Το απλο village εχει χαλια εικονα αν και βαζει πολυ καλες ταινιες.Η hd εκδοση εχει εικοναρα αλλα με 3 ταινιες τη μερα δεν γινετε.
Το NG δεν εχει ανεβει ακομα,επομενως αυτη τη στιγμη και μεχρι να ανεβουν τα NG, αν καταλαβαινω καλα, θα πρεπει τα ΟΤΕSPORT να εχουν καλη ποιοτητα αφου ο αναμεταδοτης ειναι σχετικα αδειος.Ισχυει κατι τετοιο γιατι αν δεν ισχυει δεν νομιζω οτι το προβλημα στην ποιοτητα ειναι μονο το bitrate.Να ξεκαθαρισω οτι για τα δικα μου δεδομενα η ποιοτητα δεν ειναι τοσο τραγικη οσο βλεπουν αλλα μελη του φορουμ,αλλα μιας και αρκετοι γκρινιαζουν θεωρω οτι ενα θεματακι υπαρχει
Αν λεω κοτσανες διορθωστε μεperator:
H 12111 αποσυμφορηθηκε γιατι εκει θα μπουν τα NG HD και SD οποτε παλι μια απο τα ιδια θα ειναι απο αποψη ποιοτητας εικονας.Μην περιμενετε βελτιωση.Οσο για τον 6 αναμεταδοτη απο 15/3 και μετα ειναι ανενεργος, κοινως ουτε τεστ δεν γινονται και δεν βλεπω συντομα να γινεται κατι. Oι ενεργειες που γινανε τελη απριλιου με τραμπες και περαιτερω στριμωγμα καναλιων κυριως στην 12379 και 12364 αυτο δειχνουν.Αν τα sport καναλια δεν ανεβουν τουλαχιστο στα 12 MBps, HD δεν νοειται.
Το bitrate των καναλιών πως το τσεκάρετε?
Γίνεται με τον δέκτη του ΟΤΕ να το δούμε?
Για μενα η λυση ωστε να μην αυξηθει το κοστος ειναι να φυγουν τα 20 αχρηστα τοπικα καναλια που υπαρχουν.Αθλιο προγραμμα ολα τους και δεν βλεπονται.Κριμα να υπαρχουν τετοια καναλια και να πεφτει το bitrate σε εκεινα που αξιζουν(ote cinema 1 και village hd απειρα πειξελιασματα δυστυχως).
δεν επενδυουν ομως !!!!! οποτε προτιμαω μια σουπερ εικονα σε hd(να απολαμβανω μπαλα η ταινια) παρα μια μετρια εικονα hd και να εχω και καποια τοπικα που θα τα δω ελαχισταΜην σκέφτεστε από την δικιά σας σκοπιά για τα τοπικά κανάλια. Πολλοί στο εξωτερικό θέλουν να τα βλέπουν. Για εμένα η λύση είναι η επένδυση σε bandwidth και όχι σε λιγότερα κανάλια.
δεν επενδυουν ομως !!!!! οποτε προτιμαω μια σουπερ εικονα σε hd(να απολαμβανω μπαλα η ταινια) παρα μια μετρια εικονα hd και να εχω και καποια τοπικα που θα τα δω ελαχιστα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.