Ποιότητα εικόνας στη Nova

Πρωτη φορα μου το κανει και μενα σημερα στον αγωνα τοτεναμ-λεστερ αλλα το περιεργο ειναι οταν μπαινω να δω ακριβεια και σταθμη και τα δυο λενε 100%

Πολλά frame drops στον συγκεκριμένο αγώνα και μέσω ott που μόνο με κατέβασμα του resolution σε 1080p στο nvidia shield φτιάχνουν.

• Like
Reactions: kapo19
Πολλά frame drops στον συγκεκριμένο αγώνα και μέσω ott που μόνο με κατέβασμα του resolution σε 1080p στο nvidia shield φτιάχνουν.
Εγω εχω χασει καθε ελπιδα οτι το app σε 4k τηλεορασεις θα παιξει ποτε σωστα. Εκτος απο το tv box, εχω κανει πλεον 2η συσκευη τον υπολογιστη που ολα ειναι μια χαρα και βλεπονται. Σκεφτομουν το ενδεχομενο να παρω ενα εξτρα box για να μπορω να αλλαζω την αναλυση και να φτιαχνει αυτο το πραμα με τα frames, αλλα δεν υπαρχει λογος να χρεωθω παραπανω.

Αν εισαι ΟΚ με τις ιντσες του pc OK. Παντως με box αλλου κατασκευαστη φτιαχνei το θεμα και σε TV. Eγω εχω μια 32αρα full hd οχι smart για την κρεβατοκαμαρα μου ετσι και δουλευει καλα.

Καλησπέρα, στην περιοχή της Πυλαίας σήμερα σε Nova δορυφορικό σε συγκεκριμένες συχνότητες, η εικόνα κάνει διαρκώς σπασίματα και εμφανίζει κάθε λίγο και λιγάκι το μήνυμα για αναζήτηση σήματος.
συγκεκριμένα στα Novasports Prime, Novasports1, Novasports2 και γενικότερα στην συχνότητα 27500Η12130, όπου η ποιότητα του σήματος είναι τραγική.
σε όλες τις υπόλοιπες συχνότητες και κανάλια δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.
Εχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
Το βρίσκω παράλογο να προερχεται το πρόβλημα από το πιάτο μου.
EDIT: με το που τελείωσα να γράφω εδώ το πρόβλημα μου, η εικόνα στην συγκεκριμένη συχνότητα επανήλθε σε άνω του 90%, ποιότητα και ακρίβεια...
πολύ φοβάμαι πως μάλλον άρχισε να τα "παίζει" ο δέκτης μου, 865, που τον έχω αρκετά χρόνια...

Last edited:
Μια απο τα ιδια και σε εμενα αλλα και σε φιλο μου κατα τις 9 το βραδυ. Τι εχει γινει? Τι κανουν εκει στην νοβα??

Πιθανως μερικα καναλια αλλαζουν συχνοτητα και πανε στις 11804.συνεβει και σε μενα!

Σε δορυφορική δεν μπορώ να δω cinema1 και sports1. Όλα τα άλλα κανονικά.
Από την τεχνική εξυπηρέτηση μου είπαν ότι είναι γενικό πρόβλημα.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά, κάποια στιγμή άρχισα να πιστεύω πως μάλλον τα έχει παίξει ο δέκτης μου...

Οι σοβαρές εταιρείες βγάζουν μια ανακοίνωση και ο κόσμος μαθαίνει ότι θα γίνει κάποιου είδους συντήρηση εργασία κλπ όποτε τις τάδε ώρες θα υπάρχουν τα τάδε τεχνικά ζητήματα . Αλλά είπαμε , οι σοβαρές εταιρείες όχι εδώ οι δικές μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει το κακό. Συμπληρώνεται μήνας από τότε που άρχισαν τα προβλήματα.

Τώρα (βασικά εδώ και ώρα) στο λεπτό προς λεπτό (Prime) και στην iptv και στο δορυφορικό εμφανίζονται ανά λίγα δευτερόλεπτα κάποια pixels και εξαφανίζονται άμεσα. Κάθε μέρα και κάτι νέο από την αγαπημένη μας Γόβα.

Edit: στέλνω με Airplay από iPad για να αποφύγω το πρόβλημα.

Edit 2: τελικά και μέσω Airplay παρουσιάζεται το πρόβλημα 😡

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τώρα (βασικά εδώ και ώρα) στο λεπτό προς λεπτό (Prime) και στην iptv και στο δορυφορικό εμφανίζονται ανά λίγα δευτερόλεπτα κάποια pixels και εξαφανίζονται άμεσα. Κάθε μέρα και κάτι νέο από την αγαπημένη μας Γόβα.

Edit: στέλνω με Airplay από iPad για να αποφύγω το πρόβλημα.

Edit 2: τελικά και μέσω Airplay παρουσιάζεται το πρόβλημα 😡
Στο δορυφορικο δεν ειχα προβλημα οσο εβλεπα...

• Like
Reactions: pirovola
Σήμερα στο Λέστερ Παλας τεχουργηματα ανά διαστήματα. Και στο δορυφορικό και στο app. Επιβεβαιώνει κάποιος φίλος ή μόνο εγώ τα έχω;