Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Αν και δεν μου αρέσει να ταΐζω τρολ, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Έβαλες βύσμα (εσύ το είπες) για να ανανεώσεις με 15 και μετά κάνεις παράπονα. Τόση ανωτερότητα δηλαδή. Αν δεν σου άρεσει η εικόνα ας μην ανανέωνες ούτε με 15. Αλλά νότιο βαλκάνιοι είμαστε εδώ και πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος έτσι μάθαμε. Γιατί με τίποτα δεν θα γίνει πιστευτό αν πεις πως θα έδινες παραπάνω χρήματα ΑΝ είχε καλύτερη εικόνα. Αυτή την εικόνα έχει ο OTE αν δε σου αρέσει βάλε sky sport και βλέπε premier. Αυτές τις λύσεις που προτείνεις πάρε τηλέφωνο (ακόμα και την άκρη που χρησιμοποίησες για να ανανεώσεις, εκτός αν εκεί κάνεις το κορόιδο για να πάρεις το 15ευρω χωρίς να χάσεις την δυνατότητα και για το μέλλον) και πες τις εκεί που ίσως πιάσουν τρόπο εδώ είναι φωνή βοώντος ... η πιο σωστά τρολάρισμα.

Αυτά τα ολίγα και πριν βιαστείς να μου κολλήσεις ετικέτα του υποστηρικτή του ΟΤΕ απλά λέω ότι τις έχω χ..σμένες πατόκορφα όλες τις Α.Ε. και δεν τις υποστηρίζω, απλά με ενοχλεί η μόνιμη γκρίνια σε επίπεδο τρολαρίσματος.

ΥΓ Συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τον τρόπο μου αλλά όλα έχουν ένα όριο. Καθώς κι αν διαχείριση κρίνει ότι αυτό που έγραψα προσέβαλε άλλο μέλος και είναι λόγος αποβολής κανένα πρόβλημα.

Σωστός ο παίχτης Πέστα για να μη τα ξαναπω...
Απλα πρέπει να αποδεχτεις οτι κάποιοι άνθρωποι, αρκετοί θα έλεγα, είναι αυτό που λέμε "η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, δεν υπάρχει γιατρειά"...
Εγώ το έχω αποδεχτεί κ γιαυτό σε μερικά σχόλια απλα τα προσπερναω δε τα διαβάζω καν γιατί αρχίζω κ γελαω μόνος μου...

Έχει δεν έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας το ευρυζωνικό, χίλιες φορές μέσω δορυφόρου και λόγω τιμής και λόγω του ότι μπαίνει γκολ,πανηγυρίζει ο γείτονας και ο κόσμος στις καφετέριες και εσύ είσαι ακόμα στην προηγούμενη φάση...

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Έχει δεν έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας το ευρυζωνικό, χίλιες φορές μέσω δορυφόρου και λόγω τιμής και λόγω του ότι μπαίνει γκολ,πανηγυρίζει ο γείτονας και ο κόσμος στις καφετέριες και εσύ είσαι ακόμα στην προηγούμενη φάση...
Και το βασικό έχεις ελεύθερη γραμμή ίντερνετ

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω τώρα την ποιότητα στο σπορτ3 ζωντανό Ολυμπιακός Μίλαν και δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω η να γελάω με την ποιότητα. Δε βλέπετε κυριολεκτικά.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τρομερή θολούρα φίλε. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με δαύτους.

Τρομερή θολούρα φίλε. Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με δαύτους.
Απλά κορόιδα...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι τα 2 τελευταία σαββατοκύριακα η εικόνα στα παιχνίδια της μπουνδεσλιγας ήτανε αρκετά καλή...

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Βλέπω τώρα την ποιότητα στο σπορτ3 ζωντανό Ολυμπιακός Μίλαν και δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω η να γελάω με την ποιότητα. Δε βλέπετε κυριολεκτικά.

Σε 32αρα που το είχαμε σε φίλου Samsung είχε άψογη ποιότητα. Μικρή οθόνη βέβαια.

