Ποιότητα εικόνας στη Nova

Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

χαχαχαχ φιλε μου πολυ θελω να δω το Sky HD ....Παντως σχετικα με νοβα και ξενα συνδρομητικα κατα την γνωμη μου παιζουν ρολο οι υποτιτλοι στις ταινιες και ο σχολιασμος στο ποδοσφαιρο ...Πιστευω εκει κολλαει πολυς κοσμος ...

Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Εγώ πιστεύω απλά ότι δεν ψάχνεται πολύ γι' αυτά ο κόσμος...Δηλαδή να δεις το Real - Barca -που παρεμπιπτόντως ΔΕΝ στο δίνει η ακατανόμαστη- και αντί για μάπα εικόνα και ελληνικό σχόλιο να βλέπεις με τα ίδια ουσιαστικά λεφτά εικόνα όνειρο και απλά αντί για "οφσάιντ" ν' ακούς "fuori giocco" δε νομίζω ότι θα χαλούσε πολύ κόσμο...και σε ότι αφορά τις ταινίες, νομίζω ότι μια ταινία στ' αγγλικά πολύς κόσμος μπορεί άνετα πλέον να τη δει...
Να μου πεις αντικίνητρο στα παιδικά, ναι...

καλά άμα πιάσουμε τους σπήκερ της νόβα τη βάψαμε. τον ένα ξαφνικά τον τσιμπάει σφήκα και πετάει ένα ο ταδε - ο δηνα - στα γκολ αντι να φωνάζει γκολ τον ακούς 1-0 λες και δεν ξέρουμε πόσο είναι το σκορ.

ο άλλος που μεταδίδει τα γαλλικά δεν έχω καταλάβει από ποια τρύπα του σώματος του μιλάει πάντως όχι από το στόμα. έχει μια προφορά που είναι μίγμα γάλλου και αδερφής.

να μη μιλήσω παλιά για το δράκο που είχαν. λιμανίσια τελείως μετάδοση με λόμπες - σκρόπες κλπ.

μόνο ο εκπληκτική χατζηγεωργίου τους λείπει για να δέσει το γλυκό αν και στο μπασκετ έχουν καλουτσικο τημ

καλά άμα πιάσουμε τους σπήκερ της νόβα τη βάψαμε. τον ένα ξαφνικά τον τσιμπάει σφήκα και πετάει ένα ο ταδε - ο δηνα - στα γκολ αντι να φωνάζει γκολ τον ακούς 1-0 λες και δεν ξέρουμε πόσο είναι το σκορ.

ο άλλος που μεταδίδει τα γαλλικά δεν έχω καταλάβει από ποια τρύπα του σώματος του μιλάει πάντως όχι από το στόμα. έχει μια προφορά που είναι μίγμα γάλλου και αδερφής.

να μη μιλήσω παλιά για το δράκο που είχαν. λιμανίσια τελείως μετάδοση με λόμπες - σκρόπες κλπ.

μόνο ο εκπληκτική χατζηγεωργίου τους λείπει για να δέσει το γλυκό αν και στο μπασκετ έχουν καλουτσικο τημ
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Σούπερ!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλα ταινια στα Αγγλικ μπορει να βλεπουν ολοι αλλα δεν νομιζω οτι καποιος θα πληρωνε για να κατσει να δει με την οικογενεια του ταινιες χωρις υποτιτλους ή speaker στα Αγγλικα ...
Δεν εννοω πιτσιρικαδες , αλλα υπαρχουν μεγαλοι ανθρωποι οικογενειαρχες που δεν εχουν σχεση με την τεχνολογια ...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Για led tv κάνω λόγο φίλε μου... Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σόκ. Το hd τις νόβα μπροστά στα hd του sky αν σου τα συγκρίνω με λέξεις δικές μου νάσαι σίγουρος οτι θα με πετάξουν εκτός φόρουμ :2thumb22sup:

Εχει δικιο ο φιλος.. Η εικονα στο Sky Italia ειναι καταπληκτική..
Ακόμα και στα ελεύθερα κανάλια στην Ιταλια η εικονα (απλής ανάλυσης SD) ειναι πραγματικά άψογη (τουλάχιστον σε RAI, Rete, Mediaset κλπ) πολύ κοντά στα τεχνικά όρια του μέσου μετάδοσης..

Το προβλημα με τα ελεύθερα κανάλια στην Ιταλία ειναι οτι το περιεχόμενο τους ειναι μετριότατο και σχεδον αναγκαστικά η συντριπτική πλειοψηφία των Ιταλών κατευθύνεται σε λυσεις συνδρομητικές (Sky TV, Mediaset Premium κλπ).. Ειναι βεβαια και η λατρεία τους για το ποδόσφαιρο.

Οι τιμές ειναι καλες και κατά καιρους υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσφορές για ετήσιες συνδρομές.

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου. Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον αείμνηστο Κώστα Τσόγκα στο αναλογικό supersport. Για μένα ο καλύτερος speaker που έχω ακούσει ποτέ!

γκοντζο απο ζηλεια τα λες ε;; :flipout:

γκοντζο απο ζηλεια τα λες ε;; :flipout:

δεν λές καλά που είμαι εργένης ακόμα στην καρτα και μπορώ να βλέπω σε άλλο δέκτη. ηχος οτιδήποτε άλλο εκτός από gr. βλέπω και στα τουρκικά και έχω πήξει στα τσουτσου κοτλέ - τσουτού γιουσοντού αλλά έχουν πάθος ωραίο οι σπήκερ τους.

