Ποιότητα εικόνας στη Nova

Δεν μπορω να καταλαβω πως ενω και στη Α Γερμανιας φαινεται να ειναι ακριβως ιδια παραγωγη, η εικονα ηταν απο δορυφορο και φυσικα ηταν αψογη, ενω στη Β Γερμανιας παλι ηταν streaming με τα σπασιματα της εικονας να μην εχουν τελειωμο.

Άρης - Βόλος σε sd ποιότητα....παλιές κακές εποχές..... βάλτε τώρα Novasports 1 που το δείχνει σε μαγνητοσκόπηση να δείτε....τι είναι αυτά τα πράγματα;

Η εικόνα αυτή τη στιγμή στο φορτουνα-κιελο στο nsstart ξεπερνά κάθε προηγουμενο. Σίγουρα γίνεται μετάδοση από κινητό δεκαετίας 00 με vga καμερα, δεν εξηγείται αλλιώς...

Το έβαλα έτσι από περιέργεια. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι επανάληψη, αλλά όντως είναι απαράδεκτη η εικόνα.

Αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι καλυτερη απο ότι όταν έγραψα νωρίτερα. Πάντως οι Γερμανοί πρεπει να το κοιταξουν, εννοείται δε φταίει η Nova για αυτό το χάλι.

Μπράβο στη Nova ! Η εικόνα αυτή τη στιγμή στη μετάδοση της 2. Bundesliga Ingolstadt - Werder έχει φυσιολογική ροή , καμμιά σχέση με το κόμπιασμα που έβγαζε μάτια μέχρι πρότινος . Και πάλι μπράβο .

Ντροπιαστικό επίπεδο εικόνας αυτή τη στιγμή στο λεπτό προς λεπτό της Bundesliga στο Novasports Prime. Έχουν εικόνα από όλα τα γήπεδα , σε καποια ειναι υποφερτή, σε καποια αλλά ειναι απλά ντροπή . Και από του χρόνου θα έχουν και Premier League.... Θα πλουτίσουν οι οφθαλμίατροι. Κρίμα τα λεφτά που τους δίνουμε ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Ναι δεν είναι και τόσο καλή η εικόνα.Καποια σπασίματα παντως έχω διακρίνει και σε προχθεσινα ευρωπαϊκά ματς

Είναι λίγο χάλια η εικόνα στο ματς της liverpool η είναι ιδέα μου;
Τραγική είναι. Πολύ θολούρα. Τα πρόσωπα των παικτών δεν ξεχωρίζουν. Ακόμα και τα νούμερα στις φανέλες είναι θολά.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τραγική είναι. Πολύ θολούρα. Τα πρόσωπα των παικτών δεν ξεχωρίζουν. Ακόμα και τα νούμερα στις φανέλες είναι θολά.
Αναφέρεστε στο δορυφορικό, παιδιά, ή στο streaming ;

Εμενα μ φαίνεται οτι επεσε λιγο η ποιοτητα στο δορυφορικο
Ισως μειωθηκε λογω της αυξησης των καναλιων

• Like
Reactions: Scorpio15
Ίσως. Εφόσον δεν μεγαλώνουν την χωρητικότητα λογικά θα αυξάνουν τη συμπίεση της εικόνας με αποτέλεσμα τη θολούρα, τη χαμηλή ανάλυση κλπ. Σε σύγκριση όμως με τη streaming παραμένει το δορυφορικό καλύτερο η οχι; (Ρωτώ γιατί δεν έχω προλάβει να δω ακόμα από δορυφορικό)

Ίσως. Εφόσον δεν μεγαλώνουν την χωρητικότητα λογικά θα αυξάνουν τη συμπίεση της εικόνας με αποτέλεσμα τη θολούρα, τη χαμηλή ανάλυση κλπ. Σε σύγκριση όμως με τη streaming παραμένει το δορυφορικό καλύτερο η οχι; (Ρωτώ γιατί δεν έχω προλάβει να δω ακόμα από δορυφορικό)
Πολύ καλό το Streaming χθες και σήμερα....

• Like
Παρατηρώ επίσης στιγμιαία παγωματα στην εικόνα του δορυφορικου...

Πάντως ενώ η εικόνα σήμερα ήταν γενικώς καθαρή σε κάποια κανάλια (nova sports 1 στο prime, στο premier κλπ) η ροή εικόνας δεν είναι πολύ καλή. Σποραδικά εμφανίζονται στιγμιαία παγωματα. Στην cosmote δεν είχα προσέξει ποτέ κατι τέτοιο

Τσελσι Τοτεναμ όλο σπασίματα στο δορυφορικό. Τουλάχιστον σε μένα. Οι υπόλοιποι τι εικόνα έχετε;

Τσελσι Τοτεναμ όλο σπασίματα στο δορυφορικό. Τουλάχιστον σε μένα. Οι υπόλοιποι τι εικόνα έχετε;
Φίλε έχω σταματήσει να βλέπω από το δορυφόρο γιατί με χαλάει όταν κάνει κολλήματα σάν σέ αργή κίνηση έχω αλλάξει τον δέκτη αλλά πάλι τα ίδια έχω και πλέον έχω πάρει απόφαση να βλέπω με app στην τηλεόραση με ethernet και πάει πολύ καλά

• Like