Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: ΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ TV BOX ANDROID ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Δυστυχώς δεν εχει επιλογή.. Όταν παίρνει σημα hdr αναβει η ένδειξη πανω δεξια στην τιβί.. Το android box έχει μόνιμο σήμα hdrσε όλα τα κανάλια

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να αναφερω Επίσης ότι μιλωντας με το τεχνικό τμήμα μου αναφέρθηκε η υπεροχη του δορυφορικού σήματος έναντι του over the box...εν αναμονή άκυρωσης λοιπον και επιστροφής στο δορυφορο

Το παρόν ενσωματόνεται στο θέμα της ποιότητας εικόνας της cosmote tv. Δεν υπάρχει ανάγκη για δεύτεορ νήμα με την ίδια θεματολογία.

Να αναφερω Επίσης ότι μιλωντας με το τεχνικό τμήμα μου αναφέρθηκε η υπεροχη του δορυφορικού σήματος έναντι του over the box...εν αναμονή άκυρωσης λοιπον και επιστροφής στο δορυφορο

Αν ισχύει αυτό, τότε γιατί το έβγαλαν το ott?

Από όσο έχω καταλάβει, πρόκειται για διαφορετική υποδομή σε σχέση με την IPTV ροή multicast που συνυπάρχει. Φαντάζομαι πως λόγω φύσης unicast και variable bitrate που έχει εγγενώς, τα ελάχιστα όρια που θέτονται θα είναι μικρά, με αποτέλεσμα σημαντικά επιβαρυμένη εικόνα.

Θα σας πρότεινα λίγη υπομονή, μπορεί το VBR να είναι υπερευαίσθητο σε λάθη της σύνδεσης ή κατά περιόδους μειωμένο διαθέσιμο bandwidth με αποτέλεσμα να ρίχνει το bitrate, για όσους έχετε τέτοιο πρόβλημα.

Κατά τα άλλα, είναι εξαιρετικά πιο εύκολο σε μια τέτοια υπηρεσία να θέσεις μεγαλύτερα όρια στο bitrate με φυσικά καλύτερη εικόνα εν αντιθέσει με τον δορυφόρο. Όντας αρχές, θα υπάρχει μια επιφυλακτικότητα ως προς όλα αυτά μιας και το scaling που μπορεί να απαιτηθεί, υπάρχει περίπτωση να είναι αναντοίστοιχο των δυνατοτήτων αυτή τη στιγμή.

Θάνος φωτο η μας τρολαρεις η δεν είχες νοβα ποτέ η κάτι άλλο πάει λάθος.
Έχοντας ένα διάστημα και τα 2 σε ίδια τηλεόραση ή διαφορά υπέρ της νοβα είναι χαοτική μέχρι και η γυναίκα μου το κατάλαβε πού πολλές φορές αν δεν το αλλάξω στα επίγεια από sd σε HD μπορεί να μην δώσει σημασία στη διαφορά εικόνας.
Και όπως το έχουμε πει και πολλοί άλλοι...

#ΘΑΝΟΣ_ΦΩΤΟ θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις...μπέσα... Πρέπει να είσαι ο ένας και μοναδικός που λέει ότι η εικόνα της Cosmote Tv είναι καλύτερη από της Nova...

εχει ο πατερας μου νοβα και ξερω..τωρα με το να με πεισεις με το ζορι...οχι δε θα το κανω.στο ξαναλεω και σε κινητο που εχω και και τα 2 go κοσμοτε και νοβα καμια σχεση.ισως στην τηλεοραση επειδη του πατερα μου ειναι παλια να μη δειχνει τοσο καλη αναλυση στη νοβα

Εγω παντως που βλεπω τα δυο go σε lg oled 65αρα το novago ειναι κλασεις ανωτερο απο του οτε. Της νοβα ειναι πολυ πιο ευκρινες και με καλυτερη κινηση ενω του οτε ειναι θολη αναλυση και με σπασμενα frame. Ελπιζω το νεο ott του οτε να ειναι καλυτερο.

polakis, συγκρίνεις δύοπ εφαρμογές που δεν είναι φτιαγμένες να τρέχουν σε box-άκια.

polakis, συγκρίνεις δύοπ εφαρμογές που δεν είναι φτιαγμένες να τρέχουν σε box-άκια.

Ναι το γνωριζω απλα λεω οτι απο αυτο που βλεπω σε τηλεοραση, το novago ειναι σαφως καλυτερο

Λογικό γιατί το Cosmote tv go δεν δουλεύει απόλυτα σωστά σε όλα τα tv box. Αλλά η ποιότητα της εικόνας και το bitrate είναι σαφώς μεγαλύτερα.

To θεμα ειναι αν ειναι καλυτερο του go. Αν ναι τοτε ειναι μια προοδος

Δεν έχει καμία σημασία. Το go είναι φτιαγμένο για τις 10 ίντσες. Σε όλο το φόρουμ σκίζεις τα ιμάτια σου για το go, τα αθλητικά, θέαση εν παραλλήλω κλπ. Το go δεν είναι για να το βάλεις στην 65άρα. Όποιος θέλει να βλέπει σε πολλαπλές τηλεοράσεις υπάρχει το multiroom.

Δεν έχει καμία σημασία. Το go είναι φτιαγμένο για τις 10 ίντσες. Σε όλο το φόρουμ σκίζεις τα ιμάτια σου για το go, τα αθλητικά, θέαση εν παραλλήλω κλπ. Το go δεν είναι για να το βάλεις στην 65άρα. Όποιος θέλει να βλέπει σε πολλαπλές τηλεοράσεις υπάρχει το multiroom.

Εγω μια χαρα βλεπω παντως, δεν με ενοχλει. Ειναι και τσαμπα...

Βλέπεις με την ανοχή της εταιρίας, για όσο συνεχίσεις να βλέπεις.

Ειπε κανεις κατι διαφορετικο; 4 χρονια παντως βλεπω. Και οπως φαινεται θα συνεχισω να βλεπω και με smart tv app επισημα στην tv πλεον...

Πολύ καλή εικόνα τώρα στο Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα... Δεν μπορώ να σε πιάσω πουθενά ρε Cosmote... Ούτε που ξέρω τι και πως...