :p

Υπάρχουν και με τηλεκοντρόλ.. :p

Ή αν θέλεις και streaming, παίρνεις Squeezebox.. επίσης με τηλεκοντρόλ.. ;)

(jive-ass mother%^$% :D)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιος θα φερει το Ιpad?

Έχεις ακουστά το ραδιόφωνο; :p

Υπάρχουν και με τηλεκοντρόλ.. :p

Ή αν θέλεις και streaming, παίρνεις Squeezebox.. επίσης με τηλεκοντρόλ.. ;)

(jive-ass mother%^$% :D)

Εχμμ φανερωθηκες! Εσυ χρησιμοποιεις Squeezbox αντι HTPC για τον λογο ακριβως αυτο!
Και δεν ειναι θεμα remote: Πρεπει να ανοιξεις htpc, ενισχυτες τηλεορασεις κλπ για να ακουσεις 10 λεπτα μουσικη. Πολλες φορες απλα καρφωνω το iphone στο docking station και γεια σας...

Listen Cat, tonite is going down... :D

Last edited: