Ποιότητα εικόνας στη Nova

Η εικόνα πάντως στο NS2 ήταν κακή.
Ένα σκαλί παρακάτω από άλλες φορές που γίνεται HD παραγωγή. Τι διάολο; Τράβηξαν όλο το bitrate στο NS2 HD και έριξαν το ns2?
Στην ίδια συχνότητα είναι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Δεν δικαιολογείται τότε. Κακή εικόνα για παραγωγή HD.:rifle:
Σε άλλα παιχνίδια, από πέρσι που θυμάμαι, είχε πολύ καλή εικόνα όταν ήταν HD η κάλυψη.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Στο EPG θα μπορούσε να γράφει αν πρόκειται για HD.
Δηλαδή π.χ.

Olympiakos-Paris Saint Germain (ΗD)

Και στον οδηγό προγράμματος να γράφει διαθέσιμο σε υψηλή ευκρίνεια.
Παντως αυτο μπορεις να το δει για το ελληνικο πρωταθλημα στις διαφημισεις που παιζουν καθε εβδομαδα για την καθε αγωνιστικη. Αν προσεξετε θα δειτε ποια 3 παιχνιδια ειναι τα hd της αγωνιστικης.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Ισχύει αλλά αν δεν κάνεις zapping στα novasports όταν δεν έχει αγώνες, δεν τα βλέπεις..

Η εικονα στο novasports 3 εχει γινει πολυ καλη. ποτε θα περασουν και οι υπολοιπες συχνοτητες σε mpeg-4?

Δεν ήτανε HD αυτό, απλά το σήμα του καναλιού έχει πάντα τη στάμπα HD.
3 αγώνες την αγωνιστική δείχνει σε HD, ξεκίνησε με τον Παναθηναικό.
Απαστράπτουσα εικόνα για μία απαστράπτουσα ομάδα!:2thumb22sup:

Οχι, χωρίς ευτυχώς ή δυστυχώς.
Κάποια στιγμή αυτή η ιστορία με τα επεισόδια πρέπει να λάβει τέλος.
Δεν γίνεται να ρισκαρουμε την ζωή μας για την μ@λ@κια του κάθε ανεγκεφαλου.

Γιατι δεν εχει επεμβει ο εισαγγελεας ακομα για να συλληφθει ο αποκλειστικος ηθικος αυτουργος της δολοφονικης επιθεσης? Και αναφερομαι βεβαια στον τζαμπα προεδρο της ομαδας μου που διασυρει την ιστορια μας!

Εγώ πάντως θεωρώ πολύθ τραβηγμένο να το κάνανε παναθηναϊκοί. Είναι πολύ εξώφθαλμο, πιο πολύ για προβοκάτσια μου κάνει. Πάντως το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι αυτοί που το κάνανε πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Και μη ακούω για ηθικούς αυτουργούς και τέτοια, γιατί αν ήταν έτσι η μισή διοίκηση του Ολυμπιακού έπρεπε να ήταν μέσα....

Last edited by a moderator:
Γιατι δεν εχει επεμβει ο εισαγγελεας ακομα για να συλληφθει ο αποκλειστικος ηθικος αυτουργος της δολοφονικης επιθεσης? Και αναφερομαι βεβαια στον τζαμπα προεδρο της ομαδας μου που διασυρει την ιστορια μας!

τι μας λες ρε φιλε που ειναι ηθικος αυτουργος ο Αλαφουζος. Το τζαμπα προεδρος το αντιπαρερχομαι γιατι δεν ειναι οπαδικο φορουμ (ειμαι σίγουρος βέβαια πως σου λείπει ο Γκόντζος και το αφεντικό του με όνομα σκύλου). Αλλα ηθικος αυτουργος γιατι να ειναι ο Αλαφούζος και οχι η ιδια η ΝΟΒΑ που:
1. Σε highlights αγωνα του Παναθηναϊκου έκοψε τον ήχο απο τους πανυγυρισμούς του κόσμου ενω στην κανονική μετάδοση ακούγοταν κανονικά
2. Εδωσε εντολη να μην υπαρχουν πλανα απο την κερκιδα του Παναθηναϊκου στον αγωνα με τον Πλατανια
3. Εχει σταματήσει να σχολιάζει αμφισβητούμενες φάσεις γιατι προφανώς πάντα ευνοούν την ομάδα μετόχου της.
4. Αποκρύπτει επισόδεια στο Λεβαδιακός -Ολυμπιακός απο τους φιλάθλους ποιας άραγε ομαδας?

δεν είμαι υπέρ της επίθεσης γιατι προφανώς δεν φταίνε οι άνθρωποι στο Βαν. Οταν όμως βιάζεις την φίλαθλη κοινή γνώμη με την στάση που κρατας και σου επιβάλουν τα μεγαλοαφεντικά, έιναι αναμενόμενο να περιμένεις τις συνέπειες γιατι όλα έχουν και ένα όριο.

Last edited:
Τα θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν; Οταν νοιώθει κάποιος αδικημένος, υπάρχουν άλλοι τρόποι να βρεις το δίκιο σου; Τι φταίμε εμείς που κάνουμε το μεροκάματο;
Και να πέρασε κάποιος τα όρια, όπως αναφέρεις να παει αλλού να ξεσπάσει και όχι πάνω μας. Και στο τέλος της ημέρας όταν εγώ δεν τα βρίσκω με την γυναίκα μου, την χώριζω και δεν πάω να ξέσπασω στην καθαρίστρια της πολυκατοικίας μου.
Η ΠΑΕ μήπως έβγαλε καμία ανακοίνωση για να καταδικάσει ή να δείξει την συμπαράσταση της στον εφιάλτη που πέρασαν οι συνάδελφοι μου.
Οταν έρθεις στην θέση μου, που στο απεύχομαι, τα ξαναλέμε. Το ότι δεν γίναμε δεύτερη Marfin, το χρωστάμε στην τύχη μας και σε ένα τεχνικό που κλωτσησε την μολοτοφ έξω από το βαν.

Συγνώμη για το off topic.