Ποιότητα εικόνας στη Nova

Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

το ns2 είναι χάλια. το 1 είναι καλύτερο τόσο στα αγγλικά όσο και στα ελληνικά ίσως γιατί παίζει παράλληλα και hd.

βέβαια για να μην τους κακολογήσω στα παιχνίδια που είναι απόγευμα και στο μισό γήπεδο υπάρχει φως και στο άλλο όχι τρελαίνονται και οι κάμερες μάλλον και έχει πρόβλημα η εικόνα. (πανιώνιος και αρης χθές). στο οσφπ- παοκ ήταν καλή η εικόνα. ειδικά από το γεντί κουλέ οφη - εργοτέλης που ο φωτισμός του γηπέδου είναι ανεπαρκής η κεντρική κάμερα είχε τρομερό μυρμήγκιασμα στο χορτάρι.

το σημαντικότατο πρόβλημα ήταν στο μπασκετ (τουρνουά κωνσταντινούπολης) που γενικά ο φωτισμός του γηπέδου είναι καλύτερος και η εικόνα είχε 0 κοντραστ και θολούρα. και υπήρχε μετρο σύγκρισης που ήταν το cnn turk. λογικά από εκεί έπαιρναν εικόνα - δεν δικαιολογείται τοση διαφορά.

Πρέπει να μπούνε ένα τουλάχιστον αρχικά και αργότερα ένα τρίτο κανάλι sports HD. Είναι αδύνατο να παρακολουθείς πχ Premier League η αγώνα Champions League σε άθλια SD ποιότητα!

Αυτό θα ήταν το καλύτερο...Τουλάχιστον άλλο ένα novasports hd πρέπει να υπάρξει.

Εννοείται!! Αλλά δεν γίνεται να βλέπεις την Μάντεστερ ας πούμε στο NS4. Ο καταπληκτικός κατά τα άλλα αγώνας με την Βασιλεία ήταν μαρτύριο να τον βλέπεις σε τέτοια εικόνα..

Καλησπέρα σας, τι μπορώ να κάνω για τη στάθμη του σήματος που ειναι απο 49 εως 51; η ακρίβεια ειναι 100%

Βασικά θα έπρεπε να ρωτήσω αν αλλάζει κάτι γιατι από ότι έχω διαβάσει εδώ η εικόνα είναι μάλον η ίδια με αρκετούς πχ με το φίλο που αναφέρει πιο πάνω τους αγώνες και εγώ τα ίδια εβλέπα στην οθόνη.

Τοτε θα χρειαστει και νεα συχνοτητα...

Μη λες τέτοια φίλε... αν πάρει καινούργιο transponder η συνδρομή θα φτάσει τα 150 ..... :D

Δεν ηξερα που να το γραψω, αλλα σημερα καλεσαν τον πατερα μου απο την focus δημοσκοπησεις και του ειπαν για μια δημοσκοπηση που αφορα την νοβα. Αυτη γινεται εξαιτιας αρκετων παραπονων των συνδρομητων της.

Δεν ξερω κατι παραπανω, αυριο θα περασουν απο το σπιτι για να μιλησουν με τον πατερα μου.

Θα περάσουν κι από το σπίτι; Πρώτη φορά βλέπω εταιρεία δημοσκοπήσεων να περνάει από το σπίτι..

Δεν ξέρω ρε παιδιά, και εμενα παράξενο μου φάνηκε... Το αν είναι για να δουν για παράνομες συνδρομές δεν με αφορα γιατί είμαι νόμιμος...αλλα δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Μήπως είναι τίποτα απατεώνες και θέλουν να ξαφρίσουν το σπίτι; Στη σημερινή εποχή που ζούμε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί...

Το ξέρω παιδιά και εγώ το σκέφτηκα, πηρα και το τηλέφωνο που με πήραν και είναι όντως από την focus. Επίσης ο πατέρας μου μου είπε ότι θέλουν να μας δείξουν κάτι μέσω laptop κάτι τέτοιο για αυτό και μου φάνηκε και παράξενο...τι να θέλουν να μας δείξουν στο laptop?

θα δούμε...για καλο και για κακό να πάω το macbook μου στο αμάξι αν είναι χάχα....