Αν και δεν μου αρέσει να ταΐζω τρολ, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Έβαλες βύσμα (εσύ το είπες) για να ανανεώσεις με 15 και μετά κάνεις παράπονα. Τόση ανωτερότητα δηλαδή. Αν δεν σου άρεσει η εικόνα ας μην ανανέωνες ούτε με 15. Αλλά νότιο βαλκάνιοι είμαστε εδώ και πίτα ολόκληρη και σκύλος χορτάτος έτσι μάθαμε. Γιατί με τίποτα δεν θα γίνει πιστευτό αν πεις πως θα έδινες παραπάνω χρήματα ΑΝ είχε καλύτερη εικόνα. Αυτή την εικόνα έχει ο OTE αν δε σου αρέσει βάλε sky sport και βλέπε premier. Αυτές τις λύσεις που προτείνεις πάρε τηλέφωνο (ακόμα και την άκρη που χρησιμοποίησες για να ανανεώσεις, εκτός αν εκεί κάνεις το κορόιδο για να πάρεις το 15ευρω χωρίς να χάσεις την δυνατότητα και για το μέλλον) και πες τις εκεί που ίσως πιάσουν τρόπο εδώ είναι φωνή βοώντος ... η πιο σωστά τρολάρισμα.
Αυτά τα ολίγα και πριν βιαστείς να μου κολλήσεις ετικέτα του υποστηρικτή του ΟΤΕ απλά λέω ότι τις έχω χ..σμένες πατόκορφα όλες τις Α.Ε. και δεν τις υποστηρίζω, απλά με ενοχλεί η μόνιμη γκρίνια σε επίπεδο τρολαρίσματος.
ΥΓ Συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για τον τρόπο μου αλλά όλα έχουν ένα όριο. Καθώς κι αν διαχείριση κρίνει ότι αυτό που έγραψα προσέβαλε άλλο μέλος και είναι λόγος αποβολής κανένα πρόβλημα.
Σωστός ο παίχτης Πέστα για να μη τα ξαναπω...
Απλα πρέπει να αποδεχτεις οτι κάποιοι άνθρωποι, αρκετοί θα έλεγα, είναι αυτό που λέμε "η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, δεν υπάρχει γιατρειά"...
Εγώ το έχω αποδεχτεί κ γιαυτό σε μερικά σχόλια απλα τα προσπερναω δε τα διαβάζω καν γιατί αρχίζω κ γελαω μόνος μου...