Ποιότητα εικόνας στη Nova

Αν και δεν έχω nova κατά καιρούς μπαίνω να διαβάσω τα σχόλια σας.
Τις περισσότερες φορές βέβαια τα σχόλια είναι απογοητευτικά αλλά εν πάση περιπτώσει είπα να ρωτήσω...
Στην nova παίζουν παλιές Ελληνικές ταινίες και αν ναι τώρα που έχουν περαστεί σε 4K έχουν εμφανιστεί στην συνδρομητική σε 1080 ;

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Α μπα... πως από τα μέρη μας;

Μωρέ εγώ αφορμή ψάχνω να σχολιάσω, αλλά έχω βαρεθεί τα παράπονα για προσφορές οτέ και νόβα.
Τα παράπονα για λάσπη εικόνα δεν τα βαριέται ποτέ.-bye-

Παλιές ελληνικές ταινίες δεν βάζει η Nova,νεώτερο ελληνικό κινηματογράφο βάζει.Κυρίως συμπαραγωγές της.

Παιδιά καλήμερα πλέον, είχατε το βράδυ προβλημα με το novasports2, γιατί σε μένα ενώ όλα έδειχναν κανόνικα αυτό ήταν τελείως μαύρο και δεν ειδα καν τον αγώνα της ΑΕΚ...

Sent from my iPad using Tapatalk

H εικόνα από ορισμένα γήπεδα είναι λίγο καλύτερη από εικόνα της δεκαετίας του 80 .
Η Νοβα έχει παλιές ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες στο ondemand

κατα περιεργο τροπο εχει ως default επιλογη audio,τα Αγγλικα..!
παροτι εκανα επαναφορα ρυθμισεων,επιμενει να εχει στα sports ως προεπιλογη τα Αγγλικα.
εαν αλλαξω σε Ελληνικα,περνω κανονικα dd,αλλα εαν αλλαξω καναλι,γυρναει παλι σε Αγγλικα.
στα cinema ειμαι οκ..

Κάθε Σάββατο η εικόνα στους παράλληλους αγώνες μπάσκετ στις 17.00 είναι ντροπή. Θολή, χωρίς καμιά ευκρίνεια. Χίλιες φορές να έδειχναν έναν αγώνα στέλνοντας κάμερες σύγχρονες παρά όλους με όσες κάμερες τους έχουν περισσέψει από εποχές Supersport1. Aν δεν το θέλει το πρωτάθλημα μπάσκετ ας το αφήσει στον ΟTE που ως πιο καινούρια πλατφόρμα δεν έχω διαπιστώσει να έχει τόσο κακές κάμερες στις δικές του παραγωγές. Μπορεί το bitrate της Nova να είναι ανώτερο ειδικά στα αθλητικά κανάλια, αλλά αυτό με το πρωτάθλημα μπάσκετ (πλην ντέρμπι) είναι απαράδεκτο.

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Κόπηκε και εμένα το ίντερνετ έστειλα και τα χαρτιά τώρα μένει πόσο καιρό θα κάνει να αλλάξω πάροχο.
Ήτανε δυνατή προσφορά για να την αρνηθεί κάποιος

Φιλε τι γινετε συνδεθηκες η οχι ακομη;

Last edited by a moderator:

Ναι σήμερα όλα Οκ! Και από ταχυτητα η ίδια. Έχω την εντύπωση εκτός αν είναι ιδέα μου ο 3001 έχει καλύτερη εικονα/χρώματα.

Ναι σήμερα όλα Οκ! Και από ταχυτητα η ίδια. Έχω την εντύπωση εκτός αν είναι ιδέα μου ο 3001 έχει καλύτερη εικονα/χρώματα.

Αντε, ωραια ,σε αναμονη εγω, οσο για τον δεκτη επειδη εχω τον ιδιο μαλλον ειναι η ιδεα σου

Και η γυναίκα μου το ίδιο είπε Αλλά μπορεί να είναι ιδέα μας. Σε σχέση με τον 831 παντα