Οι δοκιμές γίνονται με ίδια καλώδια ρεύματος και ιντερκονεκτ;fiio s15 streamer και cd denon dcd-1700 ne sacd
Το Denon dcd-1700 είναι συνδεμένο αναλογικά ή ψηφιακά;fiio s15 streamer και cd denon dcd-1700 ne sacd
Γιατι;Το Denon dcd-1700ne ειμαι σιγουρος οτι παιζει καλυτερα απο μονο του. Ειδικα οταν βαζεις sacd. Δε νομιζω οτι θα βρεις σε λογικη τιμη streamer να παιζει καλυτερα...
Και εγω οταν ξεκινησε το νημα αυτο ελεγα, με τα σωστα βηματα ομως το στριμινγκ μεταμορφωνεται σε πριγκηπα.Το εχω ακουσει. Ετσι πιστευω.
Εννοειται αυτο. Αλλα και παλι. Το cd δεν εχει να ασχοληθει με network. Ειναι πολυ πιο ωριμη τεχνολογια που εχει γινει fine tuned οσο δε παει. Επισης τα cd/sacd σου ανηκουν , δε χαλανε με τη χρηση οπως το βινυλιο, και η εμπειρια ειναι ανωτερη γενικα.Και εγω οταν ξεκινησε το νημα αυτο ελεγα, με τα σωστα βηματα ομως το στριμινγκ μεταμορφωνεται σε πριγκηπα.
Κι ακομα τελειωμο δεν εχει η βελτιωση.
Διαφωνω, συμηθως οι πλατφορμες εχουν καλυτερα αρχεια απο αυτα που περιεχονται μεσα σε ενα δισκακι.Εννοειται αυτο. Αλλα και παλι. Το cd δεν εχει να ασχοληθει με network. Ειναι πολυ πιο ωριμη τεχνολογια που εχει γινει fine tuned οσο δε παει. Επισης τα cd/sacd σου ανηκουν , δε χαλανε με τη χρηση οπως το βινυλιο, και η εμπειρια ειναι ανωτερη γενικα.
Απλα το streaming ειναι πιο βολικο.
Τα δισκάκια μπορεί να μην χαλάνε , αλλά τα players μια χαρά χαλάνε...Εννοειται αυτο. Αλλα και παλι. Το cd δεν εχει να ασχοληθει με network. Ειναι πολυ πιο ωριμη τεχνολογια που εχει γινει fine tuned οσο δε παει. Επισης τα cd/sacd σου ανηκουν , δε χαλανε με τη χρηση οπως το βινυλιο, και η εμπειρια ειναι ανωτερη γενικα.
Τα streamer δε χαλανε μετα απο χρονια?Τα δισκάκια μπορεί να μην χαλάνε , αλλά τα players μια χαρά χαλάνε...
Είχα και γω κάποτε sacd και έχω ακόμα 5-6 δίσκους , όμως player για την sacd στρώση όχι πια....
Μακάρι το Denon του φίλου να μην χαλάσει ποτέ....
Τι θα πάθει το Streamer; Δεν έχει κινούμενα μέρη, δεν έχει lazer κλπ..Τα streamer δε χαλανε μετα απο χρονια?
Ούτε το βινύλιο φθείρεται από την χρήση, αν παίζεται με καλή βελόνα και σωστά ρυθμισμένη.Εννοειται αυτο. Αλλα και παλι. Το cd δεν εχει να ασχοληθει με network. Ειναι πολυ πιο ωριμη τεχνολογια που εχει γινει fine tuned οσο δε παει. Επισης τα cd/sacd σου ανηκουν , δε χαλανε με τη χρηση οπως το βινυλιο, και η εμπειρια ειναι ανωτερη γενικα.
Ναι αλλα εχει επεξεργαστη/ram. Δε ξερω θα δειξει! Εκτος αυτου, δε ξερουμε επισης αν θα συνεχισουν οι εταιρειες να τα υποστηριζουν η θα ισχυριστουν οπως στα κινητα οτι το νεο software δε μπορει να τρεξει σωστα στο παλιο μηχανημα...Τι θα πάθει το Streamer; Δεν έχει κινούμενα μέρη, δεν έχει lazer κλπ..
Ποιο νεο σοφτγουερ;Ναι αλλα εχει επεξεργαστη/ram. Δε ξερω θα δειξει! Εκτος αυτου, δε ξερουμε επισης αν θα συνεχισουν οι εταιρειες να τα υποστηριζουν η θα ισχυριστουν οπως στα κινητα οτι το νεο software δε μπορει να τρεξει σωστα στο παλιο μηχανημα...
Μην αγχώνεσαι για αυτά, μια χαρά θα δουλεύουν για πολλά χρόνια..Ναι αλλα εχει επεξεργαστη/ram. Δε ξερω θα δειξει! Εκτος αυτου, δε ξερουμε επισης αν θα συνεχισουν οι εταιρειες να τα υποστηριζουν η θα ισχυριστουν οπως στα κινητα οτι το νεο software δε μπορει να τρεξει σωστα στο παλιο μηχανημα...
Θα σου πω ένα παράδειγμα . Ο primare np5 mk2 που πωλείται ακόμα , δεν μπορεί να υποστηρίξει Qobuz connect ή tidal connect γιατί δεν το σηκώνει … τα παίζει μόνο από την εφαρμογή του ή από upnpΠοιο νεο σοφτγουερ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.