στα ελληνικά τι να κάνουμε θα ακούμε ατάκες του τύπου "πήγε να γίνει μια μανούρα αλλά επενέβη έγκαιρα ο διατητής".

αμ το άλλο που το πάς με τις στουντιακές εκπομπές. εχουν βάλει τον καραλή (δεν λέω καλό παιδί τον πάω) αλλά ρε παιδί μου τον βλέπεις και λές τι παρακoλουθώ??? νοβα ή την πόρτα του mercedes??? άσε που με το μακό και το σακκάκι από πάνω μοιάζει με τον μπεο. του έχουν κάνει παρατήρηση οι ακροατές για την εμφάνιση και λέει δεν μπορώ να φορέσω πουκάμισο. εντάξει ρε παιδί μου φόρα ένα μπουφανάκι πάνω από το μακό ή ένα καλό μακό σκέτο αλλά ρέμου στο γυαλί βγαίνεις για όνομα...

εβγαινε παλιά ο τουλούμπας μαζί με τον κοντό και το νικολογιάννη και την λιβαθηνού σαν γλάστρα. παναγίες όλοι τους με το λακοστάκι τους και πήγαινε το ευχέλαιο στον πρόεδρο σύνεφο.

έτσι πρέπει να βγαίνει και ο καραλής.

εγω ειχα καποτε την τυχη να μου μιλησει φιλος για καποιο δεκτη με το ονομα dreambox και απο τοτε εχω ξεκοψει απο νοβες και κοπρολιγκες, εδω και χροοοονια........

παντως, θελοντας και μη, εχω μια υποτυπωδη επαφη με οσα τοσο γλαφυρα περιγραφεις. Και εισαι απιστευτα ευστοχος στα σχολια σου.
Επισης κι ο τσακιρης μορφη! πολλα βαρυς και ενοχλητικος τελικα.... φωνη για ντοκυμανταιρ για τον 2ο παγκοσμιο πολεμο. :violent-smiley-030:
τον δρακο σα να τον πηρε το ματι μου στην ερτ; καλα θυμαμαι; καμια αξια δε χανεται τελικα...... :flipout:
Γιαννικος Δουσκας; τα λογια ειναι περιττα...... :damnyou:
κι αλλοι διαφοροι (και αδιαφοροι.....)
Ο μονος που γλιτωνει το γιαουρτωμα για μενα, ειναι ο παπαδογιαννης, οταν για ενα διαστημα περιεγραφε αγγλικο. Ειχε κι αυτος τα κλισε του αλλα ηταν ο μονος που με κρατουσε να δω ενα ματς, εστω και ψιλοαδιαφορο.....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου. Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον αείμνηστο Κώστα Τσόγκα στο αναλογικό supersport. Για μένα ο καλύτερος speaker που έχω ακούσει ποτέ!

αν κ δεν τον θυμάμαι καλά αυτόν που αναφέρεις, θα σου θυμήσω τον επίσης αείμνηστο χαράλαμπο τσιριμονάκη, κυρίως σε ισπανικούς αγώνες τον θυμάμαι... μάλιστα ο σύνδεσμος της ρεάλ στην αθήνα, έχει το όνομά του, καθώς ήταν φανατικός υποστηρικτής της ρεάλ...

θα ειμαι λιγο ξεκαρφωτος αλλα γνωριζει κανεις γιατι το e!entertainment προβαλει πλεον τις περισσοτερες εκπομπες σε 4:3 καδρο;

κύριοι της νοβα σημερα η μεταδοση του τουρνουα της κωνσταντινούπολης από το ns4 ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. το justin tv μπροστά της μοιάζει με high definition. ευτυχώς που πληρώνουμε εσάς και υπάρχει και το cnn turk για να βλέπουμε εικονα της προκοπής. και πάλι πολλά συγχαρητήρια για την απίστευτη θολούρα σας.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗ ΝΟΒΑ

κύριοι της νοβα σημερα η μεταδοση του τουρνουα της κωνσταντινούπολης από το ns4 ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. το justin tv μπροστά της μοιάζει με high definition. ευτυχώς που πληρώνουμε εσάς και υπάρχει και το cnn turk για να βλέπουμε εικονα της προκοπής. και πάλι πολλά συγχαρητήρια για την απίστευτη θολούρα σας.
Και 4:3 εε :rifle:

Απιστευτα κακη εικονα... εντελως απαραδεκτη....

Το μπορουμε να κανουμε γιαυτο ?
Ισως μια ομαδικη καταγγελια ?

Τα novasports γενικότερα πρέπει να είσαι ήρωας να τα παρακολουθήσεις, εκτός από το 1 & 2 πού η εικόνα είναι απλά ανεκτή.. Στα novacinema είναι πιο παλέψιμη η κατάσταση.

Χθες ο αγώνας Πανιώνιος - ΑΕΚ που μεταδόθηκε από το NS2 είχε κατά την γνώνη μου αθλία εικόνα (αφού το 0-0 φαινόταν λες και το έχει γράψει εκτυπωτής ακίδων, με τελίτσες). Σήμερα το είχε σε επανάληψη το NS1 (λογικά και το NS-HD) και η εικόνα ήταν απείρος καλύτερη. Να υποθέσουμε ότι η χάλια εικόνα στο NS2 έχει να κάνει με το bit rate του αναμεταδότη;

Όταν δείχνει το NS-HD αγώνα σε επανάληψη που δεν μεταδόθηκε ζωντανά σε HD, αυτός είναι σε upscale ή η παραγωγή όλων των αγώνων γίνεται σε HD και τους βλέπουμε στα άλλα κανάλια σε downscale;