Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση/διευκρίνιση ποιος τρόπος έχει καλύτερο σήμα το δορυφορικό ή μέσω internet?

Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση/διευκρίνιση ποιος τρόπος έχει καλύτερο σήμα το δορυφορικό ή μέσω internet?

Ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

Μέσω ιντερνετ (ευρυζωνικό το λένε αυτοί) έχει ποιότητα εικόνας HD μόνο αν έχεις VDSL 30 ή 50.Διαφορετικά είναι SD.

Και εγώ που έχω ευριζωνικο μην νομίζεται η ποιότητα είναι ώρες ώρες μπιτ χάλια και ωρε ώρες καλή. Τέλεια όπως όφειλε δεν είναι ποτέ

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε τι τιμή το πήρες το ευρυζωνικό?

Ούτε που θυμάμαι τοσες αλλαγές που έκανα. Συνολικά fiber 30 + cosmote TV + booster + multiview μου βγαίνει 124 το διμηνο

Ούτε που θυμάμαι τόσες αλλαγές που έκανα. Συνολικά fiber 30 + cosmote TV + booster + multiview μου βγαίνει 124 το δίμηνο

62 ευρώ το μήνα για όλα αυτά? Έχεις και κινητό στον ΟΤΕ? Με το booster και την ευρυζωνική τηλεόραση ποιο router σου έδωσαν?

62 ευρώ το μήνα για όλα αυτά? Έχεις και κινητό στον ΟΤΕ? Με το booster και την ευρυζωνική τηλεόραση ποιο router σου έδωσαν?
Εχω και κινητό μαζί τους ναι αλλά νομίζω η έκπτωση περνάει στο κινητό όχι στο σταθερό... Για το cinema pack μιλάμε όχι το full. To HA35

Μια τελευταία ερώτηση και σε αφήνω στην ησυχία σου. Τη γνώμη έχεις για το router σου. Έχει καλή εμβέλεια?

Αν έννοεις το WiFi του είναι νορμάλ. Αν εννοείς το dsl του τότε να σου πω ότι κλειδώνει πολύ πιο ψηλά από το speedport

Εγώ ανανέωσα γιατί θέλω να βλέπω πρεμιέρ και γιατί το έκλεισα με 15 ευρώ. Τόσο απλά.

Τώρα βέβαια όλοι αυτοί που υπερασπίζονται την πλατφόρμα του ΟΤΕ δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδρούν σε παράπονα που έχουν λογική βάση και που δεν κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ στο να γίνουν πράξη.

1. Καλύτερη κατανομή των καναλιών στους αναμεταδότες με βάση τις προσθαφαιρέσεις καναλιών.

2. Prioritize στην prime ζωνη. Αφού όπως λέτε δε δίνουν μεγάλη σημασία στην ποιότητα οι περισσότεροι συνδρομητές , τι πιο εύκολο να καλύψει με ΤΕΛΕΙΑ εικόνα 2-3 γεγονότα κάθε μέρα στην prime ζώνη μειώνοντας ΕΛΑΧΙΣΤΑ την ποιότητα στα υπόλοιπα. Με ένα σμπάρο , δυο τρυγόνια.

3. Αυτός ο 8ος αναμεταδότης υπάρχει ή μας κοροϊδεύουν;;

Πάντως έχουμε φτάσει 10 Δεκέμβρη και δεν βλέπω τις HD εκδόσεις των ελληνικών καναλιών να έρχονται...

Πάντως έχουμε φτάσει 10 Δεκέμβρη και δεν βλέπω τις HD εκδόσεις των ελληνικών καναλιών να έρχονται...

Ναι τι γίνεται με αυτό το θέμα

Ναι τι γίνεται με αυτό το θέμα

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Εγώ ανανέωσα γιατί θέλω να βλέπω πρεμιέρ και γιατί το έκλεισα με 15 ευρώ. Τόσο απλά.
...

Αν και δεν μου αρέσει να ταΐζω τρολ, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Έβαλες βύσμα (εσύ το είπες) για να ανανεώσεις με 15 και μετά κάνεις παράπονα. Τόση ανωτερότητα δηλαδή. Αν δεν σου άρεσει η εικόνα ας μην ανανέωνες ούτε με 15. Αλλά νότιο βαλκάνιοι είμαστε εδώ και πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος έτσι μάθαμε. Γιατί με τίποτα δεν θα γίνει πιστευτό αν πεις πως θα έδινες παραπάνω χρήματα ΑΝ είχε καλύτερη εικόνα. Αυτή την εικόνα έχει ο OTE αν δε σου αρέσει βάλε sky sport και βλέπε premier. Αυτές τις λύσεις που προτείνεις πάρε τηλέφωνο (ακόμα και την άκρη που χρησιμοποίησες για να ανανεώσεις, εκτός αν εκεί κάνεις το κορόιδο για να πάρεις το 15ευρω χωρίς να χάσεις την δυνατότητα και για το μέλλον) και πες τις εκεί που ίσως πιάσουν τρόπο εδώ είναι φωνή βοώντος ... η πιο σωστά τρολάρισμα.

