Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Από ότι διαβάζω, εδώ στο forum, και από την δική μου περίπτωση, το πρόβλημα είναι μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής και στις συσκευές που τρέχουν android 14.

Έχει κανένας πρόβλημα εισόδου στο IPTV? Με πέταξε από το box, βάζω τους κωδικούς και μου λέει συνδεθηκατε και στη συνέχεια δοκιμάστε ξανά αργότερα και με πετάει στη σελίδα σύνδεσης ξανά.
Έσβησα cache κλπ αλλά τίποτα.
Την εφαρμογή την έχω στο box της eon, παίζει αυτό ρόλο; Γιατί και σε ένα άλλο box της Nokia που έχω παίζει κομπλέ
Να σημειωθεί ότι είμαι με δορυφορικό φουλ

Έχει κι σ εσάς χάλια εικόνα το action24 σαν να χάνει καρε;
Επίσης, δεν θα βόλευε να βγάλουν επιτέλους ενα κουμπί να αλλάζει μεταξύ των 2 τελευταίων καναλιών στο ιντερνετικό;

Το χρειαζόμαστε επειγόντως!!
Επίσης, δεν θα βόλευε να βγάλουν επιτέλους ενα κουμπί να αλλάζει μεταξύ των 2 τελευταίων καναλιών στο ιντερνετικό?
Υπαρχει στο νεο τηλεκοντρολ του box hardware version 3 που εχει και τους αριθμους. Ειναι το κουμπι TV αλλαζει αναμεσα στα 2 τελευταια καναλια που εχουμε επιλεξει.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχει κι σ εσάς χάλια εικόνα το action24 σαν να χάνει καρε;
Επίσης, δεν θα βόλευε να βγάλουν επιτέλους ενα κουμπί να αλλάζει μεταξύ των 2 τελευταίων καναλιών στο ιντερνετικό;
Ναι ηταν χαλια
Γενικά δείχνει χάλια. Ακόμα και στις εκπομπές
Στο δορυφορικο παντωϛ μια χαρα ειναι οι μεταδοσειϛ, το μονο που παρατηρω ειναι λιγο πιο ανοιχτα χρωματα σε σχεση με μεταδοσειϛ cosmote - nova.

• Like
Reactions: antonogreg
Νέος στην υπηρεσία ( ιντερνετικό). Βλέπω κυρίως από το pc μου σε 24" monitor. Στην TCL 55" έχουν κάνει κατάληψη οι κόρες μου οπότε καταλαβαίνετε. Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα. Όταν έβαλα να δω έναν αγώνα στις 55" δεν ήταν και τόσο καλή η εικόνα. Έτσι είναι και σε εσάς; Λόγο μεγαλύτερης οθόνης; Κατά τα άλλα ευχαριστημένος είμαι. Έβαλα ένα μηνιαίο πακέτο για δοκιμή και λέω να το κάνω συμβόλαιο. Βγαίνει και ποιο φτηνά ο μήνας

100 mbps vodafone πάροχος. Καλά παίζει αλλά κρύσταλλα δεν είναι. Δεν με πειράζει όμως. Εγώ βλέπω από το 24´´ monitor του pc μου και εκεί είναι πράγματι κρύσταλλο.

Πόσοι από εσάς που έχετε θέμα με την ποιότητα streaming , α) έχετε COSMOTE σύνδεση ή/και β) ενεργό το IPv6?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Από την Τρίτη, και καθώς βράδυ από τις 21:00 και μετά... η ανάλυση στο OTT μου, " πέφτει στα τάρταρα "!

Από την Τρίτη, και καθώς βράδυ από τις 21:00 και μετά... η ανάλυση στο OTT μου, " πέφτει στα τάρταρα "!
Μήπως πέφτει η ταχύτητα του ίντερνετ; Το έχεις ελέγξει; Είχα το ίδιο θέμα κάποτε με ίντερνετ νόβα και κάθε βράδυ έπεφτε φουλ η ταχύτητα. Όλη μέρα ήταν νορμάλ και το βράδυ στα 2 mbps

• Like
Reactions: Teo010
Μήπως πέφτει η ταχύτητα του ίντερνετ; Το έχεις ελέγξει; Είχα το ίδιο θέμα κάποτε με ίντερνετ νόβα και κάθε βράδυ έπεφτε φουλ η ταχύτητα. Όλη μέρα ήταν νορμάλ και το βράδυ στα 2 mbps
Αποψε, δεν ηταν τοσο εντονο, αλλα παλι υπηρχε θεμα...
Τωρα που ειδα το post σου, εκανα Speedtest κι εδειξε 65Mbps... Οποτε, μαλλον, " δεν του φταιει αυτο "...

• Like
Reactions: antonogreg