Ποιότητα εικόνας στη Nova

αμα διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι προφανως και δεν ειμαι υπερ της επιθεσης : "δεν είμαι υπέρ της επίθεσης γιατι προφανώς δεν φταίνε οι άνθρωποι στο Βαν."
η απαντηση ειχε να κανει στο ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

3. Εχει σταματήσει να σχολιάζει αμφισβητούμενες φάσεις γιατι προφανώς πάντα ευνοούν την ομάδα μετόχου της.
4. Αποκρύπτει επισόδεια στο Λεβαδιακός -Ολυμπιακός απο τους φιλάθλους ποιας άραγε ομαδας?
Ο σχολιασμος εχει σταματησει απο τοτε που δεν αρεσε στο καπετανιο αν θυμασαι.
Γιατι δεν πετανε μολοτοφ μπροστα στις καμερες και οχι στο βαν να δουμε αν θα το δειξουν? :p

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Γιατί δείχνει η Nova τα ματς από τα πρωταθλήματα του Action 24 σε upscale?
Δεν έχει τα δικαιώματα για HD μετάδοση?

Επίσης, μέτρια η εικόνα στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός, αλλά νομίζω είναι θέμα φωτισμού του γηπέδου.

μολις αλλαξει ολες τις συχνοτητες της σε mpeg4,πιστευω οτι θα δουμε καλυτερη εικονα,οπως αλλωστε εγινε και με το προηγουμενο πακετο της συχνοτητας 11938.

ποτε ομως? ξερει κανεις να μας πει ποτε θα αλλαξει και αλλος αναμεταδωτης?

Δεν ξέρω αν το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι δύσκολο για HD μεταδόσεις,όπως έχει αναφέρει ο nvianitakis.Αυτό που ξέρω είναι ότι η εικόνα στο ματς Παναθηναϊκού-Αστέρα Τρίπολης είναι εξαιρετική,από τις καλύτερες που έχω δει σε HD παραγωγή της Nova.

Η δυσκολία του συγκεκριμένου γηπέδου, δεν θα φανεί στο γενικό που οι φακοί δουλεύουν στο ff5.6
Η δυσκολία, εκτός των διαφορετικών kelvin των πρόσθετων φωτιστικών ( οι δυο πλαγιες γραμμές, φαίνεται ότι μπλεδίζουν) έγκειται στην μη χρησιμοποίηση όλων των mm των φακών με αποτέλεσμα την απουσία των πολύ κοντινων πλάνων.
Η μετάδοση θεωρειται καληοταν γινεται χρήση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει ( και έχει ζητηθεί βέβαια) από την εταιρεία παραγωγής.
Ενα επίσης πολύ βασικό είναι η ομοιομορφία της έντασης του φωτισμού, ώστε να μην χρειάζεται συνεχής διόρθωση για διαφράγματος στον αέρα που ορισμένες φορές είναι ενοχλητικό για τον τηλεθεατή..

Μμμμ...Τώρα που το σκέφτομαι,όντως πολύ κοντινά πλάνα δεν υπήρχαν,προφανώς για τις δυσκολίες που αναφέρεις.Ακόμα κι έτσι όμως,δεν πρέπει να κάνω λάθος,ήταν από τις καλύτερες εικόνες σε μετάδοση HD της Nova,καλύτερη από χτες.
Λες γι αυτό να έπαιξε καλά ο Παναθηναϊκός(χοχοχο!)?

Νομιζω πως η καλυτερη μεχρι τωρα και με διαφορα ηταν η μεταδοση του Ολυμπιακος-Παρι!Και γενικα αν ξεχασει καποιος το απαραδεκτο γεγονος πως ειναι με extra χρεωση τα hd της νοβα,η ποιοτητα τους ειναι σιγουρα 1-2 σκαλες απτα αντιστοιχα του ΟΤΕ..

Last edited:
Νίκο, εσυ δεν εισαι στην μεταδοση της Νεας Σμυρνης?γι`αυτο εχουμε καλη εικονα στο ματς..?:Banane0:

Last edited by a moderator:
Θα προτιμούσα να ήμουν ...αλλά δυστυχώς.
Ευχαριστώ πάντως.
Η Ν.Σμυρνη έχει ομοιομορφία στα φώτα, όχι πολύ δυνατά αλλα ομοιόμορφα