υπομονη παιδια..... η cosmote το Σ/κ θα ενεργοποιηση τον 8ο αναμεταδοτη και συμφωνα με τον νοστραδαμο πρωχωρα αμεσα σε ενεργοποιηση 4 ακομα με σκοπο την μεταδοση 3 UHD καναλιων και την μεταβαση σε full HD ολων των καναλιων της..............!!!! :music-smiley-005:

υπομονη παιδια..... η cosmote το Σ/κ θα ενεργοποιηση τον 8ο αναμεταδοτη και συμφωνα με τον νοστραδαμο πρωχωρα αμεσα σε ενεργοποιηση 4 ακομα με σκοπο την μεταδοση 3 UHD καναλιων και την μεταβαση σε full HD ολων των καναλιων της..............!!!! :music-smiley-005:
Εγώ για 4K άκουσα...

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Σε 32αρα που το είχαμε σε φίλου Samsung είχε άψογη ποιότητα. Μικρή οθόνη βέβαια.
Φαντάζομαι κάνεις πλάκα. 32αρα; φυσικά και θα είναι άψογη η εικόνα. Και ο αντ1 άψογος θα είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Φαντάζομαι κάνεις πλάκα. 32αρα; φυσικά και θα είναι άψογη η εικόνα. Και ο αντ1 άψογος θα είναι.

Δεν εχεις αδικο απλα εγραψα αυτο που ειδα. Σε φιλο ημουν εκει ειδαμε παοκ και ολυμπιακο μια χαρα ποιοτητα. Προφανως ομως σε μεγαλυτερες ιντσες θα εκαναν μπαμ τα artifacts.

Τσεκαρα λιγο τα HD που μπηκαν σε 55αρα και δειχνουν εξαιρετικα. Το δε σταρ εχει την καλυτερη ποιοτητα. Καιρος ηταν να μπουνε αργησαν κοντα 2 χρονια. Αν μπει νεος αναμεταδοτης θα δουμε ωραια πραγματα σε bitrate και στα cinema καναλια. Απο sports δεν γνωριζω εχω μονο cinema pack οποτε μονο απο αποψεις απο φιλους εχω.

Πάλι πάλι στο πηγάδι κατουρισαμε εμείς.... Και πληρώνουμε και παραπάνω :)

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως ξεκίνησε και ο 8ος αναμεταδότης;;
ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΟΛΟΥΡΑ!!!:aktion033::aktion033:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Ακριβως... Σε 65αρα 4K LG στραβωνομαι οταν παρακολουθω μη HD προγραμμα....Η ποιοτητα του Netflιx 4Κ σκιζει...

Άντε επιτέλους κάτι καλό.
Απλά να αναφέρω όμως και ότι αυτή την στιγμή πχ στον Αντ1 έχει Κωνσταντίου και Ελένης, το σταρ ντετέκτιβ Μονκ κτλ παλιά προγράμματα δηλαδή που η ποιότητα τους δεν είναι καλή. Λογικά σε καμία καινούρια ταινία ή στο live πρόγραμμα όπως ειδήσεις και πρωιναδικα θα δούμε διάφορα ε?

το κωνσταντίνου και ελένης δεν γίνεται να μεταδοθεί σε hd αφού γυρίστηκε σε VHS, στο σταρ το ντετέκτιβ Μονκ είναι σε native HD.Πρωιναδικα ψυχαγωγικά σε native HD μόνο σε open ant1 και star, ειδήσεις και ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές σε native HD μόνο στο open.

το κωνσταντίνου και ελένης δεν γίνεται να μεταδοθεί σε hd αφού γυρίστηκε σε VHS, στο σταρ το ντετέκτιβ Μονκ είναι σε native HD.Πρωιναδικα ψυχαγωγικά σε native HD μόνο σε open ant1 και star, ειδήσεις και ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές σε native HD μόνο στο open.

Το ερτ δεν εχει native hd σε ειδήσεις και ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές?

Έχει κάποιος συγκριτικά στοιχεία, bitrate κυρίως, για τα ελληνικά hd ανάμεσα σε cosmote και digea;