Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Το Denon dcd-1700ne ειμαι σιγουρος οτι παιζει καλυτερα απο μονο του. Ειδικα οταν βαζεις sacd. Δε νομιζω οτι θα βρεις σε λογικη τιμη streamer να παιζει καλυτερα...

Το εχω ακουσει. Ετσι πιστευω.
Και εγω οταν ξεκινησε το νημα αυτο ελεγα, με τα σωστα βηματα ομως το στριμινγκ μεταμορφωνεται σε πριγκηπα.
Κι ακομα τελειωμο δεν εχει η βελτιωση.

Και εγω οταν ξεκινησε το νημα αυτο ελεγα, με τα σωστα βηματα ομως το στριμινγκ μεταμορφωνεται σε πριγκηπα.
Κι ακομα τελειωμο δεν εχει η βελτιωση.
Εννοειται αυτο. Αλλα και παλι. Το cd δεν εχει να ασχοληθει με network. Ειναι πολυ πιο ωριμη τεχνολογια που εχει γινει fine tuned οσο δε παει. Επισης τα cd/sacd σου ανηκουν , δε χαλανε με τη χρηση οπως το βινυλιο, και η εμπειρια ειναι ανωτερη γενικα.

Απλα το streaming ειναι πιο βολικο.

Εννοειται αυτο. Αλλα και παλι. Το cd δεν εχει να ασχοληθει με network. Ειναι πολυ πιο ωριμη τεχνολογια που εχει γινει fine tuned οσο δε παει. Επισης τα cd/sacd σου ανηκουν , δε χαλανε με τη χρηση οπως το βινυλιο, και η εμπειρια ειναι ανωτερη γενικα.

Διαφωνω, συμηθως οι πλατφορμες εχουν καλυτερα αρχεια απο αυτα που περιεχονται μεσα σε ενα δισκακι.
Αλλες τα μεταδιδουν οπως εχουν, αλλες τα πειραζουν κατα το δοκουν.
Το διαβαστηρι επισης χανει, εχω αναφερει καπου εδω μεσα συγκριση στο ιδιο μηχανημα το οποιο ηταν καταγραφικο,
το σι ντι που το ειχα κατεβασει στο σκληρο δισκο του ιδιου μηχανηματος επαιζε καλυτερα απο το δισκακι απο το οποιο προηρθε το αρχειο.

Τα δισκάκια μπορεί να μην χαλάνε , αλλά τα players μια χαρά χαλάνε...

Είχα και γω κάποτε sacd και έχω ακόμα 5-6 δίσκους , όμως player για την sacd στρώση όχι πια....

Μακάρι το Denon του φίλου να μην χαλάσει ποτέ....

Τα δισκάκια μπορεί να μην χαλάνε , αλλά τα players μια χαρά χαλάνε...

Είχα και γω κάποτε sacd και έχω ακόμα 5-6 δίσκους , όμως player για την sacd στρώση όχι πια....

Μακάρι το Denon του φίλου να μην χαλάσει ποτέ....
Τα streamer δε χαλανε μετα απο χρονια?

Ούτε το βινύλιο φθείρεται από την χρήση, αν παίζεται με καλή βελόνα και σωστά ρυθμισμένη.

Τι θα πάθει το Streamer; Δεν έχει κινούμενα μέρη, δεν έχει lazer κλπ..
Ναι αλλα εχει επεξεργαστη/ram. Δε ξερω θα δειξει! Εκτος αυτου, δε ξερουμε επισης αν θα συνεχισουν οι εταιρειες να τα υποστηριζουν η θα ισχυριστουν οπως στα κινητα οτι το νεο software δε μπορει να τρεξει σωστα στο παλιο μηχανημα...

Ναι αλλα εχει επεξεργαστη/ram. Δε ξερω θα δειξει! Εκτος αυτου, δε ξερουμε επισης αν θα συνεχισουν οι εταιρειες να τα υποστηριζουν η θα ισχυριστουν οπως στα κινητα οτι το νεο software δε μπορει να τρεξει σωστα στο παλιο μηχανημα...
Ποιο νεο σοφτγουερ;

Μην αγχώνεσαι για αυτά, μια χαρά θα δουλεύουν για πολλά χρόνια..

Ποιο νεο σοφτγουερ;
Θα σου πω ένα παράδειγμα . Ο primare np5 mk2 που πωλείται ακόμα , δεν μπορεί να υποστηρίξει Qobuz connect ή tidal connect γιατί δεν το σηκώνει … τα παίζει μόνο από την εφαρμογή του ή από upnp