Ποιότητα εικόνας στη Nova

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Μήπως πριν τον 831 δεν τον βαζατε σε 1080?

Last edited by a moderator:

Και εγώ αυτό υποστηρίζω. Είναι ταχύτερος και καλύτερη εικόνα.

Πρεπει να μπει 1080, γιατί έχω τον έχω native...

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το απόγευμα στο παιχνίδι της Bayern η εικόνα ήτανε καλή ενώ στο παιχνίδι της Dortmund ήτανε χάλια!!!

Τυγχανει να εχω και NOVA και OTE TV. Σημερα στο FOX λιγο στο Walking Dead και μετα πιο πολυ στο Chance 2 η εικονα ηταν χαλια με pixelαρισματα λες και ειχε πεσει η συμπιεστει το bitrate. Ανοιξα τον OTE TV και καμια σχεση (μερα με νυχτα). Εχουμε θεμα με τους αναμεταδοτες;

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Eχει καποιος προβλημα στη δυτικη αττικη με το σημα ;;;; Εχει νεκρωσει απο τις 23,15....

Η Νόβα μας κοροϊδεύει;;;
Το παιχνίδι του κυπέλλου Γερμανίας δεν κοιτάζεται!! Τόσο χάλια εικόνα δε γίνεται!!! Ούτε SD ποιότητα είναι. Ντροπή!!!!

Τα δύο κανάλια που έβαλαν κάνουν τον SD ANT1 να φαντάζει 4k. Ειδικά το γερμανικό χθες μου θύμισε Match Day I σε Amstrad CPC.

Καταπληκτική εικόνα στον άρχοντα των δαχτυλιδιών στο novastars hd.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αθλια εικονα στα Πλατανιάς-Πανιώνιος 1-2,
ούτε τα γκολ δεν είδαμε ζωντανά.
Και τα όποια στιγμιότυπα με κάκιστη ποιότητα εικόνας,όπως και στο Αστέρας-Απόλλων

γεινικα τους τελευταιους μηνες,εχω παρατηρησει και στα nc κακη εικονα.
ειναι καποιες ταινιες που παιζουν πολυ σκοτεινα και καποιες αλλες με πολυ φως σε σημειο ξελυμενου μαυρου..

Αθλια εικονα στα Πλατανιάς-Πανιώνιος 1-2,
ούτε τα γκολ δεν είδαμε ζωντανά.
Και τα όποια στιγμιότυπα με κάκιστη ποιότητα εικόνας,όπως και στο Αστέρας-Απόλλων

Καλησπέρα. Μήπως έχει να κάνει με το συγκεκριμένο γήπεδο? Γιατί και πριν 2 εβδομάδες στο Πλατανιάς-ΑΕΚ η εικόνα ήταν πολύ κακή στο α' ημίχρονο (μόνο hd δεν το έλεγες, ούτε για sd δεν έκανε). Στο β' ημίχρονο η εικόνα είχε βελτιωθεί λίγο.

Πέρσυ ήταν επιπέδου ινδικής tc ταινίας.
με Ολυμπιακό και ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ είναι όλα καλά.με τις λεγόμενες μικρές ομάδες είναι απαράδεκτοι οι της nova,ούτε καν ζωντανή μετάδοση και εμείςν οι Πανιώνιοι αλτους...λά και τουνΠλατανιά τα ίδια πληρώνουμε με τους...άλλους!
Γιατί λοιπόν η διαφοροποίηση?

Πέρσυ ήταν επιπέδου ινδικής tc ταινίας.
με Ολυμπιακό και ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ είναι όλα καλά.με τις λεγόμενες μικρές ομάδες είναι απαράδεκτοι οι της nova,ούτε καν ζωντανή μετάδοση και εμείς οι Πανιώνιοι αστους,αλλά και τον Πλατανιά τα ίδια πληρώνουμε με τους...άλλους!
Γιατί λοιπόν η διαφοροποίηση?

γεινικα τους τελευταιους μηνες,εχω παρατηρησει και στα nc κακη εικονα.
ειναι καποιες ταινιες που παιζουν πολυ σκοτεινα και καποιες αλλες με πολυ φως σε σημειο ξελυμενου μαυρου..

Αφού δεν έχουν προσθέσει τίποτα νέο για να μειώσει bandwidth. Ιδέα σου είναι

Για τον Πλατανιά νομίζω απλά ότι το συνεργείο που έχει πάρει τη δουλειά στην Κρήτη δεν έχει τόσο καλά μηχανήματα.

Κάθισα να δω έναν αγώνα τένις στο Eurosport2. Αθλιότητα. 2018 ακόμα σε (πολύ κακό) sd. Γιατί ρε παιδιά τέτοια χάλια;