Ποιότητα εικόνας στη Nova

Η εικόνα στον αγώνα του Ολυμπιακού αυτή την ώρα (novasports 2) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Ναι τα κοντινά μια χαρά είναι.
Αλλά τα μακρινά χάλια.

Μήπως συμβάλλει αρκετά ο ήλιος?

Last edited by a moderator:
Καμία σχεση το nova hd με άλλα hd κανάλια μιλάμε απαράδεκτη . Τώρα αν η νοβα εχει την εντύπωση οτι προσφέρει hd ποιότητα τότε πρέπει να βάλουμε όλοι γυαλιά .

Καμία σχεση το nova hd με άλλα hd κανάλια μιλάμε απαράδεκτη . Τώρα αν η νοβα εχει την εντύπωση οτι προσφέρει hd ποιότητα τότε πρέπει να βάλουμε όλοι γυαλιά .

Είσαι υπερβολικός. Κατώτερη η ποιότητα φαίνεται μόνο αν συγκρίνεις με τα τα SKY.
To αν φταίει η παραγωγή είναι άλλο θέμα.

Δύο κανάλια τα συγκρίνουμε όταν δείχνουν αγώνα από το ίδιο γήπεδο. Κατά προτίμηση και τον ίδιο.

Το πρόβλημα στην Nova είναι η ποσότητα των ΗD, όχι η ποιότητα.

Σε σχέση ειδικά με τον ΟΤΕ,στην ποιότητα των ΗD είναι πολύ καλύτερα.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Επειδή καμιά φορά σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. ...

https://mega.co.nz/#!6BUwQDia!rqIKtU0VFfBAXiMMeAMDTy28vh9n4ocXh8ZSAnn_ulE
Το είδα το πλάνο από την τηλεόραση όταν γινόταν η αποφώνηση του ζωντανού αγώνα και αναφώνησα: "Βρε τους τυχερούς (την άλλη λέξη χρησιμοποίησα με τον πισινό :aetsch:), κοίτα σκηνικό που τους έκατσε!"
Μερικές φορές είναι να σε θέλει...
Ομολογουμένως, εξαιρετική συγκυρία και τελικό αποτέλεσμα!

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

εχετε κι εσεις αυτη την θολουρα στο novasports2 hd?

οντως σε σχεση με το hd1 υπαρχει μια διαφορα.οχι τραγικη αλλα υπαρχει.
ισως ετσι την λαμβανουν απο τους γερμανους.

Όλοι την είχαμε τη θολούρα και νομίζω ότι ήταν εξαιτίας της κακοκαιρίας και της συνεχούς βροχόπτωσης στη Γερμανία.
Κι εγώ απόρησα στην αρχή, οπότε έβαλα τόσο την SD έκδοση, όσο και το novago και έδειχναν το ίδιο, οπότε κατάλαβα ότι ήταν θέμα εικόνας από τους Γερμανούς.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που άλλαζε κάμερες ο σκηνοθέτης, φαινόταν ξεκάθαρα σε κάποιες από αυτές να έχουν νερό πάνω τους, οπότε εκεί ήταν ξεκάθαρο πλέον τι φταίει!

το οφη-λεβαδειακος γιατι εχει τοσο χαλια αναλυση/ποιοτητα?

Last edited by a moderator:
Προφανώς δεν είναι HD η παραγωγή του.

Δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα γιατί βλέπω Premier,αλλά οι SD αγώνες στην Nova μου φαίνονται και εμένα πολύ κακοί από θέμα εικόνας.

Έβαλες sport pack?

Καλή Χρονιά σε όλους, με όλες τις ευχές για ένα ευτυχισμένο 2014! Για τους λάτρεις των φιλαρμονικων, το ΔΤ HD έχει μια εξαιρετικής ποιότητας παραγωγή.