Ποιότητα εικόνας στη Nova

Πρεμιέρα της Superleague σήμερα και μετά από 4 και πλέον χρόνια έχω επιστρέψει με ενεργή συνδρομή Νόβα με την προσφορά των 25 ευρώ για φουλ.
Πραγματικά βλέποντας τώρα τον αγώνα του ΠΑΟΚ , έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα από την ποιότητα εικόνας και τον ήχο.
Ίσως να φταίει η υποβάθμιση του ΟΤΕ στο θέμα της ποιότητας στην οποία είχα οπτικά συνηθίσει..
Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι για τα prime κανάλια - γεγονότα που μεταδίδουν και να μη μας αρρωστήσουν όπως στον ΟΤΕ...

Καλή σεζόν..

Πρεμιέρα της Superleague σήμερα και μετά από 4 και πλέον χρόνια έχω επιστρέψει με ενεργή συνδρομή Νόβα με την προσφορά των 25 ευρώ για φουλ.
Πραγματικά βλέποντας τώρα τον αγώνα του ΠΑΟΚ , έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα από την ποιότητα εικόνας και τον ήχο.
Ίσως να φταίει η υποβάθμιση του ΟΤΕ στο θέμα της ποιότητας στην οποία είχα οπτικά συνηθίσει..
Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι για τα prime κανάλια - γεγονότα που μεταδίδουν και να μη μας αρρωστήσουν όπως στον ΟΤΕ...

Καλή σεζόν..
Ακριβώς ίδια περίπτωση είμαι κι εγώ.Προχθές έκλεισα το 25αρι.Ταυτόχρονα βεβαια εχω και τον ΟΤΕ κι πραγματικα περιμένω να δω αυτή τη διαφορά που λες.Να δούμε και τη διαφορά σε ταινίες.

Καλή σεζόν..

Σε σχέση με ΟΤΕ η ποιότητα εικόνας στα αθλητικά είναι πραγματικά πολύ καλή . Επίσης η διαφορά φαίνεται και στα Cinema αρκετα εντονα θα έλεγα.

Παοκ - Αεκ.... Τι χάλι είναι αυτό με το δίχτυ στο κέντρο του γηπέδου;; Έλεος!!! Είναι δυνατόν να πληρωνω για να βλέπω αυτό το πράγμα στο μισό γήπεδο; Πλάκα κάνει ο ΠΑΟΚ στη Nova???

Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Παοκ - Αεκ.... Τι χάλι είναι αυτό με το δίχτυ στο κέντρο του γηπέδου;; Έλεος!!! Είναι δυνατόν να πληρωνω για να βλέπω αυτό το πράγμα στο μισό γήπεδο;

Η Νόβα φταίει

Δεν ξέρω ποιός φταίει... Ξερω ότι ειναι απαράδεκτο για τη μετάδοση.

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Της nova είναι,καθώς μόλις τώρα που έβλεπα τα στιγμιότυπα του αγώνα στην ΕΡΤ HD (Αθλητική Κυριακή) υπήρχε επίσης το δίχτυ.
Καλά στην Ερτ το τερμάττισαν καθώς στα στιγμιότυπα που ήταν μέσω νοβα,υπήρχε και πάνω δεξιά στην οθόνη και ο φάκελλος για μηνύματα που βγάζει η νόβα στους συνδρομητές της.
Νόμιζα ότι ήταν στο δικό μου δέκτη και έψαχνα να βρω το μήνυμα που φυσικά δεν υπήρχε!:grinning-smiley-043

Το έβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας, δε φταίει η Nova.Πάντως πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο σε τηλεοπτική μετάδοση. Εντελώς αντιαισθητικό.

Το έβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για λόγους ασφαλείας, δε φταίει η Nova.Πάντως πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο σε τηλεοπτική μετάδοση. Εντελώς αντιαισθητικό.

Τι λόγους ασφαλείας σε τηλεοπτικό σήμα?Να μην ακούμε τις ύβρεις των φιλάθλων?Τι άλλο δηλ.?

