Ποιότητα εικόνας στο πακέτο της Cosmote

Re: Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Όσοι αναμεταδότες και να μπούνε, αν αυξάνονται τα κανάλια έτσι όπως το κάνουν, πάλι την ίδια εικόνα θα έχουν. Πάντως σκεφτείτε ότι από τη μία παραπονιούμαστε εμείς που με τις μεγάλες ίντσες ή με άλλες εμπειρίες σε hd πονάνε τα μάτια μας, και από την άλλη υπάρχουν και πολλοί που είδαν μουντομπάσκετ στον αντ1 και μετά στον Otetv και είδαν το φως τους! Κακά τα ψέματα οι πιο πολλοί σε τέτοια εικόνα τύπου ant1 έχουν εμπειρίες και για αυτούς που είναι οι περισσότεροι, η διαφορά της εικόνας είναι χαοτική προς το καλύτερο...

Όσοι αναμεταδότες και να μπούνε, αν αυξάνονται τα κανάλια έτσι όπως το κάνουν, πάλι την ίδια εικόνα θα έχουν. Πάντως σκεφτείτε ότι από τη μία παραπονιούμαστε εμείς που με τις μεγάλες ίντσες ή με άλλες εμπειρίες σε hd πονάνε τα μάτια μας, και από την άλλη υπάρχουν και πολλοί που είδαν μουντομπάσκετ στον αντ1 και μετά στον Otetv και είδαν το φως τους! Κακά τα ψέματα οι πιο πολλοί σε τέτοια εικόνα τύπου ant1 έχουν εμπειρίες και για αυτούς που είναι οι περισσότεροι, η διαφορά της εικόνας είναι χαοτική προς το καλύτερο...

Οπως τα λες,ειναι.Εγω ειμαι στη δευτερη κατηγορια θεατων.Μπορω να δω αγωνα στον ΑΝΤ1,που εχει καλυτερη εικονα για μενα,απο το ΟΤΕSPORT4,ας πουμε,οποτε το καθε HD του ΟΤΕ εχει μεγαλη διαφορα,προς το καλυτερο.

Απάντηση: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

το θεμα ειναι οτε με τα καναλια δεν μπηκαν ακομα ,με την ενεργοποιηση του 6 αναμεταδοτη υπηρξε ελαχιστη διαφορα και αυτο παροδικα και οχι σε ολα τα καναλια αν μπουν δηλαδη και τα καινουρια καναλια τι στην ευχη θα βλεπουμε ποιοτητα ΑΝΤ1?

Re: Ποιότητα εικόνας στο πακέτο του ΟΤΕ

Πάρα πολλά σπασίματα στην εικόνα στο Μαν. Σιτι - Τσέλσι. Ένα χρόνο τώρα που έχω ΟΤΕ τα ίδια, καμμία βελτίωση.

Πάρα πολλά σπασίματα στην εικόνα στο Μαν. Σιτι - Τσέλσι. Ένα χρόνο τώρα που έχω ΟΤΕ τα ίδια, καμμία βελτίωση.

Εντάξει πλέον είναι κουραστικό... Το περιεχόμενο είναι σούπερ , αλλά το επίπεδο της εικόνας χαλάει όλη την εμπειρία...

δεν μπορω να καταλαβω τωρα με τον αναμεταδοτη δεν εχουν αρκετο χωρο η φταιει κατι αλλο? ωρες ωρες δεν βλεπετε η εικονα με τα σπασιματα:furious3:

Ξέρουμε αν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα κανάλια στον νέο αναμεταδότη; Ή θα γίνει μια και καλή με την προσθήκη/αναβάθμιση των καναλιών αρχές Οκτωβρίου;

Tα ιδια 5 καναλια που μπηκανε στην αρχη ειναι μονο (απο 20 αυγουστου) κλεισαμε μηνα δηλαδη και ακομα δεν υπηρξε συνεχεια

Αφού το πρόβλημα με τα "σπασίματα" δεν οφείλεται σε bitrate, που μπορεί να οφείλεται; Έχει τόσους μήνες από τον τελικό κυπέλλου και συνεχίζει να υπάρχει το ίδιο πρόβλημα κάθε τόσο. Θυμάμαι ο nvianitakis είχε γράψει πως ξέρουν που είναι το πρόβλημα και θα το διόρθωναν. Έχουν περάσει σχεδόν 4 μήνες και δεν έχει διορθωθεί. Τελικά που βρίσκεται το πρόβλημα;

Γιατί δεν απαντάει κάποιος από τον ΟΤΕ επιτέλους; Λίγος σεβασμός στους πελάτες σας δε βλάπτει.

