Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Tα νεα N. Geo αρχισαν με την τυπικη εικονα της ΟΤΕτβ!

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Η εικονα του hd καναλιου ειναι στα επιπεδα του nat geo wild hd δηλαδη παρα πολυ καλη.Γενικα τα nat geo καναλια οπως και στη νοβα εχουν τοπ εικονα και περιεχομενο

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

king2009;1057089298Οι ελληνες του εξωτερικου που εχουν οτε ειναι ελαχιστοι σε συγκριση με την Ελλαδα.[/QUOTE said:
Αυτό δεν το ξέρουμε εμείς. Οι αναμεταδότες είναι επένδυση. Δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση τιμής καθώς μπορεί να γίνεται απόσβεση μέσω αύξησης συνδρομητικής βάσης.

Εκτός του θέματος της εικόνας, εγώ να πω ότι καλό είναι κάποια κανάλια να αποκτήσουν και DD5.1 ήχο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο το DiscoveryHD Showcase. Όσα μπορούν να στείλουν feed στον ΟΤΕ με DD, καλό είναι να το κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

σωστα οπωσδηποτε σε sports kai οτεcινεμαhd

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Σωστός ο vertical για την την αύξηση εσόδων μέσω αύξησης συνδρομητών (και όχι απαραίτητα αύξηση τιμής) αλλά και για την ανάγκη βελτίωσης ποιότητας του ήχου.
Αλλά "φωνή βοόντως εν τη ερήμω"... :-(
Απλά δεν έχω ιδέα για το πόσο υψηλό μπορεί να είναι το κόστος των αναμεταδοτών.

Αυτό δεν το ξέρουμε εμείς. Οι αναμεταδότες είναι επένδυση. Δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση τιμής καθώς μπορεί να γίνεται απόσβεση μέσω αύξησης συνδρομητικής βάσης.

Εκτός του θέματος της εικόνας, εγώ να πω ότι καλό είναι κάποια κανάλια να αποκτήσουν και DD5.1 ήχο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο το DiscoveryHD Showcase. Όσα μπορούν να στείλουν feed στον ΟΤΕ με DD, καλό είναι να το κάνει.
...και το SUNDANCE και ανάλογα με την ταινία και τα CINEMA ON DEMAND HD,1,2

Οι ελληνες του εξωτερικου που εχουν οτε ειναι ελαχιστοι σε συγκριση με την Ελλαδα..

Κανεις μεγάλο λάθος. Παρα πολύ μεγάλο λάθος...

γιατι δεν εχουμε ενημερωση για τον αναμεταδοτη ποτε περιπου θα μπει? δεν εχουμε καποια πληροφορηση? στο περιπου κανουν τα τεστ η σταματησαν? ασ απαντησουν τα παιδια που γνωριζουν. :grinning-smiley-043

Κανεις μεγάλο λάθος. Παρα πολύ μεγάλο λάθος...

Το ποστ σου με εκανε να βγαλω καποια στατιστικα, τα οποια καθε αλλο παρα αντικειμενικά δεν ειναι, αλλα μια παρουσιαση της δικης μου πραγματικότητας. Απο τις 14 φιλικες οικογενειες με τις οποιες εχουμε σχεσεις, 5 εχουν νοβα, 4 οτε και νομιζω 11 εχουν και 3.1Ε. Μονο 2 νομιζω δεν εχουν καθολου ελληνικη τν.

Το ποστ σου με εκανε να βγαλω καποια στατιστικα, τα οποια καθε αλλο παρα αντικειμενικά δεν ειναι, αλλα μια παρουσιαση της δικης μου πραγματικότητας. Απο τις 14 φιλικες οικογενειες με τις οποιες εχουμε σχεσεις, 5 εχουν νοβα, 4 οτε και νομιζω 11 εχουν και 3.1Ε. Μονο 2 νομιζω δεν εχουν καθολου ελληνικη τν.

Ε, ναι. Με αυτες τις τιμές, και με την ευκολία της τεχνολογίας πια, ειναι πολυ εύκολο για τον οποιονδήποτε να εχει ελληνική τηλεόραση. Εστω για να βλέπει μια ωρα την μέρα, έτσι γαι το ξεχαρμάνιασμα που λέει... ;)

Ote sport 1 τώρα bayern stuttgart συνεχόμενα σπασίματα!!κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στον οτέ γιατί είναι πολύ ενοχλητικό

Αυτο που παρατηρειτε συχνα πυκνα αλλες φορες εντονα, αλλες ανεπαισθητα ειναι η εικονα σαν να χανει frame ή σαν ο εικονοληπτης να έχει παρκινσον. (Ναι η στοχευση μου ειναι αψογη με πεδιομετρο σε 1 μετρο πιατο με καλο LNB, μικρη αποσταση κεραιας-δεκτη χωρις παρεμβολες)
Το προβλημα ειναι εντονοτερο απο την περιφημη μεταδοση του τελικου κυπελλου και μετα και κυριως στην συχνοτητα 12111.
Υποψιαζομαι οτι κατι εχουν πειραξει στα settings της συχνοτητας. Τωρα για το ποιος φταει ΣΚΑΙ ή ΟΤΕ δεν με νοιαζει. Εγω ΟΤΕ πληρωνω, ο ΟΤΕ φταιει.

Ote sport 1 τώρα bayern stuttgart συνεχόμενα σπασίματα!!κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στον οτέ γιατί είναι πολύ ενοχλητικό
Θα φταίει ο καιρός πάλι, όπως στον τελικό. Μ' αρέσει που υποτίθεται ξέρουν που ήταν το πρόβλημα στον τελικό, αλλά από τότε έχει ξαναγίνει.

Η διάγνωση(αν έχει γίνει) του προβλήματος και η θεραπεία έχουν μεγάλη απόσταση.

Εχω θα ελεγα πως εχει σχεση με το encoding-συμπιεση

γιατί έχω την εντύπωση οτι φταίει ο σκαι?από την άλλη θα μου πεις εγώ τον οτε πληρώνω

Ε ναι, αυτος εχει την παραγωγη.

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά αυτά τα σπασίματα πάντα τα έκανε.Από ότι έχω παρατηρήσει αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια που είμαι συνδρομητής, σε αγώνες ποδοσφαίρου γίνεται μόνο και μάλιστα το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν διεξάγονται μέρα.Σε άλλο άθλημα δεν το έχω παρατηρήσει.Και για τους νέους συνδρομητές, όπως π.χ ο malakudi, ας δείτε αύριο f1 ή απόψε (για όποιον αντέχει!) ΝΒΑ.Σπασίματα δεν έχει.
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.