Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

παντως τωρα στο ματσ της μπαγιερν στο 1 η εικονα ειναι μετρια σαν να μην ενεργοποιηθηκε ο αναμεταδοτης, τι στο καλο γινετε?:twoguns:

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Συμφωνώ απολυτα...βλέπω σπασιματακια...

Και στο ατλετικο-ρεαλ τα ίδια προβλήματα...

Αυτό συμβαίνει στα κανάλια του ΟΤΕ ή ειναι ιδέα μου? Παράδειγμα στο Eurosport HD ή στο iConcerts HD όταν παίζει HD υλικό δεν έχω δει τέτοια προβλήματα στην εικόνα όπως στα ΟΤΕ σπορ. Ίσως έχουν και αυτά αλλά όχι τόσο έντονα.

Προσωπικά μονο στα κανάλια του ΟΤΕ τα έχω δει..

μηπως δεν ενεργοποιηθηκε ο αναμεταδοτης? δεν θα το λεγανε στη σελιδα του οτε σαν ειδηση?

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Στον νεο αναμεταδοτη εχουν μπει μονο Village Cinema HD,HD CinemaOnDemand,OTE Sport 5,Nerit HD,National Geographic HD , δηλαδη μονο 5 ενω στους αλλους υπαρχουν 18-20 σε καθε ενα
ακομα ειναι στην αρχη η ανακατανομη επειδη πχ εφυγε ενα καναλι απο τον αναμεταδοτη που εινια το otesport1 δεν σημαινει οτι η εικονα του αυτοματα βελτιωθηκε
η αλλαγη ειναι εμφανης στα καναλια που εχουν μπει εκει πχ στο Village ΗD καμια σχεση με πριν εχει ανεβει επιπεδο

Οσον αφορα το bitrate δεν εχει αλλαξει τιποτα, περι τα 3.2m πριν και μετα. Λογικα, σε πρωτο σταδιο απλα μετεφεραν τα καναλια. Μαλλον θα αποφασισουν ποια καναλια θα μεινουν που και οταν γινει η ανακατανομη, θα αυξησουν (λογικα δηλαδη) το bitrate αναλογα.

Οσον αφορα το bitrate δεν εχει αλλαξει τιποτα, περι τα 3.2m πριν και μετα. Λογικα, σε πρωτο σταδιο απλα μετεφεραν τα καναλια. Μαλλον θα αποφασισουν ποια καναλια θα μεινουν που και οταν γινει η ανακατανομη, θα αυξησουν (λογικα δηλαδη) το bitrate αναλογα.
+1

Η εικόνα τώρα στο σίτι-λίβερπουλ μέτρια!πολλά σπασίματα!δεν βλέπω καμία αλλαγή με την ενεργοποίση του 6 αναμεταδότη!!τα hd της νόβα με διαφορά καλύτερα!!επιτέλους φτιάξτε το!!φτάνει πια η κοροιδία!!

Σπασίματα δεν παρατήρησα, παρατήρησα όμως την πολύ κακή ποιότητα της Ultra Slow motion κάμερας. Έχει πολύ θόρυβο και αυτό σίγουρα είναι από την μεριά της παραγωγής.

Και εγώ δεν παρατήρησα σπασιματα,αλλά για αγώνα αγγλικού πρωταθλήματος έχουμε δει και πολύ καλύτερη εικόνα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πριν απο λίγο στη φαση του φάουλ πιξελιασε απίστευτα η εικόνα...

Τα μόνα κανάλια που έχουν επηρεαστεί είναι προφανώς αυτά που μεταφέρθηκαν στον νέο αναμεταδότη. Έβλεπα το παιχνίδι μπόχουμ-ουνιόν πριν από λίγο στο otesport5 και η εικόνα για sd ήταν άψογη. Επίσης έχει βελτιωθεί το village cinema hd (γιατί δεν κάνουν τα village 1 κανάλι να κερδίσουν και κάτι ακόμα???). Τέλος κανά δύο ντοκιμαντέρ που είδα τώρα τελευταία στο Nat geo hd είχαν πολύ καλή εικόνα σε σχέση με τα άλλα hd με ντοκιμαντέρ. Ελπίζω μονάχα να είναι μία προσωρινή κατάσταση το ότι δεν ανέβηκε το Bitrate στα υπόλοιπα και ότι θα διορθωθεί σύντομα μετά την αναβάθμιση και των άλλων otesport σε hd. Χώρος υπάρχει, άλλες χαζομάρες να μην μπούνε...

Πιξελιάσματα ενοούσα παιδιά!!ακόμα και η εκπομπή με τον θαναηλάκη όταν έχει παράθυρα είναι τραγική!!

Μας κάνετε πλάκα εκεί στον οτέ!otesport3hd γερμανία β εικόνα για κλάματα!!καλύτερα να πληρώνουμε 2-3 ευρώ παραπάνω και να έχουμε επιτέλους σωστή εικόνα παρά αυτό το χάλι!!

Καληςπερα σας, σημερα ενεργοποιηθηκε το ote tv , και ολα καλα, εχω ομως μια ερωτηση να σας κανω. Οταν παταω να δω την σταθμη σηματος στα καναλια, παρατηρω οτι σε καποια καναλια , ενω η υσχης του σηματος ειναι σχεδον στο 95-100% , η ποιοτητα σηματος ειναι χαμηλη περιπου στο 60% , βεβαια εικονα βλεπω κανονικα καθαροτατη και χωρις καθολου σπασηματα, ειναι κατι το φυσιολογικο η θα πρεπει να ανυσηχω , μηπως αυτο σημαινει οτι σε ημερες οπου θα εχει εντονη συννεφια και βροχες θα μαυριζουν και δεν θα εχω εικονα?

Μην ανησυχεις...κάποια κανάλια δείχνουν πεσμένη στάθμη αλλά μάλλον κάποιο bug είναι αυτό...εγώ π.χ. έχω 90% ποιότητα και 100% ισχύ στο otecinema 1 και σε κάποια αλλά παραπλήσια με αυτήν που ανέφερες και δεν υπάρχει κανένα θέμα..ουτε σε περίπτωση κακοκαιρίας...

Έπειτα από κάμποσες ημέρες μπυροκραιπάλης στα πάτρια εδάφη, επιστρέψαμε στο κλεινόν άστυ.
Βλέποντας απόψε την καταιγιστική Ντόρντμουντ και τα Ισπανικά παιχνίδια, έχω να πω πως η κατάσταση είναι εμφανώς καλύτερη.
Και επιτέλους δεν βλέπω σπασίματα στην εικόνα.

Συμφωνώ... Σπασιματα συνεχίζουν να υπάρχουν...