Ποιότητα εικόνας στη Nova

Εγώ συμφωνώ με τον al capone. Για τις εσωτερικές παραγωγές υπάρχουν δεδομένες τεχνικές δυσκολίες, που καθιστούν αδύνατη την καθολική κάλυψή τους σε HD μετάδοση. Για τις διοργανώσεις που ανέφερε όμως, υπάρχει άφθονο έτοιμο HD προς μετάδοση υλικό. Το υλικό αυτό όμως, τις περισσότερες φορές μεταδίδεται από τα κανάλια της Nova σε SD. Άρα λοιπόν, ποιο είναι το πρόβλημα που δημιουργεί αυτό το δεδομένο? Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν HD κανάλια για να μεταδόσουν το έτοιμο αυτό υλικό. Νομίζω ότι η ανάγκη μετατροπής τουλάχιστον 2 ακόμα (αν και ιδανικά του συνόλου) εκ των καναλιών nova sports σε HD, είναι μεγάλη πλέον.

Στα καναλια ντοκιμαντερ πολυ συχνα παρατηρω εντονο πιξελιασμα-θολωμα για καποια δευτερολεπτα.

Το χουμε πει χίλιες φορές. Το υπερατού της νοβα, καλώς ή κακώς, είναι η superleague.
Οπότε λογικό είναι να έχει σε πρώτη προτεραιότητα τους αγώνες του πρωταθλήματος.

τη σημασια αυτο που λες ; διλαδη αλλο σημα στα ντοκιμαντερ και αλλο στα αθλητικα με το ιδιο πιατο και αποδοικοποιητη ; κουφο ειναι Bayerm7
διλαδη διαφοερτικη λυψη ......τοτες ας χερωντε τους τεχνικους που εχουν.....

Ίδιο σήμα, άλλη ποιότητα εικόνας! Δεν έχουν όλα τα κανάλια την ίδια ποιότητα εικόνας. Λογικό να ρίχνει βάρος στα κανάλια με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Αυτά είναι τα αθλητικά και ταινιών.

κρίμα, πολύ κρίμα Γουεστ Χαμ-Μαν. Γιουνάιτεντ στο novasports3 και σε sd. Παιχνίδι που είναι για HD.
:slapface:

κρίμα, πολύ κρίμα Γουεστ Χαμ-Μαν. Γιουνάιτεντ στο novasports3 και σε sd. Παιχνίδι που είναι για HD.
:slapface:

δεν ειναι το πρωτο που κανουν.
στο μπασκετ ειδα φετος το Παοκ-Αεκ και το Παο-Αεκ σε sd.τι να λεμε τωρα..?

Άστα φίλε! Επανάληψη superleague στο Novasports1 και αυτό το ματς "πεταμένο" στο novasports3. Να χαίρονται τον προγραμματισμό τους, αν θέλουν να κάνουν διαφήμιση το πακέτο των αθλητικών θα έπρεπε να το βάζανε στο novasports1 για αν το δουν και αυτοί που έχουν μόνο το novasports1. Με αυτές τις εξυπνάδες κάνεις αυτούς που έχουν μόνο novasports1 να νιώθουν "μ....ες", δεν τραβάς έτσι συνδρομητές έτσι, ειδικά από την στιγμή που δεν έχεις να πασάρεις πολύ ουσιαστικό περιεχόμενο στο πακέτο των αθλητικών σου. Εγώ βέβαια έχω όλα τα novasports αλλά αυτό είναι μεγάλη αδικία. Χάνεται μαι όμορφη μετάδσοη έτσι.
Νοβα.... :violent-smiley-030::behead:

Το έχουμε πει πολλές φορές. Για να μεταδοθεί διαθέσιμο HD υλικό, πρέπει και να υπάρχει HD κανάλι για να το μεταδώσει. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμο HD κανάλι, δεν μπορεί να μεταδοθεί και HD υλικό.

