Τραγική είναι. Πολύ θολούρα. Τα πρόσωπα των παικτών δεν ξεχωρίζουν. Ακόμα και τα νούμερα στις φανέλες είναι θολά.Είναι λίγο χάλια η εικόνα στο ματς της liverpool η είναι ιδέα μου;
Αναφέρεστε στο δορυφορικό, παιδιά, ή στο streaming ;Τραγική είναι. Πολύ θολούρα. Τα πρόσωπα των παικτών δεν ξεχωρίζουν. Ακόμα και τα νούμερα στις φανέλες είναι θολά.
Πολύ καλό το Streaming χθες και σήμερα....Ίσως. Εφόσον δεν μεγαλώνουν την χωρητικότητα λογικά θα αυξάνουν τη συμπίεση της εικόνας με αποτέλεσμα τη θολούρα, τη χαμηλή ανάλυση κλπ. Σε σύγκριση όμως με τη streaming παραμένει το δορυφορικό καλύτερο η οχι; (Ρωτώ γιατί δεν έχω προλάβει να δω ακόμα από δορυφορικό)
Φίλε έχω σταματήσει να βλέπω από το δορυφόρο γιατί με χαλάει όταν κάνει κολλήματα σάν σέ αργή κίνηση έχω αλλάξει τον δέκτη αλλά πάλι τα ίδια έχω και πλέον έχω πάρει απόφαση να βλέπω με app στην τηλεόραση με ethernet και πάει πολύ καλάΤσελσι Τοτεναμ όλο σπασίματα στο δορυφορικό. Τουλάχιστον σε μένα. Οι υπόλοιποι τι εικόνα έχετε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.