Ποιότητα εικόνας στη Nova

Αν δεν έμπαινα εδώ να διαβάσω, ήμουν έτοιμος να καλέσω τεχνικό για αυτό το χάλι που βλέπω στη δορυφορική και συνεχίζεται εδώ και καιρό . Αναρωτιέμαι αν συμβαίνουν αλλού στον κόσμο ανάλογα προβλήματα. Μια ανακοίνωση τουλάχιστον από την εταιρεία για τις ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν αν κάνουν βέβαια θα έδειχνε τουλάχιστο σεβασμό προς τους συνδρομητές. Από ότι κατάλαβα όμως αυτοί δεν παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα στην εικόνα ...

Μια απο τα ιδια. Ανεβηκα στην ταρατσα και εψαχνα καλωδια να δω μηπως εχει γινει τιποτα. :giggle:

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ούτε σε πειρατικό μποξάκι δεν αλλάζει το κανάλι έτσι! Εκεί που έβλεπα Premier (sat), στο ίδιο κανάλι, ξαφνικά μετέδιδαν Prime. Και όχι μόνο αυτό, δεν ήταν και έτοιμος ο δημοσιογράφος!

Unπιστέψable καταστάσεις...

δεν πρόλαβα να τσεκάρω αν το ίδιο έδειχνε και στην IPTV

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Ούτε σε πειρατικό μποξάκι δεν αλλάζει το κανάλι έτσι! Εκεί που έβλεπα Premier (sat), στο ίδιο κανάλι, ξαφνικά μετέδιδαν Prime. Και όχι μόνο αυτό, δεν ήταν και έτοιμος ο δημοσιογράφος!

Unπιστέψable καταστάσεις...

δεν πρόλαβα να τσεκάρω αν το ίδιο έδειχνε και στην IPTV

Και μέσα στη βδομάδα στη μετάδοση αγγλικού αγώνα live από το Novasports Start εκεί που άκουγες την περιγραφή άρχισε να μιλάει ένας τεχνικός να κάνει τεστ στον ήχο , τύπου «ένα-δυο-ένα-δυο».

Ερασιτεχνισμοί είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις για την κατάσταση που βιώνουμε..

Καλησπέρα παιδιά, για την ποιότητα του δορυφορικού Nova τα είπατε και μόνοι σας, δεν έχω να προσθέσω κάτι εγώ....Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πήραν την premier από τον OTE....μας έχουν βγάλει τα μάτια...Λυπάμαι πολύ...Να ρωτήσω όμως ήθελα κάτι....Στο EON πως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα;;Είναι καλύτερη η ποιότητα εικόνας;;Αξίζει να αλλάξουμε το δορυφορικό σε EON και να βλέπουμε μέσω ίντερνετ;;Η γραμμή μου είναι 100 Mbps.

Το ότι η γραμμή σου ειναι 100Mbps δεν λέει κάτι. Ζήτημ να υπάρχουν ενα δυο στριμ της ΝΟΒΑ που είναι πάνω από 6Mbps ακόμα και στο ΕΟΝ, μιλάμε για κατάντια. Οι διαφορές με το δορυφόρο δεν είναι μεγάλες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, τα frame drops, τους ερασιτεχνισμούς κλπ.

Το ότι η γραμμή σου ειναι 100Mbps δεν λέει κάτι. Ζήτημ να υπάρχουν ενα δυο στριμ της ΝΟΒΑ που είναι πάνω από 6Mbps ακόμα και στο ΕΟΝ, μιλάμε για κατάντια. Οι διαφορές με το δορυφόρο δεν είναι μεγάλες όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, τα frame drops, τους ερασιτεχνισμούς κλπ.
Κατάλαβα....Άρα δεν αξίζει η μετατροπή απ ό,τι λες να το αφήσω στο δορυφόρο και βλέπουμε......

Κατάλαβα....Άρα δεν αξίζει η μετατροπή απ ό,τι λες να το αφήσω στο δορυφόρο και βλέπουμε......
Αν λήγει το συμβόλαιο σου το δορυφορικό και το ανανεώσεις παίρνεις εον αυτόματα και κρατάς και το δορυφόρο.

• Like
Reactions: kostthem
αν θελεις ανανεωνεις με το ιδιο συμβολαιο πουχεις τωρα
δεν παιρνεις εον αυτοματα
ανανεωσα καιγω με τους τωρινους ορους του συμβολαιου μου
αν χαλασουν οι pace μου το ξαναβλεπω το ζητημα

• Like
Reactions: johnkout7
αν θελεις ανανεωνεις με το ιδιο συμβολαιο πουχεις τωρα
δεν παιρνεις εον αυτοματα
ανανεωσα καιγω με τους τωρινους ορους του συμβολαιου μου
αν χαλασουν οι pace μου το ξαναβλεπω το ζητημα
Παίρνεις σε Smart TV...

Αρα εαν κάνω ανανέωση πρόωρα (έχω κανει ενα χρονο απο τα δυο του συμβολαιου) μπορω να εχω και ΕΟΝ πλεον στην τηλεοραση;;(Smart Tv)
Ναι κανονικότατα....

• Like
Reactions: johnkout7
Βλέπω τον ΠΑΟ στο δορυφορικό και απορώ οι ίδιοι τι θα λένε μεταξύ τους για αυτό το χάλι. Στο μεταξύ σε επίθεση σε εξέλιξη είχαμε ταυτόχρονα πιξέλιασμα, απώλεια καρέ και σμίκρυνση κάδρου για προβολή διαφήμισης. Μου θύμισε πειρατικά web streams.

Βλέπω σημερα αισθητή βελτίωση της εικόνας χωρίς "αστραπές"...! Nova sports premier και prime

Είναι και σε σας πεσμένη η ανάλυση του novasports 4 σε σχέση με τα υπόλοιπα που είναι οκ;