Ποιότητα εικόνας στη Nova

παιδια αν καποιος βλεπει το novasports2 εχει καμια καθυστερηση η εικονα σε σχεση με τον ηχο; Στο παιχνιδι city-chelsea.
 
Kαι καθυστέρηση έχει η εικόνα και άσχημη είναι.:beatnik2:
Σκόραρε και η Σίτι.
 
Νομίζω ότι η ποιότητα εικόνας στην ΕΤ3 έχει (επιτέλους) βελτιωθεί αρκετά. Βέβαια, ακόμη και τώρα, δεν συγκρίνεται με Digea, αλλά τουλάχιστον δεν είναι το προηγούμενο χάλι των 10 βαθμών μυωπίας.
 
ολο το μεσημερι κανει σπασίματα σε όλα τα κανάλια το εχει παρατηρήσει και άλλος??
 
Νομίζω ότι η ποιότητα εικόνας στην ΕΤ3 έχει (επιτέλους) βελτιωθεί αρκετά. Βέβαια, ακόμη και τώρα, δεν συγκρίνεται με Digea, αλλά τουλάχιστον δεν είναι το προηγούμενο χάλι των 10 βαθμών μυωπίας.
βασικά εχει βελτιωθεί η εικόνα σε όλα νομίζω!
 
Η εικόνα στο novalife είναι χάλια. Αυτήν την ώρα παίζει ταινία ¨Ο ταλαντούχος κύριος ριπλέι" και είναι λες και έχεις βάλει vhs σε βίντεο χωρίς σκάρτ.
 
Μου έκανε εντύπωση σήμερα στους απογευματινούς αγώνες,η εικόνα στο novasport7.Ήταν καλύτερη μακράν από τα άλλα παιχνίδια.Και φαινόταν ακόμα πιο έντονα η διαφορά αν παρακολουθούσε κάποιος το novasport1HD που είχε τους αγώνες λεπτό προς λεπτό.Όταν μεταφερόταν στο novasport7 η εικόνα ήταν εξαιρετική.Το περίεργο είναι ότι το συγκεκριμένο κανάλι είχε πάντα άθλια εικόνα.Εύχομαι να είναι μόνιμη η εικόνα αυτή στο συγκεκριμένο κανάλι.Με εξέπληξε ευχάριστα.Το παρατήρησε και κανένας άλλος?
 
Μήπως γύρισε σε MPEG4;

Επεξεργασία:
Τσέκαρα το PMT του καναλιού, ακόμα αναφέρει H.262 (MPEG-2 δηλαδή).
 
Last edited by a moderator:
Το ρημάδι το novasports 7 είχε όντως καλύτερη εικόνα.
Αλήθεια, όταν γίνουν όλα Mpeg4 και κλείσει ο 5ος αναμεταδότης, λογικά θα υπάρχει βελτίωση στην εικόνα, ή θα βάλει τίποτα έξτρα κανάλια?
 
Κανείς δε ξέρει με σιγουριά. Το βέβαιο είναι πως προς το παρόν κανένα κανάλι δεν έχει γυρίσει σε MPEG4, και ας λέει το τηλεφωνικό κέντρο πως αυτός είναι ο λόγος που δε παίζουν τα sport και cinema σε ελεύθερες κάρτες. Αυτό το παραμύθι είναι που σπάει τα νεύρα λίγο, ας πουν την αλήθεια, ότι απλώς αλλάζουν την ασφάλεια, γιατί κοροϊδεύουν;
 
Ας γυρίσουν πρώτα τα Discovery, Nat. Geo. Wild, Travel, History σε 16:9 που δεν τους στοιχίζει και τίποτα και βλέπουμε για το MPEG4.
 
Η εικονα στα novasports απλα απαραδεκτη. pixel συνεχεια ας ελπίσουμε να διορθωθει οταν πανε σε mpeg4
 
Εχτές είδα Ολυμπιακό στο HD1. Στο απλό (SD) η εικόνα δεν ήταν κακή αλλά καμία σύγκριση με το HD. Γιατί όμως να πρέπει να δίνουμε 5 ευρώ παραπάνω το 2013 για να δούμε μια αξιοπρεπή εικόνα!
 
όταν έχει ένα κύριο αγώνα είναι σχετικά καλή η ποιότητα, όταν έχει πολλούς μαζί απλά δε βλέπεται. συμφωνώ απόλυτα πρέπει να δώσουν δωρεάν τα HD