Ποιότητα εικόνας στη Nova

fagotistas

Senior Member
2 August 2008
323
Λέμε για την ποιότητα αλλά και στην περιγραφή αυτός ο Σωτηρακοπουλος είναι λες και κάνει αγγαρεία.
Συν το γεγονός ότι έχουν τελείως κατεβασμένο το επίπεδο ήχου από το γήπεδο , νομίζεις ότι ακούς μονόλογο απόλυτης ασημαντότητας … δεν άντεξα και το γύρισα στο αγγλικό κανάλι ήχου να ακούω τουλάχιστον γήπεδο …

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
και αναρωτιομουν ποτε θα το γυρισετε απο την ποιοτητα εικονας ιδιως με cast
στο δικτυ της τουμπας και στις ηχητικες περιγραφες
τωρα ξαλαφρωσα...

• Like
Reactions: thiseas and karras

fagotistas

Senior Member
2 August 2008
323
Πω πω …. Ζάπινγκ σε δορυφορικό δέκτη της Cosmote , από ΟΦΗ - ΠΑΟ ( Cosmote ) σε Liverpool - Chelsea ( Nova ) και νομίζεις ότι έχεις πάθει μυωπία πρεσβυωπία και στραβισμό ταυτόχρονα …

Scorpio15

Established Member
9 December 2021
277
Πείραξαν κάτι στο cosmote sport 4k μέσω ΕΟΝ? Σας φαίνονται πολύ "ζωηρά" τα χρώματα;
Ναι , άλλαξαν το πρότυπο από HDR σε HDR HLG. Εγώ έχω το ΕΟΝ περασμένο στο box της ,cosmote. Και δεν ξέρω αν φταίει η tv μου που δεν το υποστηρίζει ή κάτι άλλο , αλλά το θέμα είναι ότι αυτό το πράγμα δεν βλέπεται καν... Αλλοιωμένα ξεθωριασμένα υπερφωτεινα χρώματα , πολύ ενοχλητικά στο ματι

petros_ksp

Senior Member
1 March 2021
673
Στο box της eon συνδεμένο με μια samsung tv, όντως κάτι άλλαξε δραματικα στο 4κ χθες. Αντίθετα μέσω shield συνδεμένο σε Sony TV μου φάνηκε ακριβώς όπως πριν.

Scorpio15

Established Member
9 December 2021
277
Και... ξεθωριασμενα, και... υπεφωτεινα :unsure:
Ok ok αναδιατυπωνω και διευκρινίζω ...υπερβολικά φωτεινά σε βαθμό που μετά από λίγη ώρα θα πονούσαν τα μάτια. Και ταυτόχρονα από το πολύ φως εξαλείφονταν οι χρωματικές διαφοροποιήσεις ...π.χ. το χρώμα του δέρματος φαίνονταν άσπρο

Mountain

New member
5 March 2011
75
Ακόμη δεν έχουν διορθώσει τα χρώμα στο Cosmote Sport 4K.
Μέσω Cosmote (και στην ίδια TV) τα χρώματα του Cosmote Sport 4K είναι κανονικά.
Διορθώστε το και μην το ξαπειράξετε!

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908
Είναι ιδέα η το crime+investigation έχει χειρότερη εικόνα στην Eon από την Cosmote;

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk