Ποιότητα εικόνας στη Nova

Ο κακιστος φωτισμος του γηπεδου δυστυχως δεν επιτρεπει σωστη εικονα οσο καλη δουλεια και να κανουν στο βαν της μεταδοσης.

Οτι χειροτερο εχω δει σε γηπεδο

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχοντας δει καποια παιχνιδια απο μεσα και γνωριζωντας καποια απο τα παιδια των βαν που τραβανε τα πανδεινα για να μας στειλουν σωστη εικονα γνωριζω οτι τις περισσοτερες φορες αυτο το χαλι οφειλεται στον κακιστο φωτισμο των γηπεδων

Εννοείται ότι φταίει ο φωτισμός του γηπέδου, (χίλιες φορές να διεξάγονται μόνο μέρα τα ματς στην Κρήτη) αλλά δεν πήρατε χαμπάρι ότι η μετάδοση ήταν σε SD?? Τους έστειλα και μήνυμα στη σελίδα στο facebook και το παραδέχτηκαν και μου ζήτησαν συγνώμη και μου είπαν θα το μεταφέρουν στους αρμόδιους.... Ντροπή τους το 2018 σε SD....

Εννοείται ότι φταίει ο φωτισμός του γηπέδου, (χίλιες φορές να διεξάγονται μόνο μέρα τα ματς στην Κρήτη) αλλά δεν πήρατε χαμπάρι ότι η μετάδοση ήταν σε SD?? Τους έστειλα και μήνυμα στη σελίδα στο facebook και το παραδέχτηκαν και μου ζήτησαν συγνώμη και μου είπαν θα το μεταφέρουν στους αρμόδιους.... Ντροπή τους το 2018 σε SD....

Τωρα που το λες,συμφωνω.Οι φιγουρες των παικτων ηταν θολες και μου έκανε εντύπωση.

οταν το σημα ειναι Full HD καμια σχεση δεν μπορει να εχει η εικονα με τον φωτισμο, εδω ειχαμε ξεκαθαρα εικονα SD και το πουλαγανε ως HD!.

Εικόνα και φωτισμός πάνε μαζί, είτε έχεις sd είτε έχεις hd.

Ότι και να λένε από νόβα μπορούμε άνετα να μάθουμε αν ήταν HD η μετάδοση ή όχι...

#STELIOS σωστός.... #AFam έστειλα στο facebook και μου ζήτησαν συγνώμη και θα μεταφερθεί στους αρμοδίους μου είπαν... Έχω τη συνομιλία..... Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε......

η αναμεταδοση σαν να ηταν οχι SD - αναλογικη εντελως, σε καποιες περιπτωσεις "γυρισε" σε HD ψηφιακο αλλα ειχε πολλα παγωματα η εικονα και ξαναγυριζε στο SD

Καλα παλια δεν γραφανε εδω οτι το βαν δεν χωραει στα στενα γιαυτο δεν μπορουν να εχουν hd καλυψεις?

Εικόνα και φωτισμός πάνε μαζί, είτε έχεις sd είτε έχεις hd.

Ότι και να λένε από νόβα μπορούμε άνετα να μάθουμε αν ήταν HD η μετάδοση ή όχι...

Σίγουρα πάντως το Γεντι Κουλέ έχει κακό φωτισμο από παλιά.

Ειχαμε ολοι δικιο τελικα.

Ψηθηκε και απο τις δυο πλευρες η εικονα εχθες λογω τεχνικων προβληματων..

Ψιλοχάλια και με πολλά pixel η σημερινή εικόνα στο ΑΕΛ-ΟΦΗ ειδικά της κεντρικής κάμερας ή μου φαίνεται..;;

Ας δουνε και το γηπεδο που ειχαν σπειρει τριφιλι και πριν τον αγωνα ειχαν περασει γουρουνια.

Πάλι τα ίδια ξεφτιλίκια με το δίχτυ....;; Απαιτήστε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κύριοι της Nova να μην ξαναμπεί ή το πολύ πολύ ας μεταφερθούν οι κάμερες απέναντι.... Έλεος!

αφου δεν ντρεπονται οι υπευθυνοι της Nova να δειχνουν εικονα μεσα απο το διχτυ..... τι να πεις ?

Όταν παίζουν όμως Ευρώπη,φεύγει το δίχτυ.Η ελληνική νοοτροπία κι ανεκτικότητα...