Ποιότητα εικόνας στη Nova

Δεν έχω κάνει σύγκριση Stefa147 αλλά τεχνικά το μυαλουδάκι μου λέει Digea.
Η Nova έχει στριμώξει όλα τα κανάλια σε 1 transponder και τα έχει σκοτώσει από θέμα bandwidth, όταν στην Digea τα ίδια κανάλια μοιράζονται περισσότερο bandwidth.

Μολις γυρισουν σε moeg4 μια χαρα θα ειναι για τα ελληνικα ανουσια καναλια

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι στο novasport2HD ίσως να είναι από τις καλύτερες εικόνες που έχω δει ποτέ στην nova (σε ποδόσφαιρο)

συμφωνω απολυτως..:a0210:

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Καλημέρα.
Είναι γεγονός ότι η εικόνα στα αθλητικά είναι καλύτερη ή είναι η ιδέα μου;
Έχω την αίσθηση ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στην εκπομπή τους, με αποτέλεσμα κι η αναμετάδοση να είναι καλύτερη.

επειδή είχα ΟΤΕ πριν κ τώρα έχω νόβα, στην εικόνα στο ποδόσφαιρο ή Νόβα έχει την καλύτερη κ πιο κρυστάλλινη. κ στο ΑΕΚ ΠΑΟ ήταν τέλεια, κ με την κάμερα από ψηλά

Αυτή τη στιγμή, στο NS4 (Καλλονή-ΑΕΚ) πολλά σπασίματα στην εικόνα με παράσιτα που και που. Μόνο σε NS4. Σε ότι άλλο έχω κοιτάξει, δεν παρατηρώ κάτι αντίστοιχο.

Αυτή τη στιγμή, στο NS4 (Καλλονή-ΑΕΚ) πολλά σπασίματα στην εικόνα με παράσιτα που και που. Μόνο σε NS4. Σε ότι άλλο έχω κοιτάξει, δεν παρατηρώ κάτι αντίστοιχο.

εγραψαν οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα και εργαζονται για να το διορθωσουν.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Παίζει η Νοβα να τα κάνει όλα hd τα αθλητικά;

Έστω ότι τα έκανε.

Υπάρχει επαρκές κάλυψη από συνεργείο, (van HD;)

Όχι φυσικά. Και μιλάω για εγχώριες μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, μπάλα ,μπάσκετ κλπ.

Προφανώς και δεν θα τα κάνει HD για της εγχώριες διοργανώσεις. Δεν καίει κανένα νομίζω να βλέπει το Λεβαδειακό σε HD
Αλλα πολλές φορες και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, που στο 1 και στο 2 δείχνει Σούπερ Λιγκ το Γαλλικό το Πορτογαλικό το Ολλανδικό τα δείχνει σε SD
Πήρε το κύπελλο Αγγλίας παράδειγμα, και της προάλλες είχε την Αρσεναλ στο 6 και την Παρι στο 3 και μου έδειχνε σε HD τον Aτρόμητο
H την Εuroleague μεσοβδόμαδα, που τα περισσότερα τα δείχνει σε SD
1-2 σοβαρές διοργανώσεις έμειναν στη nova τουλάχιστον να της ευχαριστιόμαστε.. μη μας βάζει τα παιχνίδια στο 4 και στο 7 είναι λες και βλέπω ANT1..
Tέλος πάντων να μην τα πολυλογώ νομίζω επιβάλλεται να γίνει HD και το 3

Η συνδρομή που πληρώνει ο κόσμος ειναι για το ελληνικό πρωτάθλημα επιβάλλεται να βλέπεις σε hd

Η συνδρομή που πληρώνει ο κόσμος δεν είναι για το Ελληνικό πρωτάθλημα.. είναι ΚΑΙ για το Ελληνικό πρωτάθλημα η πιο συγκεκριμένα για ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΑΕΚ άντε και κάνα δυο ομάδες ακόμη που αυτές ούτο σι άλλος της βλέπει ο κόσμος σε HD
Εδώ μιλάμε ότι τα υπάρχον HD κανάλια δεν επαρκούν γιατί υπάρχει κόσμος που επίσης πληρώνει συνδρομή.. και θέλει να βλέπει και κάτι άλλο πέρα από το Eλληνικό πρωτάθλημα
Οποτε το θέμα δεν είναι τι θα δείχνει αλλα να αυξήσουν τα HD κανάλια να είναι ευχαριστημενοι όλοι, η τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότεροι