kostthem
AVClub Enthusiast
- 22 December 2012
- 775
Επιβεβαιώνω.Σήμερα στο Λέστερ Παλας τεχουργηματα ανά διαστήματα. Και στο δορυφορικό και στο app. Επιβεβαιώνει κάποιος φίλος ή μόνο εγώ τα έχω;
Επιβεβαιώνω.Σήμερα στο Λέστερ Παλας τεχουργηματα ανά διαστήματα. Και στο δορυφορικό και στο app. Επιβεβαιώνει κάποιος φίλος ή μόνο εγώ τα έχω;
Ότι αγώνα είδα σήμερα είχε σπάσιμο στο δορυφορικό είναι ποιο αραιά όντωςΚαι τώρα πάλι στην Τότεναμ (δορυφορικό), αν και πιο αραιά.
Και τώρα πάλι στην Τότεναμ (δορυφορικό), αν και πιο αραιά.
Εγώ έχω την QE55Q80A και έχω θέμα με το δορυφορικό έχω κάτι σαν θολούρα , κόλλημα κάθε τόσο λίγο και προτιμώ να βλέπω από το app που είναι ποιο ομαλή η ροή φίλε δεν το γνώριζα ότι υπάρχει θέμα με Samsung και τα έριχνα στον δέκτη πάντως χθες ήταν και μέσω app τα σπασίματαΚαλημέρα φίλε μου , μπορείς να μου πεις σε τι τηλεόραση έχεις βάλει το δορυφορικό ; Ρωτάω γιατί σε κάποιες Samsung και Lg είναι γνωστό το πρόβλημα με τα stutters κλπ , υπάρχουν αναφορές και από ξένους κατόχους με διαφορα ξένα δορυφορικά πακέτα . Από ότι καταλαβαίνω έχει να κάνει με κάποιο θέμα συμβατότητας των δεκτών με τις τηλεοράσεις αυτές , όταν συνδέονται μέσω HDMI. Στη δίκη μου τηλεόραση που είναι Samsung Qled του 2021 υπάρχει αυτό το πρόβλημα , υποτίθεται ότι με κάποια firmware updates το έχουν λύσει , αλλά όχι τελείως .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ έχω την QE55Q80A και έχω θέμα με το δορυφορικό έχω κάτι σαν θολούρα , κόλλημα κάθε τόσο λίγο και προτιμώ να βλέπω από το app που είναι ποιο ομαλή η ροή φίλε δεν το γνώριζα ότι υπάρχει θέμα με Samsung και τα έριχνα στον δέκτη πάντως χθες ήταν και μέσω app τα σπασίματα
Το χτεσινό ναι ήταν από ότι κατάλαβα θέμα δορυφόρου γιατί δεν το έκανε το βράδυ στο app ούτε και στο δορυφορικό,το έχω κάνει φίλε μου αυτό που λες με την καθαριότητα εικόνας ναι μπορεί να μειώνεται λίγο αλλά και πάλι δεν μπορώ να παρακολουθήσω με ενοχλεί αφάνταστα γι'αυτό έχω παρατηρήσει το δέκτη και βλέπω όπως είπα με το app πάντως με cosmote δορυφορικό στην ίδια τηλεόραση δεν είχα τέτοιο θέμαΕίναι περίεργο το θέμα , κάποια σπασίματα ειναι λόγω περιεχομένου , για αυτό τα βλέπεις και στο app , αλλά μέσω δορυφορικού που νομίζω είναι περισσότερα τα κολλήματα , είναι λόγω του θέματος που περιέγραψα . Κάποιοι πάντως έχουμε αναφέρει ότι αν στην τηλεόραση απενεργοποιήσεις την λειτουργία που λέει καθαρότητα εικόνας ( έτσι τουλάχιστον λέγεται στη δίκη μου QE50Q60A) τα κολλήματα μέσω δορυφορικού κάπως μειώνονται .
Sent from my iPhone using Tapatal
Το χτεσινό ναι ήταν από ότι κατάλαβα θέμα δορυφόρου γιατί δεν το έκανε το βράδυ στο app ούτε και στο δορυφορικό,το έχω κάνει φίλε μου αυτό που λες με την καθαριότητα εικόνας ναι μπορεί να μειώνεται λίγο αλλά και πάλι δεν μπορώ να παρακολουθήσω με ενοχλεί αφάνταστα γι'αυτό έχω παρατηρήσει το δέκτη και βλέπω όπως είπα με το app πάντως με cosmote δορυφορικό στην ίδια τηλεόραση δεν είχα τέτοιο θέμα
Σημερα σπασιματα και στο δορυφορικο και απο το site της εον. Πραγματικα τι κανουν??Και σήμερα χάλια εικόνα στο Λίβερπουλ-Μαν.Σίτι. Σπασίματα που-και-που στην εικόνα κι ανάλυση για γέλια. Το ίδιο ήταν και στο ισπανικό 'ελ κλάσσικο'.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα.Καλημέρα φίλε μου , μπορείς να μου πεις σε τι τηλεόραση έχεις βάλει το δορυφορικό ; Ρωτάω γιατί σε κάποιες Samsung και Lg είναι γνωστό το πρόβλημα με τα stutters κλπ , υπάρχουν αναφορές και από ξένους κατόχους με διαφορα ξένα δορυφορικά πακέτα . Από ότι καταλαβαίνω έχει να κάνει με κάποιο θέμα συμβατότητας των δεκτών με τις τηλεοράσεις αυτές , όταν συνδέονται μέσω HDMI. Στη δίκη μου τηλεόραση που είναι Samsung Qled του 2021 υπάρχει αυτό το πρόβλημα , υποτίθεται ότι με κάποια firmware updates το έχουν λύσει , αλλά όχι τελείως .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειδα το πρωτο ημιχρονο σε δορυφορο και το δευτερο σε Samsung με ΕΟΝ box. Στο πρωτο ημιχρονο εικονα πολυ μετρια και με χαμηλη αναλυση, στο δευτερο εξαιρετικη. Κοψιματα δεν παρατηρησα. Εχω δει ομως σε ασχετες στιγμες ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ειτε σε box ειτε σε LG με την εφαρμογη.Και σήμερα χάλια εικόνα στο Λίβερπουλ-Μαν.Σίτι. Σπασίματα που-και-που στην εικόνα κι ανάλυση για γέλια. Το ίδιο ήταν και στο ισπανικό 'ελ κλάσσικο'.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.