Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

υπάρχει κάποιος από τους δυο (nova/cosmote) που να μην έχει κάποιο studio καθόλου ούτε για πρώτη ούτε για δεύτερη προβολή;
επίσης η δεύτερη προβολή μετά από πόσο καιρό σημαίνει ότι μπορεί να παιχτεί μια ταινία;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

ΟΤΕ έχει σε πρώτη προβολή Disney Universal Paramount και σε δεύτερη προβολή Fox. Επίσης έχει όλες τις ταινίες μετά το cinema πει πληρωμή στο video club του με φθηνότερη χρέωση από το iTunes* σε hd. Η νόβα έχει τη Fox πρώτη προβολή τη Sony και τη Warner.
Η νοβα εχει και την mgm και δευτερη προβολη ειχε ταινιες της uniuversal (δεν ξερω αν αλλαξε αυτο).

Αυτή την στιγμή στο sport4 στον αγώνα της ΑΕΚ , πρέπει η ανάλυση να είναι 800/600 .
Μία θολούρα λες κ βλέπεις παιχνίδι από την δεκαετία του 30.

Συνεχίζει η απαράδεκτη εικόνα στα περισσότερα κανάλια της Cosmote και ας έβαλαν καινούριο αναμεταδότη...... Αίσχος.. Τα μάτια μας....

όντως η εικόνα απαράδεκτη, σαν να είναι τα χρώματα ξεπλυμένα , πάντως σίγουρα δεν είναι Full HD αυτό απλώς το πλασάρουν για HD.
Επειδή είμαι χρόνια συνδρομητής παλιότερα η εικόνα ήταν καλύτερη από την Νόβα.
Σύγκριση με εικόνα από full HD εξωτερικού δεν υπάρχει σύγκριση.

Παιδες, να κανω μια ερωτηση? Μιλατε για δορυφορικο οταν λετε για προβλημα στην ποιοτητα ή μεσω ευρυζωνικης? Γιατι μεσω δορυφορου δεν εχω παρατηρησει ποτε προβληματα στην εικονα.
Υποψιν παρακολουθω Cosmote σε 65αρα Samsung 4Κ εισαγωγικο μοντελο που δε φημιζεται κιολας για το upscaling οποτε αν ηταν χαλια, χαλια θα το εβλεπα. Οταν δε, δοκιμασα να δω χθες λιγο πριν ξεκινησει το Ξανθη Ολυμπιακος, το μπασκετ στην ERT HD μου βγηκαν τα ματια.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

εγώ προσωπικά για δορυφορικό μιλάω.

Re: Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

εγώ προσωπικά για δορυφορικό μιλάω.

Εισαι σιγουρος οτι εχεις κεντραρει καλα τον δορυφορο? Γιατι με δορυφορο που εχω εδω και 7-8 χρονια παιζει μια χαρα. Δεν επαιζε καλα οταν ειχε σπασει η βαση του feeder και δεν το ειχα καταλαβει με αποτελεσμα παροτι το πιατο ηταν κεντραρισμενο τελεια, η εικονα ηταν χαλια. Καλα οκ, μερικες φορες δεν επαιζε καν αλλα σπανια τοσο χαλια. Αλλαξα βαση στο feeder και εχω παλι μια χαρα εικονα.

Στη ψηφιακή μετάδοση, είτε βλέπεις είτε δεν βλέπεις. Δεν παίζει κανένα ρόλο το κεντράρισμα του πιάτου όσον αφορά τη ποιότητα της εικόνας.

Επιπλέον, η ευρυζωνική σύνδεση, έχει σημαντικά καλύτερη ποιότητα εικόνας. Όλα τα κανάλια έχουν σταθερό bitrate ~8,5Mbps.

#Geoav75 μόνο σου τα λες..... είπες μόλις έβαλα στο ERTsports σου βγήκαν τα μάτια.... Επειδή τυχαίνει να έχω και Cosmote Tv και Nova, σε ενημερώνω ότι στη Nova το ERTsports κλάσεις ανώτερο...στην Cosmote δεν βλέπεται....

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

#Geoav75 μόνο σου τα λες..... είπες μόλις έβαλα στο ERTsports σου βγήκαν τα μάτια.... Επειδή τυχαίνει να έχω και Cosmote Tv και Nova, σε ενημερώνω ότι στη Nova το ERTsports κλάσεις ανώτερο...στην Cosmote δεν βλέπεται....

