Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Ετσι υποθέτω και εγώ γιατί αν όντως ήταν έτσι η εικόνα σε όλους θα είχε γίνει ... επανάσταση. Αλλά επειδή σε μένα ήταν έτσι και στις 2 tv και από όλες τις εφαρμογές (lg app , android box κλπ) και επειδή οι τεχνικοί δεν μπορούσαν να βρουν το πρόβλημα και τη λύση , έκανα υπαναχώρηση και θα μείνω στο σχήμα που είχα : cosmote tv cinema (που μου αρέσει) και nova αθλητικά που δεν είχα θέμα με την εικόνα . Ευχαριστώ πολύ πάντως
Η εικόνα στα αθλητικά της Cosmote (όταν μεταδίδονται αγώνες με μεγάλη ζήτηση, όπως χθες) είναι κακή. Προφανώς, συμπιέζουν πολύ το σήμα, για να εξυπηρετήσουν τη μεγάλη ζήτηση. Η λύση που προτείνεις (ή και δορυφορικό για τα αθλητικά) είναι top.

• Like
Reactions: Scorpio15
Χτες η εικόνα στον αγώνα του Παο και της Αεκ ήταν άθλια. Με πήρε τηλέφωνο φίλος να με ρωτήσει αν χάλασε η tv του αλλά μάλλον είναι η διάθεση του ΟΤΕ για ξεχωριστές Magenta Moments όπως διαφημίζει.

• Like
Reactions: Scorpio15
Η εικόνα στα αθλητικά της Cosmote (όταν μεταδίδονται αγώνες με μεγάλη ζήτηση, όπως χθες) είναι κακή. Προφανώς, συμπιέζουν πολύ το σήμα, για να εξυπηρετήσουν τη μεγάλη ζήτηση. Η λύση που προτείνεις (ή και δορυφορικό για τα αθλητικά) είναι top.
Ναι, σωστά τα λες , στη nova διατήρησα το δορυφορικό (για ασφάλεια) αλλά πολύ συχνά βλέπω και από την εφαρμογή της η οποία σε αντίθεση με το παρελθόν έχει βελτιώσει την εικόνα της πάρα πολύ .

Όταν υπάρχει κίνηση καταλαβαίνεις το πρόβλημα και όχι σε στατική εικόνα
Έχεις δίκιο, έχει κάτι μαυρίλες που αχνοφαίνονται όταν κινείται η εικόνα. Έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο στη μετάδοση, στο pre-postgame από το στούντιο δεν το κάνει

Η εικόνα στο Σαμσουνσπορ Παναθηναϊκός εχτές, σε Samsung app ήταν άθλια.Σαν dse που είπε και ο φίλος,όλο το γήπεδο γεμάτο μεγάλους "λεκέδες".Το έγραψα και στο νήμα του Παναθηναϊκού από τα πρώτα λεπτά.

• Like
Reactions: Sotiris
H εικονα ήταν με σκιές ακόμη και κατα τη διάρκεια διαφημίσεων και σε στατική εικόνα. Θα βγάλω αργότερα φωτογραφία να φαίνεται καθώς φαίνεται και στο Ρίπλεϊ tv εκείνη την ώρα. Συγκεκριμένα, στο cosmote sport 2 που είχε την αεκ, διορθώθηκε στο ημίχρονο, την ώρα της διαφήμισης game r1.

Εγώ έχω δορυφορικό κοσμοτε, η εικόνα με το δορυφορικό είναι πολύ κακή με θολούρα. Με το cosmote app είναι σούπερ σε Samsung.

Εγώ είχα τεράστιο θέμα στο εξωτερικό. Σε Google TV, μετά από 1-2 λεπτά το πολύ, πήγαινε καρέ καρέ. Δεν έφτιαχνε με τίποτα. Το άνοιξα στο κινητό και έβλεπα με chromecast. Έπαιζε 2.5 λεπτά τέλεια και μετά πέταγε μήνυμα δεν υπάρχει σύνδεση. Μόλις πάταγα το κανάλι ξανά, έπαιζε κανονικά. Στο τέλος τσαντίστηκα και το είδα στο PC, μέσω browser, με μηδέν προβλήματα.
Κάτι παίζει με την εφαρμογή τους, σίγουρα.

Αυτό που σε ορισμένα cosmote sports στο κάτω μέρος της οθόνης τρεμοπαίζει μια γραμμή, το έχει λύσει κανείς;

Αυτό που σε ορισμένα cosmote sports στο κάτω μέρος της οθόνης τρεμοπαίζει μια γραμμή, το έχει λύσει κανείς;
Έτσι είναι το video stream, δεν είναι bug, λογικά είναι για κάποιο τεχνικό λόγο εκεί

Εμένα το κάνει στο box homatics αλλά όχι στο box cosmote. Στο homatics με android 12 δεν το έκανε το άρχισε όταν έγινε αναβάθμιση στην 14.

Έτσι είναι το video stream, δεν είναι bug, λογικά είναι για κάποιο τεχνικό λόγο εκεί
Στη Nova στα αντίστοιχα κανάλια δεν το κάνει.
Επίσης, σε LG δεν το κάνει. Μόνο σε Google - Android TV.

Στη Nova στα αντίστοιχα κανάλια δεν το κάνει.
Επίσης, σε LG δεν το κάνει. Μόνο σε Google - Android TV.
Η nova δεν ξέρω, το που φαίνεται είναι αν έχουν προνοήσει να το κόβουν με crop κατά τα θέαση

Διαπιστώνετε και σεις τον τελευταίο καιρό μια βελτίωση (αρκετή) στην ποιότα εικόνας Cosmote Sports?