Ποιότητα εικόνας στη Nova

Δεν είναι ακριβώς αυτό το θέμα. Απλά θα αντικαθιστούσε τις απλές sd εκδόσεις. Όποτε δεν θα είχε μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πληρώσει τους σταθμούς επιπλέον. Και θυμάστε τι έγινε σε παρόμοιες περιπτώσεις όπως star και alpha.

Η Nova εχει μονο 4 δικες τις συχνοτητες και ειναι ηδη υπερφωρτωμενες , αρα η αλλαγη σε HD σε τουλαχιστον (Ant1,Alpha,STAR,SKAI,Makedonia) θα την αναγκαζε σε μισθωση νεου αναμεταδοτη και αρα αυξηση κοστους.

Υπερφορτωμενες δεν τις λες.
Της Cosmote είναι.

Υπερφορτωμένες κατά ποιά έννοια; Θες να πεις ότι αφήνουν ελεύθερο bandwidth;
Γιατί αλλιώς αν τις γεμίσει κανάλια και ρίξει το bandwidth ανά κανάλι, θα έρθουμε κόντρα στον τίτλο του θέματος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στη Nova

Υπερφορτωμενες δεν τις λες.
Της Cosmote είναι.

5 HD στις 3 συχνοτητες 11938, 11823 και 12169, και 7 HD στην 12130!

ξερουμε ποτε κανει ανανεωση με την eutelsat? καθε 10 χρονια νομιζω(?)

Για την ποιότητα εικόνας ,στα αθλητικά που συνήθως πάω ,είναι αρκετά καλή .
Σε σχέση με cosmote sports ,που προχτές έληξε το συμβόλαιο μου ,θα έλεγα ότι είναι στο ίδιο επίπεδο .

Σήμερα έκανα αναζήτηση και για τα επίγεια ,για να δω πως τα πιάνει .
Δεν έχει πολύ ευκρίνεια η εικόνα σε σχέση με τον nino PRO που έχω και για τα επίγεια .
Στα SD κανάλια για αυτό η εικόνα είναι πιο καθαρή .

Κάλυψη αγώνα Superleague το 2019 (ΟΦΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ) με κάμερες δεκαετίας 70' χωρίς HD απλό τουλάχιστον...
Ντροπή... Στραβωθήκαμε.... Γράψτε και στη σελίδα της Nova στο Facebook.......

Υπήρχε όντως αυτό το θέμα,το έχω παρατηρήσει να συμβαίνει στις μεταδόσεις της nova όταν παίζουν κρητικές ομάδες στην έδρα τους με αντιπάλους εκτός ΠΟΚ ή των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονικης,χρόνια τώρα!
Είμαι Πανιώνιος και όταν παίζουμε στην Κρήτη είναι vhs-rip στην κυριολεξία όμως!

Εχει γραφει αρκετες φορες, δεν φταιει η νοβα φταιει ο φωτισμος του γηπεδου δυστυχως..
Και hd μεταδοση να γινει παλι χαλια θα ειναι

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχει γραφει αρκετες φορες, δεν φταιει η νοβα φταιει ο φωτισμος του γηπεδου δυστυχως..
Και hd μεταδοση να γινει παλι χαλια θα ειναι

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πρώτα θέμα φωτισμού στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αν πατε πιο πισω στο νημα το εχουμε αναφερει αρκετες φορες και υπαρχει και γραμμενο απο φιλο συμφορουμιτη που ηταν στην ABC και γνωριζει ακριβως τα προβληματα στο συγκεκριμενο γηπεδο !