Δε ρωτησες ΠΟΥ εβαλα να δω το ERTSports. Δεν το εβαλα να το δω μεσω Cosmote αλλα μεσω της κεραιας της TV αρα ασχετη η αποδοση με τον Cosmote. Δε σκεφτηκα να κοιταξω για να ειμαι ειλικρινης αν εκεινη τη στιγμη στον Cosmote το εδειχνε καλυτερα αλλα οκ δε με ενδιαφερει. Αυτο που ηθελα να δειξω ηταν οτι στην 65αρα αν το σημα ή η αναλυση δεν ειναι καλη, η εικονα ειναι χαλια. Αρα για να βλεπω τοσο καλη εικονα στον CosmoteTV προφανως δεν ειναι χαλια.

Στη ψηφιακή μετάδοση, είτε βλέπεις είτε δεν βλέπεις. Δεν παίζει κανένα ρόλο το κεντράρισμα του πιάτου όσον αφορά τη ποιότητα της εικόνας.

Επιπλέον, η ευρυζωνική σύνδεση, έχει σημαντικά καλύτερη ποιότητα εικόνας. Όλα τα κανάλια έχουν σταθερό bitrate ~8,5Mbps.

Εδωσα συγκεκριμενο παραδειγμα που ανεφερα οτι εχανε το σημα οντως μερικες φορες αλλα και οταν δεν το εχανε η εικονα πολλες φορες ηταν θολη (αυτο τωρα το αναφερω) ενω οταν εφτιαξα τη βαση του feeder η εικονα δεν ξαναετυχε να ειναι θολη. Τεσπα δε θα επιμεινω δεν ειμαι ειδικος, ανεφερα τι ειδα.

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα μια τηλεόραση 43" 4κ, και όπως αναμενόταν, η εικόνα στα ελληνικά κανάλια είναι απαράδεκτη. Κάτοικος Κρήτης και απ' ότι διάβασα η digea εδώ στέλνει SD. Επειδή έχω μπερδευτεί θα μπορούσε κάποιος να κατατάξει τις παρακάτω επιλογές καθαρά και μόνο με κριτήριο την εικόνα στα ελληνικά κανάλια;

-Nova δορυφόρο
-Nova ευρυζωνική
-cosmote δορυφόρο
-cosmote ευρυζωνική

Να προσθέσω οτι η ταχύτητα σύνδεσης στο ιντερνετ ειναι 24, με άγνωστο το πότε θα έχουμε δυνατότητα για vdsl.

Ευχαριστώ!

#ru7402 η μόνη πλατφόρμα που έχει όλα τα Ελληνικά εκτός Digea σε HD είναι η Cosmote. Αλλά δεν θα τρελαθείς και από την ποιότητα... Θα είναι όμως καλύτερα από το απλό SD.

Και θα έχω διαφορά μεταξύ ευρυζωνικής ή δορυφορικής? Αναφέρομαι πάντα στα ελληνικά κανάλια.

Περίμενε από Δευτέρα να βγει το Android box της Cosmote και πάρτο...απλά να ξέρεις ότι μέσω ίντερνετ υπάρχει καθυστέρηση στην εικόνα κάποια δευτερόλεπτα...π.χ. μπορεί να βλέπεις μεθαύριο Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός και να πανηγυρίζουν στο καφενείο δίπλα από σένα κι εσύ να το δεις μετά από 25-30 δευτερόλεπτα... Για τα επίγεια πάντως πιστεύω θα έχει καλύτερη εικόνα...

Περίμενε από Δευτέρα να βγει το Android box της Cosmote και πάρτο...απλά να ξέρεις ότι μέσω ίντερνετ υπάρχει καθυστέρηση στην εικόνα κάποια δευτερόλεπτα...π.χ. μπορεί να βλέπεις μεθαύριο Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας και να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός και να πανηγυρίζουν στο καφενείο δίπλα από σένα κι εσύ να το δεις μετά από 25-30 δευτερόλεπτα... Για τα επίγεια πάντως πιστεύω θα έχει καλύτερη εικόνα...

πραγματικά πολύ σπαστικό αυτό.
εμένα μου χτυπάει ειδοποίηση στο κινητό και μετά βλέπω το γκολ στο streaming μέσω kodi.

άσε που όπως και να το κάνουμε δεν είναι live, είναι μαγνητοσκοπημένη η μετάδοση...!!! :flipout:

Πάντως από τη μεν παραπονιέστε για την ποιότητα των καναλιών των δορυφορικών καναλιών και από την άλλη απορρίπτεται την IPTV γιατί έχει 20 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Δηλαδή τι ακριβώς ψάχνετε;

Πάντως από τη μεν παραπονιέστε για την ποιότητα των καναλιών των δορυφορικών καναλιών και από την άλλη απορρίπτεται την IPTV γιατί έχει 20 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Δηλαδή τι ακριβώς ψάχνετε;

Η καθυστέρηση ενοχλεί μόνο στα αθλητικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk