Ποιότητα εικόνας στη Nova

Κι εγώ νόμιζα ότι κουνήθηκε το καλώδιο του πιάτου και το κουνούσα και ξαναβίδωνα..... 🤣 Έπρεπε να το περιμένω με αυτούς που μπλέξαμε......και τους δύο...... (Nova/Eon-Cosmote Tv)

• Haha
Reactions: kostthem
Και τώρα πάλι στην Τότεναμ (δορυφορικό), αν και πιο αραιά.

Καλημέρα φίλε μου , μπορείς να μου πεις σε τι τηλεόραση έχεις βάλει το δορυφορικό ; Ρωτάω γιατί σε κάποιες Samsung και Lg είναι γνωστό το πρόβλημα με τα stutters κλπ , υπάρχουν αναφορές και από ξένους κατόχους με διαφορα ξένα δορυφορικά πακέτα . Από ότι καταλαβαίνω έχει να κάνει με κάποιο θέμα συμβατότητας των δεκτών με τις τηλεοράσεις αυτές , όταν συνδέονται μέσω HDMI. Στη δίκη μου τηλεόραση που είναι Samsung Qled του 2021 υπάρχει αυτό το πρόβλημα , υποτίθεται ότι με κάποια firmware updates το έχουν λύσει , αλλά όχι τελείως .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα φίλε μου , μπορείς να μου πεις σε τι τηλεόραση έχεις βάλει το δορυφορικό ; Ρωτάω γιατί σε κάποιες Samsung και Lg είναι γνωστό το πρόβλημα με τα stutters κλπ , υπάρχουν αναφορές και από ξένους κατόχους με διαφορα ξένα δορυφορικά πακέτα . Από ότι καταλαβαίνω έχει να κάνει με κάποιο θέμα συμβατότητας των δεκτών με τις τηλεοράσεις αυτές , όταν συνδέονται μέσω HDMI. Στη δίκη μου τηλεόραση που είναι Samsung Qled του 2021 υπάρχει αυτό το πρόβλημα , υποτίθεται ότι με κάποια firmware updates το έχουν λύσει , αλλά όχι τελείως .

Εγώ έχω την QE55Q80A και έχω θέμα με το δορυφορικό έχω κάτι σαν θολούρα , κόλλημα κάθε τόσο λίγο και προτιμώ να βλέπω από το app που είναι ποιο ομαλή η ροή φίλε δεν το γνώριζα ότι υπάρχει θέμα με Samsung και τα έριχνα στον δέκτη πάντως χθες ήταν και μέσω app τα σπασίματα

Last edited:
Εγώ έχω την QE55Q80A και έχω θέμα με το δορυφορικό έχω κάτι σαν θολούρα , κόλλημα κάθε τόσο λίγο και προτιμώ να βλέπω από το app που είναι ποιο ομαλή η ροή φίλε δεν το γνώριζα ότι υπάρχει θέμα με Samsung και τα έριχνα στον δέκτη πάντως χθες ήταν και μέσω app τα σπασίματα

Είναι περίεργο το θέμα , κάποια σπασίματα ειναι λόγω περιεχομένου , για αυτό τα βλέπεις και στο app , αλλά μέσω δορυφορικού που νομίζω είναι περισσότερα τα κολλήματα , είναι λόγω του θέματος που περιέγραψα . Κάποιοι πάντως έχουμε αναφέρει ότι αν στην τηλεόραση απενεργοποιήσεις την λειτουργία που λέει καθαρότητα εικόνας ( έτσι τουλάχιστον λέγεται στη δίκη μου QE50Q60A) τα κολλήματα μέσω δορυφορικού κάπως μειώνονται .

Last edited:
Είναι περίεργο το θέμα , κάποια σπασίματα ειναι λόγω περιεχομένου , για αυτό τα βλέπεις και στο app , αλλά μέσω δορυφορικού που νομίζω είναι περισσότερα τα κολλήματα , είναι λόγω του θέματος που περιέγραψα . Κάποιοι πάντως έχουμε αναφέρει ότι αν στην τηλεόραση απενεργοποιήσεις την λειτουργία που λέει καθαρότητα εικόνας ( έτσι τουλάχιστον λέγεται στη δίκη μου QE50Q60A) τα κολλήματα μέσω δορυφορικού κάπως μειώνονται .

