king2009;1057089298Οι ελληνες του εξωτερικου που εχουν οτε ειναι ελαχιστοι σε συγκριση με την Ελλαδα.[/QUOTE said:Αυτό δεν το ξέρουμε εμείς. Οι αναμεταδότες είναι επένδυση. Δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση τιμής καθώς μπορεί να γίνεται απόσβεση μέσω αύξησης συνδρομητικής βάσης.
Εκτός του θέματος της εικόνας, εγώ να πω ότι καλό είναι κάποια κανάλια να αποκτήσουν και DD5.1 ήχο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο το DiscoveryHD Showcase. Όσα μπορούν να στείλουν feed στον ΟΤΕ με DD, καλό είναι να το κάνει.
...και το SUNDANCE και ανάλογα με την ταινία και τα CINEMA ON DEMAND HD,1,2Αυτό δεν το ξέρουμε εμείς. Οι αναμεταδότες είναι επένδυση. Δεν σημαίνει αυτόματα και αύξηση τιμής καθώς μπορεί να γίνεται απόσβεση μέσω αύξησης συνδρομητικής βάσης.
Εκτός του θέματος της εικόνας, εγώ να πω ότι καλό είναι κάποια κανάλια να αποκτήσουν και DD5.1 ήχο. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο το DiscoveryHD Showcase. Όσα μπορούν να στείλουν feed στον ΟΤΕ με DD, καλό είναι να το κάνει.
Οι ελληνες του εξωτερικου που εχουν οτε ειναι ελαχιστοι σε συγκριση με την Ελλαδα..
Κανεις μεγάλο λάθος. Παρα πολύ μεγάλο λάθος...
Το ποστ σου με εκανε να βγαλω καποια στατιστικα, τα οποια καθε αλλο παρα αντικειμενικά δεν ειναι, αλλα μια παρουσιαση της δικης μου πραγματικότητας. Απο τις 14 φιλικες οικογενειες με τις οποιες εχουμε σχεσεις, 5 εχουν νοβα, 4 οτε και νομιζω 11 εχουν και 3.1Ε. Μονο 2 νομιζω δεν εχουν καθολου ελληνικη τν.
Θα φταίει ο καιρός πάλι, όπως στον τελικό. Μ' αρέσει που υποτίθεται ξέρουν που ήταν το πρόβλημα στον τελικό, αλλά από τότε έχει ξαναγίνει.Ote sport 1 τώρα bayern stuttgart συνεχόμενα σπασίματα!!κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στον οτέ γιατί είναι πολύ ενοχλητικό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.