Ποιότητα εικόνας στη Nova

Τι να τα κάνεις τα 5 hd όταν εξακολουθείς να τα προβάλεις σε sd επιπέδου αντ1...

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Στο Πλατανιάς-Λεβαδειακός η εικόνα ήταν απαράδεκτη όχι μόνο για hd,αλλά και για sd ακόμη.
Λες και τράβαγε από το προηγούμενο βουνό ήταν. Μια κάμερα είχε;
Ήταν τόσο μακρινή η λήψη που έβλεπες σχεδόν και τις 2 περιοχές

Τελευταίο καιρό, ίσως από την αναβάθμιση στα κανάλια που έγιναν HD, η ποιότητα σε κάποια άλλα έχει πέσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ. Χθες είχε έρθει ένας φίλος και βλέπαμε διάφορα. Βάζουμε σε κάποια φάση Discovery και μας έπιασαν τα γέλια. Με το ζόρι καταλαβαίναμε ότι είναι το Discover καθώς το logo με τα βίας διακρίνονταν. Μιλάμε για bitrate μ'εκαψες. Λέω μπορεί να είναι το feed. Βάζω ΟΤΕ, μια χαρά. Ξαναπάμε στη NOVA βάζω History, συνεχές πιξέλιασμα με την αλλαγή σκηνών. Βάζω στο τέλος και Travel, κι εκεί χάλια με θολούρες και πιξέλιασμα. Ξεκάθαρα η ποιότητα έχει πέσει. Δεν έχω ψάξει όλα τα κανάλια αλλά όσα είδα τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανώς χειρότερη ποιότητα. Να γράψω εδώ πως ποιότητα κι ένταση σήματος ότι είχα πάντα, 100άρια άντε μέχρι 98-97.

Το discovery είναι στην 12169 αν δεν κάνω λάθος άρα δεν ισχύει αυτό που λες

Ισχύει ότι η εικόνα είναι ΓΤΠΚ. Ας βρει η Nova τι ισχύει, εγώ ξέρω πως η εικόνα είναι τραγική. Τον λόγο ας τον βρουν μόνοι τους.

Μια χαρά είναι η εικόνα και στα HD είναι πάρα πολύ καλή. Ρυθμισε και σωστά την τβ σου

Μια χαρά είναι η εικόνα και στα HD είναι πάρα πολύ καλή. Ρυθμισε και σωστά την τβ σου

Ναι, ξαφνικά η TV θέλει ρύθμιση. Ανέφερα συγκεκριμένα κανάλια. Ούτε η τηλεόραση έχει πρόβλημα, ούτε η λήψη. Το πρόβλημα είναι το χαμηλότατο bitrate. Ας το κοιτάξει η Nova και όχι ο sakels.

Παιδιά έχω δυο tuner στον 865 και ο πρώτος έχει ακρίβεια 100% & 80% την αλλη μεταβλητή, ενω ο 2ος έχει 90% & 70% αντίστοιχα. Θεωρούνται καλες τιμες ή έχω πρόβλημα?

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχω δυο tuner στον 865 και ο πρώτος έχει ακρίβεια 100% & 80% την αλλη μεταβλητή, ενω ο 2ος έχει 90% & 70% αντίστοιχα. Θεωρούνται καλες τιμες ή έχω πρόβλημα?

Για να έχεις διαφορά στις τιμές λογικά δεν παίρνεις απο το ίδιο πιάτο το σήμα. Σε γενικές γραμμές είσαι καλά με μια μικρο ρύθμιση ίσως να ανέβαιναν λίγο τα ποσοστά αλλά και έτσι που είσαι δεν έχεις πρόβλημα :a0210:

Όχι, παίρνω απο το ίδιο πιάτο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χρόνια που τι έχω τοποθετήσει...αρα Μοθ προτεινεις ς να μην ασχολειθώ περαιτέρω

Όχι, παίρνω απο το ίδιο πιάτο, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χρόνια που τι έχω τοποθετήσει...αρα Μοθ προτεινεις ς να μην ασχολειθώ περαιτέρω

Άστα ως έχουν από τη στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα στην λήψη.

Αν κατεβαζεις 2 καλωδια, μπορει το ενα να εχει καμια φθορά, τσακισμα, το βισμα καποιου απο τα F-type να μη καθεται καλά κτλ. Εφόσον ειναι και μεταβλητό, κατι απο τα παραπανω θα το επιρρεαζει (αερας, νερο/υγρασια, κτλ). Οπως λεει και ο Χρηστος, οσο παιζει μη του γκιζεις (που λενε και στην Κρητη)!

Ωραία, ευχαριστώ παιδιά

Δείτε εικόνα τώρα στο Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα.Αν αυτό είναι HD τι να πώ!Ούτε για sd δεν κάνει.Θυμίζει κάτι cam avi που βγαίνουν για ταινίες στο internet.
Απαράδεκτοι!

Την ίδια απαράδεκτη εικόνα είχε και το Πλατανιάς-Πανιώνιος το Σάββατο.
Δεν είναι όλες οι παραγωγές της Nova σε HD για τους αγώνες της Superleague,είναι ξεκάθαρο αυτό!