Γραμμενους μας εχει ο οτε ουτε εδω ουτε σε εμαιλ ουτε στο favebbook απανταει αν του κανεις ασχημη κριτικη με κομψο τροπο δεν τους νοιαζει το πολυ πολυ απανταει τυπικα δεν κανει τιποτα και εγω 1 και μισο χρονο ειμαι στον οτε καο απο εικονα τα ιδια και τα ιδια .........

Tρομερα σπασιματα σημερα στο OTESPORT5,στον αγωνα του ΟΦΗ.

Μήπως έβριζε ο Γκατούζο και τρέμανε τα χέρια του καμέραμαν, εξ ου και τα σπασίματα?
Θέλει δουλειά (και ο ΟΦΗ και ο οτέ).

στο 4 αυτη τη στιγμή παίζει παναιτωλικός -Χανιά για το κύπελλο.
Πολύ ωραία εικόνα για SD μέσω ευρυζωνικού.

Μήπως έβριζε ο Γκατούζο και τρέμανε τα χέρια του καμέραμαν, εξ ου και τα σπασίματα?
Θέλει δουλειά (και ο ΟΦΗ και ο οτέ).

Ο ΟΦΗ σιγουρα...

Μιας και περιμενω να γινει η αλλαγη απο nova σε otetv, εχω ανησυχησει λιγο με αυτα που διαβαζω εδω για την ποιοτητα εικονας!!
Ενας απο τους λογους που διαλεξα ΟΤΕ ειναι και τα HD καναλιων οπως History,Travel,Σπορ(ΝΒΑ) κλπ.
Εδω ομως βλεπω να λεγεται οτι εχουν μετρια εικονα!!! Ειναι υπεβολες ή θα απογοητευτω οταν τα δω?
Και τα σπασιματα ειναι τοσο συχνα?? Με nova δεν εχω τετοια προβληματα δυο χρονια τωρα...

θα απογοητευεις με τα hd καμια σχεση με τη νοβα

θα απογοητευεις με τα hd καμια σχεση με τη νοβα

Τοσο χαλια?? Αφου εχουν ιδια αναλυση που χαλαει το θεμα, στο bitrate??
Ελπιζω να ειναι τουλαχιστον καλυτερα απο τα SD της nova! :twoguns:

Εδώ κάνουμε και μια τραγικοποίηση παραπάνω. Δεν έχουν το bitrate της Nova,φαντάσου απλά μια μέτρια κατάσταση.

Εδώ κάνουμε και μια τραγικοποίηση παραπάνω. Δεν έχουν το bitrate της Nova,φαντάσου απλά μια μέτρια κατάσταση.

Ναι καταλαβα περιπου τι να περιμενω.Αλλα μιας και δεν βλεπω HD στη Nova τωρα (που θελει και ταριφα 5/μηνα) εστω η αναβαθμιση απο το SD της Nova στο HD του ΟΤΕ ελπιζω να με ικανοποιησει ;)

Θα σε ικανοποιήσει. Να σου θυμίσω ότι πριν μερικές εβδομάδες, όταν και μπήκε σε λειτουργία ο νέος αναμεταδότης με λίγα κανάλια να είναι σε αυτόν, κάποιοι που έκραζαν αντιμετώπισαν το placebo effect λέγοντας ότι η εικόνα είναι πολύ καλύτερη κλπ κλπ. Η λεπτομέρεια είναι ότι αναφέρονταν σε κανάλια που δεν είχαν περάσει στον νέο αναμεταδότη.