Αυτά τα ολίγα και πριν βιαστείς να μου κολλήσεις ετικέτα του υποστηρικτή του ΟΤΕ απλά λέω ότι τις έχω χ..σμένες πατόκορφα όλες τις Α.Ε. και δεν τις υποστηρίζω, απλά με ενοχλεί η μόνιμη γκρίνια σε επίπεδο τρολαρίσματος.

ΥΓ Συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τον τρόπο μου αλλά όλα έχουν ένα όριο. Καθώς κι αν διαχείριση κρίνει ότι αυτό που έγραψα προσέβαλε άλλο μέλος και είναι λόγος αποβολής κανένα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Αν και δεν μου αρέσει να ταΐζω τρολ, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Έβαλες βύσμα (εσύ το είπες) για να ανανεώσεις με 15 και μετά κάνεις παράπονα. Τόση ανωτερότητα δηλαδή. Αν δεν σου άρεσει η εικόνα ας μην ανανέωνες ούτε με 15. Αλλά νότιο βαλκάνιοι είμαστε εδώ και πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος έτσι μάθαμε. Γιατί με τίποτα δεν θα γίνει πιστευτό αν πεις πως θα έδινες παραπάνω χρήματα ΑΝ είχε καλύτερη εικόνα. Αυτή την εικόνα έχει ο OTE αν δε σου αρέσει βάλε sky sport και βλέπε premier. Αυτές τις λύσεις που προτείνεις πάρε τηλέφωνο (ακόμα και την άκρη που χρησιμοποίησες για να ανανεώσεις, εκτός αν εκεί κάνεις το κορόιδο για να πάρεις το 15ευρω χωρίς να χάσεις την δυνατότητα και για το μέλλον) και πες τις εκεί που ίσως πιάσουν τρόπο εδώ είναι φωνή βοώντος ... η πιο σωστά τρολάρισμα.

Αυτά τα ολίγα και πριν βιαστείς να μου κολλήσεις ετικέτα του υποστηρικτή του ΟΤΕ απλά λέω ότι τις έχω χ..σμένες πατόκορφα όλες τις Α.Ε. και δεν τις υποστηρίζω, απλά με ενοχλεί η μόνιμη γκρίνια σε επίπεδο τρολαρίσματος.

ΥΓ Συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τον τρόπο μου αλλά όλα έχουν ένα όριο. Καθώς κι αν διαχείριση κρίνει ότι αυτό που έγραψα προσέβαλε άλλο μέλος και είναι λόγος αποβολής κανένα πρόβλημα.

Για την εικόνα έχεις να μας πεις κάτι ή μονο θέλεις να ασχοληθείς μαζί μου;
Μήπως για το νέο αναμεταδότή που ακόμα έρχεται;;
Γιατί στο θέμα "ποιότητα" εικόνας κοσμοτέ τιβι είσαι αλλά μιας και δε σε αποσχολεί η εικόνα , ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΣ;;
Άσε μας να κάνουμε τα παράπονά μας ΟΠΟΥ και ΟΠΩΣ θέλουμε...

Αντί να ζητήσεις συγνώμη από εμένα που μου επιτίθεσαι , ζητάς συγνώμη από τους υπολοίπους και δέχεσαι και να τιμωρηθείς;
Ούτε το κουμπί report δεν πατάω σε τέτοιες περιπτώσεις ,ζήστο μόνος σου... :shot:

#Looter #tazio βρείτε τα άγιες μέρες..... Δεν κάνει...... Πιείτε ένα τσιπουράκι και φάτε ένα μελομακάρονο να χαλαρώσετε...... Τσακωθείτε ξανά μετά τις γιορτές... Τώρα φάτε.... :-P

#Looter #tazio βρείτε τα άγιες μέρες..... Δεν κάνει...... Πιείτε ένα τσιπουράκι και φάτε ένα μελομακάρονο να χαλαρώσετε...... Τσακωθείτε ξανά μετά τις γιορτές... Τώρα φάτε.... :-P
Όλες οι ημέρες ίδιες είναι αδελφέ. Δεν τσακώνομαι με κανένα, έγραψα αυτό που πιστεύω. Απλά όταν κάποια πράγματα όταν επαναλαμβάνονται, καταντάνε αηδία κατά το κοινώς λεγόμενο. Καλημέρα.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Δεν ξέρω απο που προκύπτει ότι το ευρυζωνικό εχει καλύτερη ποιότητα.Εγώ πρόσφατα με την καινούργια ανανέωση γύρισα σε δορυφορικό λόγο τιμής και έχω να πω οτι η ποιότητα είναι ανώτερη του ευρυζωνικού.

Δεν αξίζει το ο ευριζωνικο σου τρώει από την γραμμή ταχύτητα καλύτερα δορυφορικό να έχεις όλοι την ταχύτητα για κατέβασμα η ότι άλλο θες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν αξίζει το ο ευριζωνικο σου τρώει από την γραμμή ταχύτητα καλύτερα δορυφορικό να έχεις όλοι την ταχύτητα για κατέβασμα η ότι άλλο θες

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχεις όμως τις άλλες υπηρεσίες της υβριδικης.

Έχεις τις ίδιες υπηρεσίες με το ευρυζωνικό απο την στιγμή που συνδέθηκες με το internet.