Είχε ποτέ καλή εικόνα;;;Μήπως ενοείς πιξελιάσματα;Αυτά οφείλονται στο περιορισμένο σήμα.
παντως και μενα στην Samsung μου (46C8000)
φαινετε ψιλο-χαλια
δοκιμασα και με RCA και με SCART δεν εχει διαφορα..
τα επιγεια ειδικα..
της Digea φαίνονται σαφως πολυ καλυτερα απο της Nova!
πρεπει να ριχνουν τρελη συμπιεση
κριμα τα λεφτα που δινουμε![]()
Φίλε john44ath ακριβως το ίδιο πρόβλημα ειχα και εγω. Έγιναν δοκιμες με τα μηχανηματα του τεχνικού, ακόμα και αλλαγή αποκωδικοποιητή αλλά δυστυχώς το πρόβλημα σε εικόνα με χαμηλο contrast παραμένει. Και απ' ό,τι φαίνεται δε θα διορθωθεί. Περίμενα τον HD PVR για να γλυτώσω από το (ορισμενες φορες ενοχλητικό) αυτό πρόβλημα, αλλα με όσα ακουω για χρεώσεις υπηρεσίας multivision, μάλλον θα μείνω ετσι... (TV Philips 32PFL9603D)
Στο Novasports HD είναι πολύ χάλια η εικόνα ή μου φαίνεται;Για να δούμε απόψε σύγκριση εικόνας SD!
To NS1 και ο ΣΚΑΪ, μεταδίδουν απόψε τον φιλανθρωπικό αγώνα του Ολυμπιακού στις 21.15
"Olympiacos Stars vs Zidane & Friends"
Στο Novasports HD είναι πολύ χάλια η εικόνα ή μου φαίνεται;
Την μετάδοση του αγώνα την κάνει το βαν του ΣΚΑΙ και απλά την αναμεταδίδει η Νοβα μέσω του βαν που έχει στο Καραισκάκης
Ξέρουμε χαρακτηριστικά για το van (HD Υποθέτω) του skai ή και της Nova ;Μπορούμε να κάνουμε σύγκριση;
Ναι ξέρουμε, για την Νόβα είμαι εγώ και στο το ΣΚΑΙ είναι ένα μεταχειρισμένο HD της Alfacam που το έχει αγοράσει ο ΣΚΑΙ.
Αν θες περίσοτερες τεχνικές λεπτομέριες πες μου το. :grandpa:
Η εικόνα που φεύγει από εσάς είναι καλή;(Στα HD monitors),εμείς πάντως δεν βλέπουμε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.