Συγγνώμη Χάρη, αλλά πιο διαθέσιμο από κανάλι (Novasports1) που δείχνει επανάληψη αγώνα SuperLeague και μάλιστα όχι σημαντικό ντέρμπι αλλά Ατρόμητο-ΠΑΟ μπορεί να γίνει; Ποιο ήταν το σημαντικό γεγονός και δεν μπορούσε να μπει εκείνη την ώρα στο novasports1; γιατί να μην μπει το Ατρόμητος-ΠΑΟ στο novasports3 ; Άσε που ξέρουμε και το αποτέλεσμα του αγώνα της SuperLEague οπότε τι ενδιαφέρον υπήρχε; είναι ξεκάθαρο "μπάλωμα" χρόνου και πραγματικά αμαρτία που δεν μπήκε ένας υπέροχος αγώνας στο novasports1, αντί γι'αυτόν μπήκε ένα αδιάφορο γεγονός. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι ήταν μια "τιμωρία" για αυτούς που έχουν μόνο το Novasports1, όπως έκανε τότε που είχε champions League- Europa League και έβαζε αδιάφορους αγώνες στο Novasports1 . Με αυτή την νοοτροπία στην ΝΟΒΑ δεν θα κερδίσουν περισσότερους συνδρομητές, το αντίθετο.

Last edited:
Καλημέρα,

Αγαπητέ hdanca, αυτό το οποίο αναφέρει ο algedan είναι πως έχουν το NS1HD αλλά για να μην τύχει να δουν κάποιο πρωτάθλημα που δεν πρέπει αυτοί που έχουν μόνο NS1HD, το πετάνε στο NS3 για να νιώθουν "μ....ες" πιέζοντας τους να βάλουν το πλήρες αθλητικό πακέτο. Κανάλι έχουν, απλά το είχαν να δείχνει επαναλήψεις.

Νικόλα αυτή είναι η σκέψη σου. Τουλάχιστον είναι ξεκάθαρη. Τον πραγματικό λόγο βέβαια δεν τον ξέρω ούτε και εγώ, που επίσης θα ήθελα να δω σε HD το παιχνίδι.

Ξέρεις τι είναι κρίμα βρε Νίκο; έχουν που έχουν πεσμένο αθλητικό πακέτο ας το κάνουν τουλάχιστο όμορφο σε αυτούς που το έχουν ολόκληρο ή ένα μέρος του (novasports1). Πάει η εποχή που μπορούσαν να κάνουν "μαγκιές" εφόσον είχαν δύναμη. Ξέρεις ότι μιλάει έτσι κάποιος που υπερασπίστηκε πολλές φορές την ΝΟΒΑ, όχι για κάνα άλλο λόγο αλλά για να μην γίνει μονοπώλιο στην θέση της ΝΟΒΑ ο ΟΤΕ και υπάρξουν τιμολογήσεις "στο Θεό".
Αυτά, κλείνει εδώ!
Α! και πολύ καλημέρα σε εσένα και στην οικογένεια σου! -bye-

Νικ είναι σεβαστή η κάθε άποψη άλλωστε γι αυτό είμαστε εδώ.
Όμως, μην ξεχνάς ότι εσύ πληρώνεις Χ συνδρομή και κάποιος άλλος συνδρομητής Χ αλλά μικρότερη από εσένα.
Δεν γίνεται να έχουν τις ίδιες υπηρεσίες. Όλα αυτά αν και εφόσον είναι αυτος ο λόγος συζήτηση κάνουμε.
Φυσικά "ριγμένος" είσαι και εσύ που πληρώνεις περισσότερα και δεν απολαμβάνεις.

Επίσης Καλημέρα. :smile:

Τα πράματα είναι απλά πρέπει να κάνει το Nova sports 3 HD να μην έχει τέτοια πρόβληματα

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η Nova πλασάρει πολύ σωστά το προιόν της, "παίζουμε Ελλάδα!".
Τι και αν έχει προημιτελικά κυπέλλου Αγγλίας? Εμείς βάζουμε την "ώρα των πρωταθλητών" σε HD.
Τι και αν έχει playoffs euroleague? Εμείς έχουμε την καφενόβια επικοινωνία Καραλή-Γαβαλά σε HD, αφορά όλη την υφήλιο.
Εμείς άλλωστε σας φέραμε πρώτοι το HD στην ελλάδα το 2010, σας χρεώσαμε μόλις 130 για την πατατοκεφτέδα 831
και χρεώνουμε ακόμα κάποιους φουκαράδες 5 τα HD για να βλέπετε ανταπόκριση από τα γραφεία της ΕΠΟ.
Εκτός τόπου και χρόνου...

