Ποιότητα cd vs streaming vs HI-Res audio vs Βινύλιο

Τι διαφορά έχει ένα Streamer/dac με ένα dac που είναι και Streamer;
Μια χαρά γνωρίζω την ελληνική γλώσσα, τώρα αν ψαχνεσαι με τις λέξεις σβήσε το ποστ μου για το fosi..
Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει πάλι..
Τι να συμβαίνει ρε φίλε; Θα με τρελάνεις;

Καθαρόαιμο digital streamer=δεν έχει αναλογικές εξόδους

• Like
Reactions: Θρησκος
Ρε συ αυτό γράφω. Ότι δεν είναι καθαρόαιμο digital streamer χωρίς αναλογικές εξόδους.

Είναι streamer/DAC με αναλογικές εξόδους.

Τι στο καλό.
Έγγραφες ότι δεν έχει αναλογικές εξόδους και αναφέρω ότι έχει..
Επρεπε να γραψεις οτι δεν ειναι καθαροαιμο digital transport streamer..
Εγω έγραψα ότι είναι Streamer/dac..
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν κατάλαβα γιατί έγινε μπέρδεμα..

Έγγραφες ότι δεν έχει αναλογικές εξόδους και αναφέρω ότι έχει..
Επρεπε να γραψεις οτι δεν ειναι καθαροαιμο digital transport streamer..
Εγω έγραψα ότι είναι Streamer/dac..
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν κατάλαβα γιατί έγινε μπέρδεμα..
Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Που έγραψα ότι δεν έχει αναλογικές εξόδους;

Screenshot_20260313-080911_Chrome.png
Γράφω ότι είναι streaming DAC άρα έχει αναλογικές εξόδους.

Έχει μόνο μια έξοδο digital και μάλιστα optical άρα δεν το λες streamer (καθαρόαιμο). Δηλαδή δεν θα το αγόραζα για digital streamer για να το συνδέσω σε άλλο DAC.

Θα το αγόραζα σαν DAC με streaming δυνατότητα.

Ξέρεις, δεν θα σβήσω όλα αυτά τα off topic ώστε όσοι διαβάζουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Που έγραψα ότι δεν έχει αναλογικές εξόδους;

View attachment 268330
Γράφω ότι είναι streaming DAC άρα έχει αναλογικές εξόδους.

Έχει μόνο μια έξοδο digital και μάλιστα optical άρα δεν το λες streamer (καθαρόαιμο). Δηλαδή δεν θα το αγόραζα για digital streamer για να το συνδέσω σε άλλο DAC.

Θα το αγόραζα σαν DAC με streaming δυνατότητα.

Ξέρεις, δεν θα σβήσω όλα αυτά τα off topic ώστε όσοι διαβάζουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Δεν με ενδιαφέρει αν θα τα σβήσεις, είμαι πολύ σαφής σε ότι γράφω και δεν έχω κάνει κάπου λάθος...
Ειναι καθαρόαιμο Streamer. Από την στιγμή που έχει έστω μια έξοδο optical συνδέεται με εξωτερικό dac..
Ότι γράφω δεν είναι καθόλου Off topic για αυτό το προϊόν.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα τα σβήσεις, είμαι πολύ σαφής σε ότι γράφω και δεν έχω κάνει κάπου λάθος...
Ειναι καθαρόαιμο Streamer. Από την στιγμή που έχει έστω μια έξοδο optical συνδέεται με εξωτερικό dac..
Ότι γράφω δεν είναι καθόλου Off topic για αυτό το προϊόν.
Το καθαρόαιμο streamer δεν έχει αναλογικές εξόδους και όλες οι digital έξοδοι είναι βελτιστοποιημένες για να κάνουν αυτή την δουλειά.

Το καθαρόαιμο streamer δεν έχει αναλογικές εξόδους και όλες οι ψηφιακές έξοδοι είναι βελτιστοποιημένες για να κάνουν αυτή τη δουλειά.
Το ξαναλέω, ανέφερα ότι βγήκε στην αγορά ένα οικονομικό Streamer/dac, δεν ανέφερα ποτέ ότι είναι καθαρόαιμο Streamer/transport...
Όποιος διαβασει προσεκτικά τι γράφω καταλαβαίνει.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, είμαι πολύ σαφής.

Το ξαναλέω, ανέφερα ότι βγήκε στην αγορά ένα οικονομικό Streamer/dac, δεν ανέφερα ποτέ ότι είναι καθαρόαιμο Streamer/transport...
Όποιος διαβασει προσεκτικά τι γράφω καταλαβαίνει.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, είμαι πολύ σαφής.
Screenshot_20260313-082626_Chrome.png

Πάμε πάλι.
Η λέξη Streamer στην ορολογία του Hi-fi σημαίνει ότι περιλαμβάνει μηχανήματα τα οποία είτε είναι μόνο Streamer/Transport είτε Streamer/dac...
Που έχεις κολλήσει;
Το Α6 Streamer δεν είναι;
Δεν γίνεται Streamer/Transport η Streamer/Dac;
Ποια η διαφορά μεταξύ των δύο προϊόντων εκτός του ότι το Α6 έχει παραπάνω ψηφιακές εξόδους όπως usb,coaxial κλπ;

Πάμε πάλι.
Η λέξη Streamer στην ορολογία του Hi-fi σημαίνει ότι περιλαμβάνει μηχανήματα τα οποία είτε είναι μόνο Streamer/Transport είτε Streamer/dac...
Που έχεις κολλήσει;
Το Α6 Streamer δεν είναι;
Δεν γίνεται Streamer/Transport η Streamer/Dac;
Ποια η διαφορά μεταξύ των δύο προϊόντων εκτός του ότι το Α6 έχει παραπάνω ψηφιακές εξόδους όπως usb,coaxial κλπ;
Δεν πάμε πουθενά.
Τελείωσε και ο νοών νοείτω.

@steadyshot
Δε ρωτάω για το SACD. Εννοείται ότι οφείλει να παίζει καλύτερα.
Αλλά για τη σύνδεση ωςCD Player με την οποία έγινε η σύγκριση.
Σωστά . Δεν έχω ακούσει συγκριτικά . Η αίσθηση μου ήταν αυτή μπορεί και λάθος …

Πάντως το S3 από τη στιγμή που δεν έχει έξοδο USB είναι αδιάφορο σαν streamer
Ένας όμως που έχει έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή και θέλει μια φθηνή σχετικά λύση για Streamer, (δηλαδή δεν είναι η βασική του πηγή), πιστεύω ότι είναι τίμιο μηχάνημα για το κόστος του.
Σαν Τransport,ναι, δεν έχει νόημα..