toumpa1926
New member
- 9 October 2010
- 59
Πρωτη φορα μου το κανει και μενα σημερα στον αγωνα τοτεναμ-λεστερ αλλα το περιεργο ειναι οταν μπαινω να δω ακριβεια και σταθμη και τα δυο λενε 100%
Εγω εχω χασει καθε ελπιδα οτι το app σε 4k τηλεορασεις θα παιξει ποτε σωστα. Εκτος απο το tv box, εχω κανει πλεον 2η συσκευη τον υπολογιστη που ολα ειναι μια χαρα και βλεπονται. Σκεφτομουν το ενδεχομενο να παρω ενα εξτρα box για να μπορω να αλλαζω την αναλυση και να φτιαχνει αυτο το πραμα με τα frames, αλλα δεν υπαρχει λογος να χρεωθω παραπανω.Πολλά frame drops στον συγκεκριμένο αγώνα και μέσω ott που μόνο με κατέβασμα του resolution σε 1080p στο nvidia shield φτιάχνουν.
Είχε πέσει και σε μένα για 5 λεπτά ,τώρα επανήλθε.nova δορυφορικόΈχει κάποιος άλλος θέμα με την λήψη πάλι?
Στο δορυφορικο δεν ειχα προβλημα οσο εβλεπα...Τώρα (βασικά εδώ και ώρα) στο λεπτό προς λεπτό (Prime) και στην iptv και στο δορυφορικό εμφανίζονται ανά λίγα δευτερόλεπτα κάποια pixels και εξαφανίζονται άμεσα. Κάθε μέρα και κάτι νέο από την αγαπημένη μας Γόβα.
Edit: στέλνω με Airplay από iPad για να αποφύγω το πρόβλημα.
Edit 2: τελικά και μέσω Airplay παρουσιάζεται το πρόβλημα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.