Ποιο μοντελο ειναι η Philips?
Ο ANT1 Αλλά και άλλα κανάλια έχουν χάλια εικόνα. Γιατί έτσι; Το παρατήρησα τώρα που αγόρασα μια 32αρα philips...
Τα περισσότερα συνδρομητικά κανάλια(εκτός nova cinema,sports,eurosport) και τα επιγεια μέσω της NOVA εκπέμπουν σε 4:3.Οι σημερινές LCD,Plasma,Led,είναι μακρόστενες 16:9.Στην προσπάθειά τους να μετατρέψουν το 4:3 σε 16:9 χαλάει η ποιότητα.Στις παλιές 4:3 δεν παρατηρείται το προβλημα τόσο πολύ όσο στις νέες LCD.
εαν δεν ειναι 1080 το πανελ της τοτε 720π ειναι το ιδανικοΕχω τον νεο HD δεκτη και εκτος απο τα hd καναλια ειναι απογοητευτικη η εικονα σε μερικα καναλια
Ξερει κανεις τι ρυθμισεις αναλυσης δεκτη πρεπει να βαζουμε σε hd ready 46αρα?
πάντως σήμερα το ns2 μου φάνηκε καλύτερο απότι χθές, ειδικά από την τούμπα ήταν πολύ καλή εικόνα - αλλάξανε τα προβόλια στο γήπεδο ???? είχε πολύ φώς. μετά βέβαια είδα formula1 στο trt hd και έβαλα τα κλάματα αλλά αυτό είναι άλλου παπα ευαγγέλιο.
Μηπως κανει την διαφορα και η τηλεοραση κιολας???
Γιατι εχω δει Bluray σε 40αρα των 500ευρω προσφορα , και εχω δει και Bluray που ετριβα τα ματια μου σε 40αρα led , των 2000 ευρω ...Οχι οτι το HD της Νοβα ειναι κατι ιδιαιτερο , απλα το υπενθυμιζω!
Μηπως κανει την διαφορα και η τηλεοραση κιολας???
Γιατι εχω δει Bluray σε 40αρα των 500ευρω προσφορα , και εχω δει και Bluray που ετριβα τα ματια μου σε 40αρα led , των 2000 ευρω ...Οχι οτι το HD της Νοβα ειναι κατι ιδιαιτερο , απλα το υπενθυμιζω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.