solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
Και στο prime μου έκανε διακοπή εμένα.Τώρα έχει άλλα. Όχι σπάσιμο σε pixel αλλά στιγμιαία διακοπή εικόνας και απώλεια ήχου για 1 - 2 δευτερόλεπτα... Στο nova sports 2
Δυστυχώς τα πιο πολλα τα κάνει στο Nova sports Premier...Και τώρα μεσημερι Σαββάτου σπασίματα στην εικόνα.
Δυστυχώς τα πιο πολλα τα κάνει στο Nova sports Premier..
Στο Τσελσι Μάντσεστερ αδύνατο να δει κανείς... Σπασίματα ανά 2 - 3 λεπταΔυστυχώς τα πιο πολλα τα κάνει στο Nova sports Premier...
Αν δεν έμπαινα εδώ να διαβάσω, ήμουν έτοιμος να καλέσω τεχνικό για αυτό το χάλι που βλέπω στη δορυφορική και συνεχίζεται εδώ και καιρό . Αναρωτιέμαι αν συμβαίνουν αλλού στον κόσμο ανάλογα προβλήματα. Μια ανακοίνωση τουλάχιστον από την εταιρεία για τις ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν αν κάνουν βέβαια θα έδειχνε τουλάχιστο σεβασμό προς τους συνδρομητές. Από ότι κατάλαβα όμως αυτοί δεν παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα στην εικόνα ...
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ούτε σε πειρατικό μποξάκι δεν αλλάζει το κανάλι έτσι! Εκεί που έβλεπα Premier (sat), στο ίδιο κανάλι, ξαφνικά μετέδιδαν Prime. Και όχι μόνο αυτό, δεν ήταν και έτοιμος ο δημοσιογράφος!
Unπιστέψable καταστάσεις...
δεν πρόλαβα να τσεκάρω αν το ίδιο έδειχνε και στην IPTV
Κατάλαβα....Άρα δεν αξίζει η μετατροπή απ ό,τι λες να το αφήσω στο δορυφόρο και βλέπουμε......Το ότι η γραμμή σου ειναι 100Mbps δεν λέει κάτι. Ζήτημ να υπάρχουν ενα δυο στριμ της ΝΟΒΑ που είναι πάνω από 6Mbps ακόμα και στο ΕΟΝ, μιλάμε για κατάντια. Οι διαφορές με το δορυφόρο δεν είναι μεγάλες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, τα frame drops, τους ερασιτεχνισμούς κλπ.
Αν λήγει το συμβόλαιο σου το δορυφορικό και το ανανεώσεις παίρνεις εον αυτόματα και κρατάς και το δορυφόρο.Κατάλαβα....Άρα δεν αξίζει η μετατροπή απ ό,τι λες να το αφήσω στο δορυφόρο και βλέπουμε......
Παίρνεις σε Smart TV...αν θελεις ανανεωνεις με το ιδιο συμβολαιο πουχεις τωρα
δεν παιρνεις εον αυτοματα
ανανεωσα καιγω με τους τωρινους ορους του συμβολαιου μου
αν χαλασουν οι pace μου το ξαναβλεπω το ζητημα
Αρα εαν κάνω ανανέωση πρόωρα (έχω κανει ενα χρονο απο τα δυο του συμβολαιου) μπορω να εχω και ΕΟΝ πλεον στην τηλεοραση;;(Smart Tv)Παίρνεις σε Smart TV...
Ναι κανονικότατα....Αρα εαν κάνω ανανέωση πρόωρα (έχω κανει ενα χρονο απο τα δυο του συμβολαιου) μπορω να εχω και ΕΟΝ πλεον στην τηλεοραση;;(Smart Tv)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.