Sent from my iPhone using Tapatal
Το χτεσινό ναι ήταν από ότι κατάλαβα θέμα δορυφόρου γιατί δεν το έκανε το βράδυ στο app ούτε και στο δορυφορικό,το έχω κάνει φίλε μου αυτό που λες με την καθαριότητα εικόνας ναι μπορεί να μειώνεται λίγο αλλά και πάλι δεν μπορώ να παρακολουθήσω με ενοχλεί αφάνταστα γι'αυτό έχω παρατηρήσει το δέκτη και βλέπω όπως είπα με το app πάντως με cosmote δορυφορικό στην ίδια τηλεόραση δεν είχα τέτοιο θέμα

Το χτεσινό ναι ήταν από ότι κατάλαβα θέμα δορυφόρου γιατί δεν το έκανε το βράδυ στο app ούτε και στο δορυφορικό,το έχω κάνει φίλε μου αυτό που λες με την καθαριότητα εικόνας ναι μπορεί να μειώνεται λίγο αλλά και πάλι δεν μπορώ να παρακολουθήσω με ενοχλεί αφάνταστα γι'αυτό έχω παρατηρήσει το δέκτη και βλέπω όπως είπα με το app πάντως με cosmote δορυφορικό στην ίδια τηλεόραση δεν είχα τέτοιο θέμα

Όντως στην cosmote υπάρχει λιγότερο stutter , ειδικά αν έχεις βάλει τον δεκτή να δινει ανάλυση 1080p αντι για 1080i. Στην Νόβα δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Και σήμερα χάλια εικόνα στο Λίβερπουλ-Μαν.Σίτι. Σπασίματα που-και-που στην εικόνα κι ανάλυση για γέλια. Το ίδιο ήταν και στο ισπανικό 'ελ κλάσσικο'.

Και σήμερα χάλια εικόνα στο Λίβερπουλ-Μαν.Σίτι. Σπασίματα που-και-που στην εικόνα κι ανάλυση για γέλια. Το ίδιο ήταν και στο ισπανικό 'ελ κλάσσικο'.
Σημερα σπασιματα και στο δορυφορικο και απο το site της εον. Πραγματικα τι κανουν??

• Like

Καλημέρα, καλή εβδομάδα.
Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα (το προηγούμενο Σάββατο υπήρχε πάλι το πρόβλημα) σε LG. Από προχθές, σε Sony. Δεν είναι θέμα τηλεόρασης, δυστυχώς.

Ειδα το πρωτο ημιχρονο σε δορυφορο και το δευτερο σε Samsung με ΕΟΝ box. Στο πρωτο ημιχρονο εικονα πολυ μετρια και με χαμηλη αναλυση, στο δευτερο εξαιρετικη. Κοψιματα δεν παρατηρησα. Εχω δει ομως σε ασχετες στιγμες ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ειτε σε box ειτε σε LG με την εφαρμογη.

Επιβεβαιωνω για τα σπασίματα στο δορυφορικό της νοβα, και κυρίως στο χθεσινό Λίβερπουλ σιτι,επίσης επειδή ειμαι αρκετά μπασκετικός και βλεπω τα μπάσκετ στην Ερτ 3 μεσω νόβα ( ισχύς και ποιοτητα στο 100%) έχει πολλά σπασίματα ενω μέσω κοσμοτε όλα καλά

Στο Zalgiris - Bologna στο 4 έχει σπασίματα στο δορυφορικό έτσι για να μήν μας λένε ότι νάνε από την νόβα,στο app δεν έχει

• Like
Υπάρχει κάποιος τρόπος στο box του eon να κλειδώσετε συγκεκριμένη ανάλυση; Ή υπάρχει κάτι σαν τα διαγνωστικά που έχει του ΟΤΕ;

Παραθέτω φωτογραφία και ελπίζω να απαντήσουν οι άνθρωποι της νόβα που βρίσκονται εδώ όσων αφορά τα σπασίματα που υπάρχουν στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών τις τελευταίες ημέρες κάτι που αναφέρθηκε στο σαπορτ με απάντηση ότι δεν υπάρχει θέμα, και δεν είναι μόνο στο app αλλά και στο δορυφορικό . Καλό θα είναι να υπάρχει σεβασμός στα λεφτά που δίνουμε και να απαντάνε με ειλικρίνεια

Attachments

• IMG_20221019_213311.jpg
    IMG_20221019_213311.jpg
    1 MB · Views: 82