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Συγγνώμη Χάρη, αλλά πιο διαθέσιμο από κανάλι (Novasports1) που δείχνει επανάληψη αγώνα SuperLeague και μάλιστα όχι σημαντικό ντέρμπι αλλά Ατρόμητο-ΠΑΟ μπορεί να γίνει; Ποιο ήταν το σημαντικό γεγονός και δεν μπορούσε να μπει εκείνη την ώρα στο novasports1; γιατί να μην μπει το Ατρόμητος-ΠΑΟ στο novasports3 ;
Εσυ ψαχνεις λογικη σε δικαιολογιες για την νοβα?

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Συγγνώμη Χάρη, αλλά πιο διαθέσιμο από κανάλι (Novasports1) που δείχνει επανάληψη αγώνα SuperLeague και μάλιστα όχι σημαντικό ντέρμπι αλλά Ατρόμητο-ΠΑΟ μπορεί να γίνει; Ποιο ήταν το σημαντικό γεγονός και δεν μπορούσε να μπει εκείνη την ώρα στο novasports1; γιατί να μην μπει το Ατρόμητος-ΠΑΟ στο novasports3 ; Άσε που ξέρουμε και το αποτέλεσμα του αγώνα της SuperLEague οπότε τι ενδιαφέρον υπήρχε; είναι ξεκάθαρο "μπάλωμα" χρόνου και πραγματικά αμαρτία που δεν μπήκε ένας υπέροχος αγώνας στο novasports1, αντί γι'αυτόν μπήκε ένα αδιάφορο γεγονός. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι ήταν μια "τιμωρία" για αυτούς που έχουν μόνο το Novasports1, όπως έκανε τότε που είχε champions League- Europa League και έβαζε αδιάφορους αγώνες στο Novasports1 . Με αυτή την νοοτροπία στην ΝΟΒΑ δεν θα κερδίσουν περισσότερους συνδρομητές, το αντίθετο.

Καλημέρα,

Αγαπητέ hdanca, αυτό το οποίο αναφέρει ο algedan είναι πως έχουν το NS1HD αλλά για να μην τύχει να δουν κάποιο πρωτάθλημα που δεν πρέπει αυτοί που έχουν μόνο NS1HD, το πετάνε στο NS3 για να νιώθουν "μ....ες" πιέζοντας τους να βάλουν το πλήρες αθλητικό πακέτο. Κανάλι έχουν, απλά το είχαν να δείχνει επαναλήψεις.

Παιδιά, άλλο θέλω να τονίσω και άλλο καταλάβατε. Πιθανώς να μην το εξήγησα επαρκώς.

Η επιλογή των καναλιών για τη μετάδοση κάθε αγώνα, είναι θέμα που αφορά την εταιρία και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό. Είναι κάτι που δεν αλλάζει. Αν υπήρχαν επιπλέον HD κανάλια, θα συζητούσαμε τώρα γιατί ένα ματς μεταδόθηκε από το 3 ή το 4 ή το Χ και όχι από το 1 ή το 2? Το πρόβλημα είναι η έλλειψη επιπλέον HD καναλιών. Αυτό ήθελα να τονίσω. Αν τα HD κανάλια αυξηθούν κάποια στιγμή, το πρόβλημα που συζητάμε δεν πρόκειται να μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Ας προγραμματίζουν τα ματς σε όποια κανάλια θέλουν. Αν η κατάσταση με τον αριθμό των HD καναλιών παραμείνει όπως είναι, θα εξακολουθήσουμε να βλέπουμε ματς που παράγονται σε HD, μέσω των SD καναλιών.

Εδώ δεν αύξησαν τα HD κανάλια όταν είχαν CL και Eyropa League, τώρα θα τα αυξήσουν
Δυστυχώς η κατάσταση δεν βλέπω να αλλάζει