Μια απλη ερωτηση, αυτο το πραγμα για λογους ασφαλειας θα το τολμησουν να το βαλουν και σε ευρωπαικο αγωνα?
Θεωρω οτι τετοια πατεντα πρεπει να την δειξουν σε ολη την Ευρωπη?:music-smiley-005:

Καλά τους κάνει η Νόβα και η ΚΑΘΕ Νόβα και τους μειώνει τα συμβόλαια.
Έχει πληρώσει ένα ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ για ένα προϊόν αξίας σκουπιδιού και για τη μετάδοση του προϊόντος δε νοιάζεται ΚΑΝΕΙΣ.

Η ΝΟΒΑ είναι η ΜΟΝΗ στην Ελλάδα που κάνει σοβαρές αθλητικές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων καθώς έχει εμπειρία και τεχνογνωσία.
Superslow , drones , επιλεκτικό focus , γραμμές για το offside , γραφικά , ποιότητα εικόνας , κλπ...

Και όλα αυτά για ένα προϊόν ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Και βλέπεις από την άλλη την Ερτ αλλά κυρίως τον ΟΤΕ για γεγονότα ΣΤΟΛΙΔΙΑ όπως το CL και το Europa να κάνουν ΕΜΕΤΙΚΕΣ μεταδόσεις και ακόμα χειρότερες παραγωγές. Για την ποιότητα της εικόνας καλύτερα να μην πούμε τίποτα...

Να κράξουμε τη νόβα για ότι άλλο θέλετε καθώς τα θέλουν με πράγματα που έχουν κάνει κατά καιρούς αλλά όχι για πράγματα που δεν έχει καμία ευθύνη...

οντως ηταν ενα χαλι η μεταδοση του αγωνα με το διχτυ που πηγαν και βαλανε τα φιρμανια του παοκ για να προστατεψουν τους παικτες της αεκ μπας και τους πεταξουν τιποτα οι εξαιρετικοι φιλαθλοι που εχουν.εγω σαν συνδρομητης αν συνεχιστει και σε αλλη μεταδοση αυτο το πραγμα θα κανω παραπονα στην νοβα που και αυτη με τη σειρα της πρεπει να κανει στον παοκ και αν την γραψει ο παοκ στα παλια του τα παπουτσια θα κινηθω και εγω να γραψω την νοβα.δηλαδη θα εχουμε τον σαβιδη να γραφει ολους στα παπα................γιατι ετσι γουσταρει και να βαζει δικτυα και να μην τον νοιαζει πως θα δει ο φιλαθλος του καναπε το παιχνιδη.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Μια απλη ερωτηση, αυτο το πραγμα για λογους ασφαλειας θα το τολμησουν να το βαλουν και σε ευρωπαικο αγωνα?
Θεωρω οτι τετοια πατεντα πρεπει να την δειξουν σε ολη την Ευρωπη?:music-smiley-005:

οχι δεν θα υπαρχει εκει κανεις δεν κουνιεται ,αντιθετα σταους εντος συνορων αγωνες γινεται το ελα να δεις

Άλλη μια ΠΟΛΥ καλή παραγωγή το Πανιώνιος - Ολυμπιακός σήμερα και με πολύ καλό bitrate. Σε 65αρα 4Κ το οπτικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.
Μπράβο στη Νόβα , να λέμε και τα καλά.

Όχι απλά κακή, απαράδεκτη και με ανύπαρκτο φωτισμό. Σε τοπικό 5x5 με κάμερα κινητού το αποτέλεσμα θα ήταν απείρως καλύτερο από αυτό το αίσχος που προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο NS1.

ΥΓ. Προφανώς δεν ευθύνεται η Nova για τα φώτα, το σχόλιο έχει να κάνει για αυτό που βλέπουμε συνολικά. Ποιότητα χείριστη μέσα στη θολούρα συν σκοτάδι ειναι συνδυασμός που ανεβάζει τη δουλειά για τους οφθαλμίατρους...