Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,095
Έχω πρόσβαση μόνο στο απλό ΕΟΝ (όχι ΕΟΝ+) που έχει μόνο το novasports start, όχι τα υπόλοιπα αθλητικάΌποτε μπορέσεις κάνει και μια σύγκριση και στα COSMOTE
Οκ κανένα θέμα!Έχω πρόσβαση μόνο στο απλό ΕΟΝ (όχι ΕΟΝ+) που έχει μόνο το novasports start, όχι τα υπόλοιπα αθλητικά
Δορυφορικό ή εφαρμογές;Παιδιά μόλις γύρισα σπίτι και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να συγκρίνω τα novasports από την eon και από την cosmote στην 55 άρα oled μου και όπως λένε όλοι η εικόνα τους είναι σαφώς καλύτερη στην Κοσμοτε.
Σορι,παρέλειψα να το διευκρινίσω,από τις εφαρμογές της τηλεόρασης.Αργοτερα που θα συμμαζέψω σπίτι και παιδιά θα δω και στο δορυφορικο nova πως παίζουν τα Κοσμοτεσπορτς.Δορυφορικό ή εφαρμογές;
Κοίτα ,για κάποιο λόγο,πιθανόν εξαιτίας της τηλεόρασης η των εφαρμογών εγώ δεν έχω ευχαριστηθεί ποτέ ποιότητα εικόνας στα streaming πακέτα των παροχων.Η διαφορά όμως είναι εμφανής.Δοκιμασες σε μεγάλη οθόνη;Eγω εξακολουθω να λεω οτι ειστε υπερβολικοι για τη νοβα στην κοσμοτε αλλα οκ ποιος ειμαι εγω για να σας αλλαξω αποψη.
Αν λες για τον δορυφόρο ναι οκ αλλά στην εφαρμογή είναι πολύ καλή η εικόνα.Eγω εξακολουθω να λεω οτι ειστε υπερβολικοι για τη νοβα στην κοσμοτε αλλα οκ ποιος ειμαι εγω για να σας αλλαξω αποψη.
Eγω που τσεκαρα χθες σε λαπτοπ τα νοβα στην κοσμοτε και στη νοβα δεν ειδα πραγματικα την απιστευτη διαφορα που λετε.Και οι εικονες που ανεβασε ο φιλος πριν δεν φαινεται η τρομακτικη διαφορα.Το μονο προβλημα τους ηταν το delay που ηταν γυρω στα 15 sec μπροστα η κοσμοτε το οποιο αμεσα το πηρανε χαμπαρι και πλεον συμβαδιζουν και τα δυο.Αν λες για τον δορυφόρο ναι οκ αλλά στην εφαρμογή είναι πολύ καλή η εικόνα.
Εγώ σε 65 lg το βλέπω και όλα καλά.Τώρα στο Brighton united από το Cosmote app σε τηλεόραση lg είναι σαν ζουμαρισνενη η εικόνα και δεν φαίνεται ούτε σκορ ούτε το log του nova sports
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εαν " παιζει " κατι τετοιο... δε νομιζω να υφισταται ερωτημα!H λογικη λεει οτι αυτο ειναι το πρωτο βημα εξαγορας της nova. Aπο ποιον ειναι το ερωτημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.